Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Viehättävän nostalginen Hotelli Pyhäsalmi Pyhäjärvellä

Kaupallinen yhteistyö Hotelli Pyhäsalmen kanssa

Oli ilahduttavaa päästä majoittumaan Pyhäjärven keskustassa sijaitsevaan Hotelli Pyhäsalmeen ollessani asiointireissulla Pyhäjärvellä. Soittelimme hotellin omistajan kanssa etukäteen ja odotinkin vierailua, jotta juttua päästään jatkamaan.

Saavuin iltapäivällä hotellille ja sain pian huoneen järvinäkymällä. Huone oli viihtyisä ja persoonallinen, ja aivan erityisesti pidin kauniiden punaisten päiväpeittojen luomasta tunnelmasta. Hotellissa ja huoneessa oli myös erittäin siistiä.

Hotellia käyttävät paljon työmatkalaiset, ja niinpä on tehty myös järjestelyjä heidän viihtymisensä eteen. Hotellissa on takkahuone, jossa on keittiövarustus ja jääkaappeja eväiden säilytykseen. Näin työhön voi lähteä jo aamuvarhaisella ja palata iltamyöhällä.

Hotellin ravintolasali on tilava ja tunnelma nostalginen. Aamiainen oli ihanan itsetehty munakasta ja hyvin haudutettua puuroa myöten. Kaikkea tarpeellista oli saatavilla. Aamiaisaika on joustava ja tarvittaessa hotellista saa toki illallakin ruokaa.

Hotellin omistajapariskunnan kanssa oli mukava jutustella ja kuulla hotellin pitkästä historiasta. Hotelli on rakennettu jo vuonna 1985 ja siihen on tehty isoja investointeja. Hotellin sijainti niin maantieteellisesti kuin kaupungin keskellä on ideaalinen. Paljon käykin vakiasiakkaita.

Tällä reissulla en ennättänyt kierrellä nähtävyyksiä, mutta kannattaa vierailla Pyhäjärvellä matkailumielessäkin. Siellä on muun muassa kauniita luontokohteita ja Pyhäjärvi uimarantoineen on tietysti aivan omaa luokkaansa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply