Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Lumijoen Varjakka on suosittu talviulkoilukohde

Kauniina päivänä piipahdimme Lumijoen Varjakassa, joka on kesäisin yksi vakiokohde. Siellähän se Hailuotolaiva nökötti ja muutenkin alueella oli mukavan näköistä.

Jäällä oli tosi paljon porukkaa pilkillä ja muuten ulkoilemassa. Itseä on ihan harmittanut, kun hoksasin Varjakan talvikohteena vasta muutamia vuosia sitten. Mutta nythän siellä voi käydä.

Paluumatkalla pohdiskelimme, että minkä verran Varjakassa tulee ensi kesänä poikettua. On nimittäin tapahtumassa iso asia: olen muuttamassa miehen kanssa Raaheen asumaan! Mutta kyllähän sieltä on kiva Rantatietä ajella. Ja toisaalta maakuntamatkojen painopiste voi vähän muuttua, ja eiköhän sitä tule myös Oulun suunnilla liikuttua. Näin se elämä yllättäen vie.

Sellainen tärkeä huomio vielä, että vaikka Pallontallaajien sivusto on loppumassa, niin blogi ei häviä mihinkään. Blogi tulee maaliskuussa siirtymään Rantapallon sivuston alle ja kaikki vanhat jutut pysyvät tallessa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maikku torstai, 18 helmikuun, 2021 at 10:20

  Oot varmaan tietoinen ettei tästä blogista puhuta kovin kauniisti Pallontallaajien foorumilla. Ennen Rantapalloon siirtymistä kannattaa ehkä miettiä onko näillä teksteillä oikeesti jotain lisäarvoa lukijoille… http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=35478.0

  • Reply terhimustakangas keskiviikko, 24 helmikuun, 2021 at 19:06

   Kiitos palautteesta! Enpä ollut noita keskusteluita kovin aktiivisesti seurannut. Blogillani on ollut tilastojen mukaan kasvava määrä lukijoita ja nyt korona-aikana lisäarvoa on ollut runsaastikin. Uskoisin tarvetta olevan jatkossakin. Sijoitus Blogit.fi:n sivustolla TOP20:ssa väliin motivoi kyllä jatkamaan, vaikkeivät jutut voi kaikkia kiinnostaakaan. Mukava harrastushan tämä on ja samalla tuotan iloakin monille.

 • Reply Joa.K tiistai, 17 elokuun, 2021 at 15:13

  Onpa hienot pilkki ja ulkoilumaastot Varjakassa, kiitos kirjoituksestasi. Serkkuni harrastaa kalastamista ja tuonne olisi kyllä kiva päästä pilkkimään. Helmikuussa näyttäisi olevan täydellinen ilma ja todennäköisesti myös sopiva jään paksuus. Ei muuta kun jääkairan hankintaan.

  • Reply terhikki76 keskiviikko, 18 elokuun, 2021 at 18:42

   Kyllä, uskoisin, että se olisi varsin sopiva ajankohta! Ja paikka on todella suosittu, jäällä kuljetaan monenlaisilla kulkupeleillä.

  Leave a Reply