Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Kotiinkuljetuspalvelua Pitojen Helmestä Limingassa

Limingassa sijaitseva Pitojen Helmi pitopalvelu on aloittanut ruoan kotiinkuljetuksen. Asiakkaat ovatkin hyvin löytäneet palvelun. Ruokaa toimitetaan tiistaisin ja perjantaisin, ja ruokalistaa voit seurata mm. Facebookista. Myös suoramarkkinointikirjeitä on viety postilaatikoihin. Tarjolla on yleensä kaksi pääruokavaihtoehtoa, sekä leipomuksia ja jälkiruokaakin välillä. Lohikeitto on osoittautunut kaikista suosituimmaksi. Ruoat tehdään alusta saakka itse.

Yrittäjä Anne tekee työtä yhdessä perheensä kanssa. Anne toivoo, että palvelu saavuttaisi nekin, jotka todella tarvitsevat ruoan kotiinkuljetusta. Ruoan jakelun suosio onkin aivan yllättänyt. Asiakkaita on kaikista ikäluokista sekä tietysti riskiryhmistä. Ruokaa toimitetaan Rantalakeuden alueella, mutta myös Ouluunkin. Anne toteaa, että olisi hyvä, että palvelusta vietäisiin viestiä naapureillekin ja tilattaisiin ruokaa myös läheisille. Myös lahjakortteja on mahdollista ostaa.

Kotiinkuljetuksen idea lähti perhepiiristä. Ajatus oli, että olisiko se sittenkin. Ja sehän oli. Ruokaa on mennyt mukavia määriä. Pakkaukset ovat mahdollisimman ekologisia. Anne ei myöskään halua seisoa tumput suorana, kun voi tänä keväänä tehdäkin jotain. Ruoka on perushyvää kotiruokaa ja erityisruokavaliot otetaan huomioon. Asiakkaat ovat olleet iloisia ja onnellisia palvelusta.

Nyt näyttää siltä, että kesän tilaisuudet siirtyvät tai peruuntuvat. Annen Helmen Pirtti -tilausravintola jatkaa toki toimintaansa myöhemmin, ja siksi esittelen myös sen toimintaa tässä. Kuvat ovat myös Pirtin pihapiiristä. Pitopalvelu Pitojen Helmi jatkaa myös toimintaansa, ja myös kotiinkuljetuspalvelun jatkamista tullaan miettimään.

Helmen Pirtillä järjestetään paljon erilaisia perhejuhlia, kokouksia, koulutuksia ja muita ryhmätilaisuuksia. Saunatilat ovat myös tarvittaessa käytössä. Pikkujouluaika, kevät ja kesä ovat sesonkiaikoja. Kokoontumistiloja on kaksi isompaa, joista toinen jakaantuu vielä kahteen osaan. Tilat ovat idyllisiä ja viihtyisiä, vanhaa on kunnioitettu ulkoasussa.

Vanhan pirtin puolelle mahtuu 40 henkilöä ja Katariina-saliin 100 henkilöä. Vanha navetta vetää ainakin 150 henkilöä. Saunatilat ovat 40 henkilölle, ja niissä on kaksi puusaunaa. Takkatupa ja palju ovat myös käytössä saunojille. Annen ylpeys on takkatupa, joka on sinivalkoinen väritykseltään. Saunassa ja navetassa on myös A-oikeudet.

Lisäksi pihapiiristä löytyy vanha museo, jossa on noin 400 nimikoitua esinettä 1700-luvulta lähtien. Museo on saanut ihmiset suorastaan lumoutumaan. Erikoinen lisä on myös se, että Anne ja tyttärensä ovat laulutaitoisia, joten vieraita saatetaan viihdyttää lauluesitykselläkin. Tulevaisuudessa on tarkoitus myös hyödyntää tiloja erilaisiin hyvinvointipalveluihin. Koko ajan mietitään, mitä uusia elämyksiä ja kokemuksia asiakkaille voitaisiin tarjota.

Tuetaan mekin pienyrittäjiä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nimetön keskiviikko, huhtikuu 15, 2020 at 10:52

  On kyllä hyvä, että kuljetetaan ruokaa niille jotka ei esimerkiksi pääse useasti lähtemään kotoa. Ja on hyvä, että ruuat tehdään alusta saakka itse. Lohikeitto on kyllä aina herkullista.

 • Reply terhimustakangas tiistai, huhtikuu 21, 2020 at 11:35

  Kiitos, totta puhut!

 • Reply Tuula tiistai, syyskuu 1, 2020 at 09:47

  Hienoa, että pienemmilläkin paikkakunnilla ihmisillä on mahdollisuus ruoan kotiinkuljetukseen eivätkä kuljetuspalvelut ole vain isojen kaupunkien juttu. Mukavaa myös, että erikoisruokavaliot on huomioitu. Onnea jatkoon!

 • Reply terhimustakangas torstai, lokakuu 1, 2020 at 14:50

  Kiitos, näin on todella!

 • Reply Niina Elina maanantai, tammikuu 11, 2021 at 16:20

  Kauniita kuvia ja upea paikka. Kotiinkuljetukset ovat kyllä näinä aikoina tulleet todella tärkeiksi. Ruoan lisäksi moneen muuhunkin halutaan kuljetuspalveluita. Kun perhettä ja sukulaisia ei voi tavata, minä tykkään lähettää kukkia ja pieniä lahjoja merkkipäivinä, tai miksei muuten vaan.

  • Reply terhimustakangas keskiviikko, helmikuu 24, 2021 at 19:00

   Kiitokset! Totta puhut ja kiva käytäntö sinulla!

 • Reply Sari tiistai, tammikuu 12, 2021 at 14:35

  Kiva, että näin koronan aikaan yhä useampi yritys on alkanut tarjoamaan kotiinkuljetusta. Kuljetusliikkeiden ja -palveluiden käyttö tuntuu kasvaneen aikalailla. Itsekin olen täällä Haminassa jonkun verran tilaillut tuotteita esim. netistä sekä ruokaa paikallisista ravintoloista. Tsemppiä teille jatkoon!

  • Reply terhimustakangas keskiviikko, helmikuu 24, 2021 at 19:01

   Kiitos! Totta, toivoisin itsekin, että nämä palvelut jatkuisivat. Näyttääkin, että nyt Limingassa on tämä vakiintunutkin hyvin.

  Leave a Reply