Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Maittavalla lounaalla Perlassa Oulussa

Kaipaatko lounaspaikkavinkkiä tai esimerkiksi tiloja juhliin ja tapahtumiin? Nämä löydät Oulusta Kahvila ja ravintola Perlasta, joka sijaitsee Etu-Lyötyssä keskustan tuntumassa.

Minulla on jo pitkään ollut aikomus käydä Perlassa, ja koska ystäväni oli tykästynyt siihen, niin sovimme lounastapaamisesta. Ja tietenkin meillä oli taas säätämistä, kun odottelimme toisiamme ravintolan eri ovilla!

Meillä oli myös pari nuorukaista mukana lounaalla. He olivat lounastarjoiluun erittäin tyytyväisiä, samoin kuin mekin ystäväni kanssa. Salaatti- ja ruokavaihtoehdot olivat monipuoliset.

Ihastelin aluksi Perlan tilavia ja viihtyisiä tiloja. Tilat käyvät kokouksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin varmasti todella mainiosti. Löytyy sekä kabinettia että isompaa salia.

Olin tyytyväinen, että ravintolan edessä oli parkkipaikkoja. Näin paikalle oli helppo tulla.

Perlasta saat siis lounasta arkiviikkoisin sekä tilauksesta muitakin vaihtoehtoja ryhmille. Ehdottomasti käymme uudelleenkin!

Kaupallinen yhteistyö

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna Koskela sunnuntai, 25 marraskuun, 2018 at 07:40

  Moikka,
  kun teet kaupallista yhteistyötä ravintolan kanssa, sinun tulee merkitä siitä maininta selkeästi heti otsikon jälkeen, sillä ”mainos on voitava tunnistaa mainokseksi heti ensisilmäyksellä ilman tarkempaa tutustumista siihen” – KKV 2013.

  Vaikkakaan kuluttajansuojalain piilomainontasääntely ei koske harrastelijabloggaajia, koska tällöin kyse ei ole yrityksen ja kuluttajan suhteesta., niin yrityksella on kuitenkin, huolimatta bloggaajan statuksesta, kannettavanaan vastuu mainonnastaan. Ethän halua huolimattomilla merkinnöillä hankaluuksia yhteistyöyritykselle?

  Suosittelen tutustumaan MEN:in linjauksiin mainonnan tunnistettavuudesta, sekä vaikka PING-ohjeistukseen. Löytyvät googlaamalla.

 • Reply Terhi Mustakangas sunnuntai, 25 marraskuun, 2018 at 10:40

  Kiitos palautteesta, minäpä ryhdyn tekemään näin!

 • Leave a Reply