Tervetuloa Lentävän joogamaton matkaan!

Matka aina mielessä. Siksi päätin vaihtaa matkablogien portaaliin parin vuoden bloggaamisen jälkeen. Vanha blogiportaalini lopettaa, joten blogin oli pakkokin muuttaa tai vaihtoehtona oli hyvästellä koko blogiharrastus. Vanhat matkapostaukseni tulevat siirtymään Rantapalloon piakkoin.

Olen ollut toivottoman koukussa matkablogien lukemiseen muutaman vuoden, ja siitä oli vain lyhyt askel omien matkajuttujen tekemiseen. Aiemmasta moneen suuntaan rönsyilevästä lifestyleblogista halusin karsia aiheita ja jaan Rantapallossa matka-, kulttuuri- ja ruokavinkkejä. Asiapitoinen blogiteksti on mielestäni mahtava lisä oman matkan suunnitteluun tai nojatuolimatkaan.

Olen käynyt 32 maassa ja toivon käyväni vielä ainakin yhtä monessa uudessa maassa. Rakastan Eurooppaa, mutta etenkin Aasian maat kiinnostavat kaukokohteista. Pidän myös kotimaanmatkailusta. Ulkomaille liikun usein lentämällä, mutta arjessa suosin polkupyörää, bussia ja junaa. En omista ajokorttia, mitä yleensä kummeksutaan suuresti Suomessa. Helsingissä voisin kulkea päivätolkulla ratikalla kaupunkia ristiin rastiin. Matkustan eniten yksin, koska silloin minulla on vapaus päättää kaikesta itse, mutta välillä otan puolison tai ystäviä mukaan. En ole mikään hurjapää, vaan yleensä ahmin matkoillani historiaa, maisemia, hyvää ruokaa, kahvia ja viiniä, puhelin kädessä tai kamera kaulassa. Kuriositeettina mainittakoon, että pyrin lähes aina matkustamaan käsimatkatavaroilla, mutta pakkaan silti liikaa ja saan vielä ostoksiakin mahtumaan laukkuun.

Lempikohteitani ovat yhtä lailla Singaporen ja New Yorkin tyyppiset suurkaupungit, eurooppalaiset pääkaupungit kuin Montenegron pikkukaupungit tai suomalaiset luontopolut. Matkan määränpää vaihtelee fiiliksen ja sen hetken tarpeiden mukaan. Voin lähteä matkalle joogaamaan tai kylpylään tai suurkaupungin vilinään. Asun tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla, mutta monista muutoista johtuen olen vähän juureton. Tämä ominaisuus toisaalta auttaa sopeutumaan uusiin paikkoihin ja tilanteisiin.

Kirjoitan yleensä itsenäisesti ja teen yhteistöitä harvakseltaan. Mielipiteeni matkakohteista eivät ole maksettuja vaan omiani.  Tykkään käydä messutapahtumissa, joten lippuarvontoja järjestän silloin tällöin.

Blogin under construction – vaiheen aikana ja blogin päivittymistä odotellessa voit ottaa Lentävän joogamaton jo seurantaan Facebookissa ja Instagramissa @lentavajoogamatto. Tammikuussa kirjoittelen Tallinnasta ja Matkamessuilta. Hyvää vuotta 2020 ja pysyhän matkassa mukana!

Amsterdamissa A’dam Lookoutissa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply