Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Kultakeramiikassa Pihtiputaalla astiaostoksilla

Olimme viikonlopun Pyhäjärvellä aloitettuani uuden työn. Mietimme, mihin ensimmäiselle maakuntamatkalle suunnattaisiin. Paikaksi valikoitui Pihtipudas, sillä siellä on yksi suosikkimyymälöistäni eli Kultakeramiikka.

Vuosiin ei ole ollut tarvetta uusille astioille, mutta nyt oli kiva lähteä hankkimaan kahvikuppi töihin sekä muutama astia uuteen kotiin. Kiva olikin nähdä myymälä joulun alla!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sisustustuotteita löytyisi sekä paljon muuta mukavaa. Nyt olivat kuitenkin juuri nuo kupit mielessä, ja samalla bongasin tuttua sarjaa ja otin pari lautastakin. Kassan läheltä vielä hoksattiin jouluteetä sukulaisille joulupaketteihin.

Palvelu oli pirteää ja mukavaa. Vielä vilkaisu myymälään, ja hautumaan jäi pari ideaa tulevista tarpeista! Suuntasimme sitten vielä Pihtiputaan keskustaa tutkimaan sekä illemmalla Pyhäjärven kaivoskylä Ruotaseen sekä Pyhäjärven kirkonkylään tutustumaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin tiistai, 21 joulukuun, 2021 at 21:56

    Ensi keväänä on viimeinkin tarkoitus lähteä katselemaan lintujen muuttoa liminganlahdelle. Meillä ei varsinaisesti ole mitään tarvetta uusille astioille, mutta tämä sattuu mukavasti reitin varrelle, niin täytyykin pitää paikka mielessä.

    • Reply terhikki76 maanantai, 10 tammikuun, 2022 at 17:07

      Onpa hienoa, että aiotte Liminganlahdelle! Liminka oli kotikuntani parikymmentä vuotta, vasta tänä vuonna muutin sieltä. Kultakeramiikka on hyvä pysähdyspaikka, ja siitä lähistöltä löytyy muutakin mukavaa.

    Leave a Reply