Ensikosketus Bulgariaan

Täällä sitä ollaan kesän ensimmäisen B:n kimpussa, eli Bulgariassa. Tarkemmin kohteena on Sunny Beach. Tällä reissulla matkassa on mukana kaksi aikuista ja kuusi lasta. Lähdimme tänne hyvin avoimin mielin ja ilman mitään odotuksia. Jostain syystä olen kaikki nämä vuodet kiertänyt tämän kohteen kaukaa, mutta en oikein osaa sanoa syytä siihen, että miksi. Ainakaan nyt, kun täällä paikan päällä olen muutaman päivän patsastellut. Varasimme matkan Nazarin kautta ja ajatuksena oli sellainen ”mahdollisimman helppo” loma, jossa kaikki on suorastaan jo liiankin helppoa ja mietitty valmiiksi. Otimme All Inclusiven, joka mahdollistaa sen, ettei edes ruokapaikasta tarvitse tehdä mitään ohjelmanumeroa illan mittaan, että mitä syödään, missä ja monelta. Ruoka-ajat ovat annettu ja ruokaa on tarjolla oikeastaan koko päivän, muutamaa tuntia lukuunottamatta. Toki silloinkin tuntuu, että aina joku jotain syötävää jostain löytää silloinkin, kun ei pitäisi. Ja ruoka, se on todella hyvää ja monipuolista. Päivittäin vaihtuva teema, joten samaa ruokaa ei ole tarjolla joka päivä. Ruoka oli itselleni positiivinen yllätys. Ruoka on joka hetki ollut tuoretta ja raikasta, vasta valmistuneen oloista. Hotellimme on Imperial resort ja meillä on varattuna kaksi yhden huoneen huoneistoa puutarhanäkymällä. No täytyypä sanoa, että näkymät todellakin ovat hyvät – ainakin meidän tyttöjen ja pikkumiehen huoneesta. Isot pojat saivat vähän huonommalla näkymällä, mutta kyllä heilläkin ihan kivat maisemat sieltä on. Huoneet ovat myös isot, joten tilaa on hyvinkin neljälle hengelle. Hotellimme sijaitsee lähellä rantaa, mutta ei aivan rannassa. Parin sadan metrin kävelymatka on hotellin omalle beach-alueelle, jossa myös ilmaiset rantatuolit. Oikeastaan voi sanoa, että onneksi on kävelymatka, koska muuten jäisi jotain näkemättä. On meinaan upeat maisemat matkalla rannalle. Rannalla myös pieni rantabaari, josta saa virvoitusjuomia sekä olutta. Toki rannalta löytyy myös aktiviteetteja. Ja pakkohan niitä oli lasten päästä testaamaan. Ajelu ”banaaniveneellä” vesiskootterin perässä oli mieluista. Reitti oli yllättävän pitkä ja rahalle sai vastinetta. Hyvin myös kuljettaja huomioi, että kyydissä oli lapsia, eikä meno ollut hurjaa missään vaiheessa. Yhdelle hengelle tämä lysti kustansi noin 7,50 euroa, eli 15 levaa.Ensimmäiset fiilikset kohteesta ovat positiiviset. Aurinkoa on riittänyt ja lämmintä on ollut. Loma osui kyllä erittäin hyvälle viikolle, kun Suomessa taitaa olla melko viileää, ainakin mitä viestiä tänne on kantautunut. Toki, oli meilläkin täällä pari lähestyvää ukkosta, mutta ei ne antanut meille mitään iloa, kuin muutaman jyrähdyksen verran. Mitäs kokemuksia Sunny Beachista? Tarkempaa analyysia tulossa vielä myöhemmin. Näin ensituntuma kuitenkin hyvä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Piyya 8.6.2018 at 06:54

  Minä olen myös kiertänyt Bulgarian ja minäkään en oikein osaa sanoa miksi. Ei mitään kunnollista syytä mutta muut maat on vaan houkutellut enemmän.
  Mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi paikasta ja myös Nazarin hotellikokemusta. Pidän itse kovasti Nazarin hotellitarjonnasta noin ylipäätään.

  • Reply maailmanlaidalla 8.6.2018 at 23:58

   Se on jännä juttu, miten jotkut maat jäävät syystä tai toisesta kohteiksi, mitkä kiertää kaukaa. Toisaalta pitäisi välillä uskaltaa antaa myös mahdollisuus, niin voi yllättyä positiivisesti… 🙂 Nazar on kyllä ollut hotellien suhteen aina onnistunut valinta. Ihanaa viikonloppua!

  Leave a Reply