Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hostellielämää Gili Airilla

En voi sanoa, että elämäni ensimmäinen kerta, kun yövyin hostellissa, mutta aika vähissä nämä kokemukset ovat olleet. Gili Air tarjoaa laajan valikoiman hostelleja ja me valitsimme booking.comin kautta meidän silmää ja tietysti myös lompakkoa miellyttävän vaihtoehdon. Majoituspaikaksi valikoitui Gili Buana. Meitä oli matkassa seitsemän henkeä ja varasimme kolme deluxe-huonetta, jonne yhteen tulisi varasänky. Hostellille saapuessamme meille tarjottiin ensin kahta deluxe-huonetta ja yhtä kolmen hengen huonetta yhteisellä wc- ja pesutilalla. Emme tähän suostuneet, koska meille oli tärkeää, että huoneessa on oma wc ja suihku. Asia järjestyikin ilman mutkia ja saimme kolme vierekkäistä huonetta käyttöömme ja yhteen huoneista varasängyn. Julkaisukelpoisia valokuvia en ehtinyt huoneista ottamaan, koska aika vauhdilla sinne tavarat heitettiin ja siinähän se sitten menikin siistin huoneen kuvaamisen mahdollisuus.

Hostelli oli siisti ja henkilökunta ystävällistä. Hostellilla oli pieni uima-allas, joka oli kuitenkin riittävän suuri, koska suurta ryysistä altaalle ei ollut. Lisäksi hostellilta löytyi shakkipeli sekä lentisverkko ja joka päivä taisi joku peliturnaus verkon äärellä ollakin. Hostellilta sai vuokrata myös polkupyöriä, jotka olivatkin varsin mukava liikkumismuoto saarella.  Aamiainen hostellilla oli vaatimaton, mutta ajoi hyvin asiansa. Tarjolla oli kolme vaihtoehtoa, joista sitten oman mieltymyksen mukaan sai valita, mitä aamiaiseksi halusi syödä. Vaihtoehtoina oli munakas, munakokkeli ja nuudeli- tai riisiannos kananmunan kera. Annokseen sisältyi myös aina vaalea leipäviipale voin tai marmeladin kera. Joka päivä sai vatsan syödä täyteen, vaikka aamiainen ei monipuolinen ollutkaan. Aamiainen valmistettiin asiakkaan tilauksen mukaan, joten aina sai tuoreen ja vastavalmistetun aterian.   

Tämän kokemuksen perusteella voin suositella lämpimästi tätä ihanaa hostellia, Gili Buanaa. Muutoinkin hostelli oli oikein hyvä vaihtoehto hotellille. Tässä hostellissa oli oma tunnelmansa ja henkilökunta tervehti meitä aina nimellä. Sellainen kotoinen ja hyvä fiilis myös matkustajien kesken. Kaikki oli siis loman ajan kohdillaan. Millaisen majoituksen sinä yleensä valitset?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply