Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Mökkimajoitus Kummelissa Raahessa

Minulle tarjoutui mahdollisuus mökkeillä Raahessa kaverini kanssa viime viikonloppuna. Kummeli on hänen ammattiliittonsa mökki, mutta se on varattavissa muillekin. Ajattelin siis tehdä tästäkin reissusta postauksen!

Menimme mökille perjantai-iltana, joten silloin ei kovin paljon ennättänyt puuhailla. Mökki on todella tilava, ja se soveltuukin hyvin myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Nukkumapaikat olivat parvella ja olohuonetila oli avara.

Söimme kaverini tekemää lohilaatikkoa, jonka jälkeen oli ohjelmassa sauna. Sitten aikainen nukkumaanmeno, ja minä nukuinkin oikein makoisasti.

Aamukahvien jälkeen kävimme kävelyllä Fantissa. Oli yllättävää, kuinka lähellä kaupungin keskustaa oli lehtimetsää, jossa kävellä. Fantista löytyi makkaranpaistopaikkakin. Palasimme kuitenkin Kummeliin, ja grillasimme siellä vielä ennen lähtöä makkarat.

Tämä oli lähimatkailua parhaimmillaan: yö poissa kotoa, mutta kuitenkin lyhyen matkan päässä! Helppoa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maija keskiviikko, 25 syyskuun, 2019 at 13:11

    Hauskan näköinen mökki teillä ja kivan kokoinen myös. Mekin juuri suunnittelemme meidän ensi talven pohjoisen hiihtomatkaa ja mietimme mökkimajoitusta. Olemme tähän mennessä olleet aina hotellimajoituksessa, mutta periaatteessa mökkihän voisi olla mukava ainakin vaihteluksi.

  • Reply terhimustakangas keskiviikko, 2 lokakuun, 2019 at 09:43

    Ehdottomasti, mökit ovat kivoja ja rentouttavia paikkoja! Hienoa, jos sain antaa vinkkiä.

  • Leave a Reply