Nähdään pian!

Tuntuu, että elämässä on jatkuvaa lähtemistä ja tulemista. Kuka milloinkin ja minne. Tänään vein tyttäreni jälleen kentälle. Ennakkoon olin päättänyt, että yhtään en itke, vaikka edessä onkin taas pitkä ero. Tottakai jäähyväisten jättäminen aina herkistää, vaikka tiedänkin, että kohta taas tavataan.

Lentokenttä on paikka, jossa tunteiden kirjo näkyy ja tuntuu. Odotusta, jännitystä, iloa, surua, haikeutta, onnellisuutta ja kaikkea muuta. Monia näitä fiiliksiä itsekin saanut kokea ja siitä olen iloinen. Tällä kertaa haikeutta pitkästä erosta, mutta myös iloa, koska tiedän, että moni asia on niin hyvin juuri nyt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply auringonpaistetta 8.5.2018 at 08:10

    Lentokentät on kyllä ihan omia lempipaikkojani, niin täynnä tunnetta 🙂

    • Reply maailmanlaidalla 8.5.2018 at 12:52

      Ihanaa, että on muitakin, jotka ajattelevat samoin kuin minä 🙂 Lentokentissä on vaan sitä jotain…

    Leave a Reply