Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Rose Sushia testaamassa Raahessa

Olemme ystäväni kanssa innolla odottaneet Raaheen Huruakan tiloihin tulleen Rose Sushin testaamista. Taannoin olinkin viikonlopun Raahessa ja pääsimme käymään viime vuoden loppupuolella avautuneessa ravintolassa.

Rose Sushissa oli paljon väkeä, mutta tällä kertaa olimme hakemassa ruokaa eskarilaisen kanssa kotipakettiin. Saimme rasiat ja lähdimme tutkimaan buffetia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Susheja oli tarjolla melkoinen valikoima, toinen toistaan herkullisemman näköisiä. Keräsin toisen rasian sushibuffetista ja sitten siirryin toiselle puolelle buffetpöytää.

Täällä kiinnostivat erityisesti erilaiset friteeratut herkut, joita taisi olla kahdeksaa sorttia. Niinpä siis rasia niitä täyteen ja kotiin nauttimaan!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päätimme, että tulemme joskus myös paikan päälle syömään.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marika / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 24 helmikuun, 2022 at 04:03

    Eri sushipaikkoja on kiva testata. Tykkäämme valtavasti sushista. Minä pidän kaloista ja avokadosta, Mikko maistelee kaikkea merenelävien ollessa hänen suosikkinsa. Suomessa tähän asti parhaimmat sushit olemme syöneet Jyväskylän Haikussa.

    • Reply terhikki76 tiistai, 1 maaliskuun, 2022 at 18:54

      Kiva kuulla vinkkiä! Minä taas olen oppinut vasta viime vuosina syömään sushia, joten paljon riittäisi vielä testailtavaa!

    Leave a Reply