Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tuttu kylpylä uudistuu – katso kuvat Pärnun Viikingin saunakeskuksesta

Viiking artikkelin kuva
Luksus ja spa
Luoliin piilotetut saunat sekä merihenkiset uima-altaat ovat kesällä valmistuvan saunakeskuksen erikoisuuksia.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 07.05.2015
facebook   whatsapp

Kokonaan uusi rakennus saunakeskukselle

Viron kylpyläkaupungissa Pärnussa sijaitseva suomalaisten suosima kylpylähotelli Viiking uudistuu, kun sinne rakenteilla oleva uusi saunakeskus avataan 1. heinäkuuta 2015.

Vuonna 1993 rakennetun hotellin uuden saunakeskuksen vetonaula on eksoottinen uima-allasalue, jonka tunnelmallinen valaistus, merihenkiset uima-altaat sekä luoliin piilotetut saunat ovat ainutlaatuiset koko Viron mittapuulla. Myös allasalueen valaistus on erikoinen, sillä kattoon asennetaan tuhat pientä tunnelmavaloa.

Jatkossa vieraat voivatkin rentoutua saunakeskuksen kuudessa saunassa ja neljässä uima-altaassa. Saunavalikoimaan on luvassa esimerkiksi 90-asteinen suomalainen sauna, erilaisia höyrysaunoja sekä kotasauna. Suuri 265 neliömetrin kokoinen uima-allas rakennetaan muistuttamaan merta, ja altaaseen ei tule lainkaan portaita, sillä uima-allas syvenee loivasti. Hiekalta tuntuva pohja estää liukastumisen. Pääaltaan lisäksi saunakeskukseen rakennetaan japanilainen 40-asteinen allas, 15 henkilön poreallas sekä lasten uima-allas.

Saunakeskus on rakenteilla neljästä rakennuksesta koostuvan kylpylän keskelle, jossa sijaitsi aikaisemmin lasten leikkialue. Heinäkuussa avautuvan viidennen rakennuksen katolle on tulossa minigolfrata, leikkialue sekä ulkokuntoilulaitteita.

Katso havainnekuvat Viikingin uutuuksista!

Viikingin saunamaailma
Uuden saunakeskuksen uima-allas sisältää useita erilaisia vesielämyksiä.
Viikingin saunamaailma
Tunnelmallinen valaistus syntyy tuhannen lampun avulla.
Viikingin saunamaailma
Saunakeskuksen saunat piilotetaan luoliin.

Lähde ja kuvat: Viiking

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.