Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Kirstin kahvila avautui Pyhäjärvellä

Minua on pitkään kiinnostanut Kirstin kuulu vaateliike Pyhäjärven keskustassa. En ollut kuitenkaan poikennut siellä, mutta kun Kirsti vastikään avasi kahvilan vaateliikkeen yhteyteen, niin olihan siellä käytävä!

Jännityksellä menin, sillä arvasin liikkeessä olevan monia vaatehoukutuksia. Olen nimittäin somepäivityksistä huomannut, että siellä olisi ihan minun värejäni!

Ensin kuitenkin tutkimaan kahvilaa ja tapaamaan itse Kirsti. Uusi kahvilan puoli olikin todella viehkeä varsinkin, kun se oli somistettu onnittelukukilla ja korteilla. Paikkakuntalaiset olivat ilahtuneet uudesta kahvilasta!

Sitten vaateliikkeen puolelle. Tarjonta oli monipuolinen, ja sitten kävi tietysti niin, että liikkeestä löytyi aivan ihania laukkuja! Sellainen piti kevääksi saada ja värien arpomisen jälkeen päädyin ottamaan yhden. Eli tällä kertaa ei vaatteita, mutta jotain tarttui mukaan.

Tämän jälkeen oli tiikerikakkukahvien ja päivän lehden vuoro. Mukava oli poiketa ja erityisesti ilahduin aukioloajoista, sillä kahvilaan ennättää vielä töiden jälkeen sekä voi viedä lauantaisin vieraitakin. Todella kiva juttu saada uusi kahvila Pyhäjärvelle, ja vielä aivan kodin lähelle!

Ai se laukku? Siitä kuva myöhemmin! Seuraathan Instagram @terhimustakangas ja Facebook Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla sekä kommentoit postauksia!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply