Kuva: Finavia
Helsinki-Vantaa

Uusia ravintoloita Helsinki-Vantaalle ensi vuonna – valikoimaan kansainvälisiä uutuuksia

Suomen ensimmäiset Ajisen Ramen, Jamie’s Deli ja Moomin Coffee avataan Helsinki-Vantaan lentoasemalle ensi vuoden alussa, kun terminaalilaajennuksen uusi osa otetaan käyttöön.

Ravintolat vastaavat kansainvälisten matkustajien tarpeisiin

Helsinki-Vantaan ravintolatarjonta monipuolistuu vuoden 2019 alussa kolmen uuden ravintolan myötä. Uudet ravintolat Ajisen Ramen, Jamie’s Deli ja Moomin Coffee tulevat sijaitsemaan lentokentän uudessa osassa.

– Kaikkien Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevien ravintoloiden kantavina voimina ovat monimuotoisuus ja laadukkuus. Kansainvälisenä lentoasemana huomioimme monien eri kansallisuuksien tarpeita ja makutottumuksia, mutta samalla pyrimme korostamaan valinnoissamme suomalaisuutta, kertoo Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta.

Suomalaisille ketjut ovat uusia, mutta maailmalla jo tuttuja. Kansainvälinen ramen-ketjuravintola Ajisen Ramen on tuttu erityisesti kiinalaisille, sillä ketjulla on yli 700 ravintolaa Kiinassa. Kokki Jamie Oliverin Jamie’s Deli on tunnettu tuoreesta, vastuullisesti tuotetusta ja terveellisestä ruoasta. Uusi Moomin Coffee -kahvila taas saa inspiraationsa kansainvälisesti rakastetuista suomalaisista muumeista.

– Moomin Coffee on maailman ensimmäinen Muumi-brändätty kahvila lentoasemalla. Helsinki-Vantaa on meille luonnollinen paikka, sillä muumit ovat sulattaneet erityisesti japanilaisten sydämet. Helsinki-Vantaalta taas on eniten suoria reittilentoyhteyksiä Japaniin koko Euroopasta kiitos Finnairin ja Japan Airlinesin, sanoo ravintoloita operoivan SSP Finlandin toimitusjohtaja Pia Jormanainen.

Lähde ja kuvat: Finavia

Päivitetty: 26.4.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia