Kuva: Shutterstock
Thaimaa

Norwegian avaa uuden lentoreitin Thaimaahan – tarjoaa helpon yhteyden suosikkikohteeseen myös suomalaisille

Norjalainen halpalentoyhtiö aloittaa suorat lennot Krabille lokakuussa 2018.

Uusi yhteys Thaimaan suosikkikohteeseen

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian aloittaa Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta suorat lennot Thaimaan suosikkikohde Krabille. Tukholmasta ja Oslosta lennot Krabille alkavat lokakuun 2018 lopussa, kun taas reitti Kööpenhaminasta käynnistyy 1. marraskuuta 2018. Reittiä operoidaan talvikaudella aina maaliskuun loppuun saakka.

Suoria lentoja Krabille on yhteensä kuusi viikoittain. Tukholmasta reittiä operoidaan keskiviikkoisin ja perjantaisin, Kööpenhaminasta torstaisin ja lauantaisin ja Oslosta tiistaisin ja sunnuntaisin. Norwegian lentää Thaimaassa myös maan pääkaupunkiin Bangkokiin, jonne yhtiö operoi lentoja ympäri vuoden parhaimmillaan jopa yhdeksän vuoroa viikossa.

Uuden reitin myötä suomalaiset voivat lentää Norwegianin siivin Thaimaahan yhdellä vaihdolla. Norwegianilla on Helsingistä Tukholmaan, Osloon ja Kööpenhaminaan useita suoria lentoja päivässä.

– Thaimaa kiinnostaa pohjoismaalaisia matkustajia erittäin paljon. Siksi on ilahduttavaa, että voimme tarjota jälleen yhden uuden reittikohteen sinne. Krabin lentojen myötä matkustajillamme on entistä suurempi valinnanmahdollisuus. Matkustajamme voivat myös yhdistää suurkaupungin ja rantalomailun siten, että he lentävät esimerkiksi ensin Bangkokiin ja palaavat kotiin Krabilta. Odotamme innolla matkustajia Thaimaan lennoillemme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Lähde: Norwegian
Kuva: Shutterstock

Päivitetty: 3.7.2018

Sinua saattaisivat kiinnotaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 3,33 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia