Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Lounastamassa klassikkoravintola Katrillissa

Koronarajoitusten höllentämisen jälkeen pääsimme pitkästä aikaa ravintolalounaalle ystäväni kanssa. Minua kiinnosti tutustua ravintola Katrilliin eikä ystäväni ollut käynyt siellä vuosikausiin, joten uteliaana sinne siis!

Ravintolassa oli rauhallista ja pääsimme kunnon kotiruokalounaalle. Merimuikut eli maivat olivat erittäin hyvin tehtyjä, ja itsellä tuli mummolakäynnit mieleen. Ja perunamuusissa täytyi olla oikeaa voita, sen verran hyvää sekin oli. Ja täyttäviä ruokia. Myös Katrillin pizzaa oli tarjolla, joten otimme sitäkin.

Terassi oli kivan näköinen ja sisältä ravintola oli klassisen retro. Tietovisat kuulemma pyörivät taas Katrillissa. Oli maittava lounas ja saimme rauhassa vaihtaa kuulumiset.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Satu maanantai, lokakuu 19, 2020 at 14:05

  Kiva kun olette päässeet pitkästä aikaa ravintolaan! Itsekin olemme yleensä käyneet töissä lounaalla jossakin Tampereen keskustassa, mutta nyt kun olemme kotitoimistossa se on jäänyt toki vähemmälle. Viikonloppuisin olemme nyt kuitenkin tavanneet ystävien kanssa lounaan parissa.

 • Reply terhimustakangas keskiviikko, lokakuu 21, 2020 at 17:57

  Kyllä vain, onneksi välillä onnistuu lounastaakin! Ja paljon tuli keväällä esimerkiksi tehtyä kävelylenkkejä ystävien kanssa, siinäkin onnistui hyvin tavata.

 • Reply NH tiistai, tammikuu 12, 2021 at 15:00

  Voi kun kauniita nuo liljat. Ravintoloiden palvelut ovat kyllä olleet ahkerasti käytössä täälläkin. Varsinkin etätyöpäivinä on kiva välillä käydä syömässä lounas ravintolassa.

  • Reply terhimustakangas keskiviikko, helmikuu 24, 2021 at 19:02

   Kiva juttu! Kyllä, se on hyvä käytäntö ja katkaisee päivää sopivasti.

  Leave a Reply