HAMBURG

P4050441
P4050402
P4050438
P4050380
P4050347
P4050492
P4050512
P4050453

Tässä muutama kuvaa Hampurista. Suurin osa ajasta Hampurista kului baarissa, ostoskaduilla ja nähtävyyksiä katsellen. Miksi mainitsin ”baarissa” ensimmäisenä? No, Hampurista löytyy ihan jäätävä bilekatu, St. Paulia Reeperbahn (tiedättekö sen Irwin Goodmanin biisin? :D), joka on täynnä baareja ja klubeja. Tälät kadulta lähtee toki myös sivukatuja, jotka ovat myös täynnä baareja. Siinä olikin sitten baarikierrosta kerrakseen… Eli jos haluatte bilettää oikein kunnolla, niin Hampuri on kyllä place to be!
Koko viikonloppu ei kuitenkaan kulunut krapulaa potiessa ja sunnuntai pyhitettiin kokonaan nähtävyyksille. Kävimme Hampurin satamassa, josta menimme jokea pitkin kulkevaan lauttaan. Jäimme pienessä satamasa pois ja sieltä löytyi ihania kapeita katuja, jokta kulkivat söpöjen talojen keskeltä. Satamassa oli myös kunnon hiekkaranta, ja pysähdyimme välipalala yhdessä baarissa, jossa oli aurinkotuolit. Olo oli kuin olisi ollut jossain etelässä, currywurstin syömistä lukuunottamatta tottakai. Lisäksi kuljettiin kaupungin keskustassa, ja kaupungintalo (Rathaus) oli kyllä vaikuttava rakennus.  Lisäksi kävimme hiljaisessa vanhassa kaupungissa ottamassa kuvia, ja syötiin koko reissun ajan niin hyvin, että lihoin kolme kiloa. Hupsista!
Maanantaina matkustin koko Saksan läpi bussilla, 12 tuntia ja 50 minuuttia. Voin kertoa, että peppu oli loppumatkasta aika puutunut! Mutta ei haitannut tippaakaan, loistava reissu takana ja lisää on tulossa. Toukokuussa lähden Berliiniin ja Barcelonaan, kesäkuussa Kroatiaan ja Italiaan, Gardajärvelle. Oon kyllä niin täpinöissäni näistä matkoista, iik!

Here’s some pictures from my trip to Hamburg a bit more than a week ago. If you wanna party, Hamburg is the place to be. There’s a huge party street full of bars and clubs, St. Paulia Reeperbahn. Of course there’s a lot more to see in Hamburg. I really loved the port and we took a ferry along the river and hopped off at a very small port. There were a lot of cute little houses and narrow streets, not to mention an amazing beach. We had a snack in a bar that had deck chairs, and I really felt like I was somewhere down south, except for the currywurst of course. We also saw the beautiful city center and the old town when the sun was going down. I have really fallen in love with travelling and have several trips coming up! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonymous maanantai, huhtikuu 13, 2015 at 10:28

  Whaaat?? Miten sul on aikaa saatika rahaa matkustaa noin paljon tuolla? Oon niin kade ;)))

  • Reply liljalumilla tiistai, huhtikuu 14, 2015 at 09:22

   Aikaa on kun koulua on niin vähän ja täällä on hullusti kaikkia vapaapäivä! Ja no, joutuuhan sitä koulua vähän skippaamaan, mutta en mä tänne opiskelemaan tullut :D Ja rahat kyllä loppuu myös mutta ei haittaa ollenkaan, Suomessa tekee sitten töitä :D Kerran sitä vaan eletään!

 • Reply Anonymous sunnuntai, huhtikuu 19, 2015 at 11:02

  Voi vitsi Gardajärvi on niin, ihana, nauti täysillä koska ite ainakin jäin kaipaamaan takasin suunnattomasti!! :)

  • Reply liljalumilla keskiviikko, huhtikuu 22, 2015 at 13:03

   Voi että, oon kuullut tosi paljon hyvää siitä paikasta kyllä, en malttaisi millään odottaa! :)

  Leave a Reply