Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Sinisiä unia Oulussa Radisson Blu -hotellissa

Olipa mukava työpäivän päätteeksi majoittua jo tuttuun Radisson Blu -hotelliin Oulussa. Vastaanotto hotellissa oli lämmin ja kävin heti tarkistamassa myös Bistro Mesun pöytätilanteen ruokailua varten.

Huoneeni oli kuudennessa kerroksessa kauniilla näkymällä. Oli jotenkin nostalgista majoittua Oulussa, sillä nyt Raahessa asuessa siellä tulee vähemmän liikuttua.

Huoneesta löytyi kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Keittelin ensin kahvit ja suunnittelin iltaohjelmaa. Kylpyamme ja houkutteleva sänky näyttivät kutsuvilta.

Suuntasin ensin alakerran bistroon nauttimaan päivällistä. Paistettu kuha olikin erinomaista, sillä kalaa tulee harvoin syötyä. Ravintolassa oli vielä rauhallista ja sain hetken hengähtää.

Tämän jälkeen palasin huoneeseen odottelemaan ystävääni, joka oli tulossa kylään. Siinähän se ilta vierähtikin ja samalla jännäsimme työpaikkauutisiani. Hyviä uutisia tuli ja sen myötä loppuviikon suunnittelua. Emme olleet ystäväni kanssa pitkään aikaan tavanneet, joten oli rattoisa nauttia yhdessä iltapalaa ja vaihtaa kuulumisia.

Sitten kylpyyn, lukemaan ja nukkumaan muhkeaan sänkyyn.

Aamiaisella olin varhain ja Toivo-ravintolassa oli vielä hiljaista. Kaikkea hyvää löytyi, joten tämän jälkeen oli hyvä jatkaa matkaa läheiselle teatterille seminaaria kuuntelemaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply