Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pieni kurkistus kesän reissuun

Tänä vuonna olimme päättäneet pitää vain kolme viikkoa kesällä lomaa, koska halusimme säästää loput päivät odottelemaan talvea. Kesäloma menikin ensimmäisestä päivästä ihan viimeiseen päivään saakka reissussa. Pitkästä aikaa meillä oli koko perhe yhdessä – koko kolmen viikon ajan. Ja voin sanoa, että kyllä nautin. Lasten ollessa jo aikuisia ja asuessaan omillaan, näitä hetkiä on enää harvoin, että olemme kaikki yhtä aikaa samassa paikassa. Varsinkin, kun yksi lapsista on lukion jälkeen enemmän viettänyt aikaa maailmalla kuin kotisuomessa.

Loma oli hyvin monimuotoinen ja toisinaan jopa aika hämmentävä. En ole matkalta pystynyt päivittämään blogiin kuulumisia. Toisaalta huonon netin vuoksi ja toisaalta sen, että on pakko hetki viipyä omien ajatusten parissa ja miettiä, että mitä teille kertoisin. Ehkä hieman hämmentynyt olo on vieläkin koko matkasta – kun kotiin paluusta on kulunut vuorokausi. Kunhan olen saanut omat ajatukset kasattua, päivittyy blogi kuvilla ja teksteillä. Matkakohteina oli tällä reissulla Bangladesh, Gili Air sekä Bali.

Bangladesh

Gili Air

Bali

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Piyya 24.7.2018 at 20:06

  Matkakuulumisia innolla odottaen ?
  Bangladeshin kuvat antaa odottaa värikkäitä tarinoita. Gili air kiinnostaa myös kovasti koska se keikkuu vielä yhtenä ehdokkaana talven matkalleni.

  • Reply Emilia / maailmanlaidalla 26.7.2018 at 12:10

   Bangladesh on oikea idän ihmemaa. Värikästä kyllä 🙂 Yritän tässä kasata vielä ajatuksia reissusta, jotta saisin matkakuulumisia kirjoitettua. Joskus näköjään aloittaminen on todella vaikeaa… 🙂 🙂

  Leave a Reply