Tunnelmallinen Birgitta Hernesaari

Meri, aurinko ja Helsinki. Siinä on kaikki, mitä voin odottaa aurinkoiselta kevätaamulta. Kun mies vielä päättää viedä aamiaiselle ja paikaksi valikoituu Birgitta Hernesaari, ei siinä hetkessä voi mitään muuta toivoa. Kaikki on täydellisen kohdillaan. Birgitta Hernesaari sijaitsee yhdellä Helsingin kauneimmista ja parhaimmista paikoista. Maisema merelle on täydellinen. Sielunmaisema, jossa sydän ja mieli lepää. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja katsomassa paikka – istuskelemassa terassilla ja katsella merta. Tällöin tiedät, mitä tarkoitan.

Birgitta Hernesaari tarjoaa laadukasta ja hyvää syötävää. Listalta löytyy laaja valikoima sekä makeita että suolaisia herkkuja. Mies keräsi meille tarjottimelle myöhäisen aamiaisen antimet. Auringonpaisteessa kauniissa merimaisemassa näitä sitten nautittiin. Täydellinen aamiainen. Tällaiset hetket ovat arjen pieniä suuria iloja. Onnellisia juttuja ja yhdessä tekemistä kiireisen arjen keskellä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply