Myös kaupan tädeillä on kauppakeskuksissa salaiset lounget, joihin shoppailijat eivät ikinä löytäisi – tällaisia ne ovat

Kaupan henkilökunnalla on kauppakeskuksissa omat lounget, joihin muilla ei ole asiaa.

Täällä kaupan henkilökunta rentoutuu kauppakeskuksissa.
Shoppailijat saattavat toisinaan törmätä kaupan henkilökunnan jäseniin kaupassa, mutta erityisesti isommilla kauppakeskuksilla kauppojen työntekijöillä on aivan omat lepotilansa. Shoppailijat eivät vain ikinä edes vahingossa voisi löytää niitä.
Uutissivusto Rantapallo pääsi kurkistamaan suomalaisen Ossuuskaupan Prisman henkilökunnan loungeen Vantaan Jumbon ostoskeskuksessa. Normaalisti ulkopuolisilla ei ole tiloihin mitään asiaa. Lounge on piilotettu kerrokseen, johon tarvitaan henkilökunnan kulkukorttia.
Työntekijöiden loungeista löytyy yleensä kaikki, mitä kaupan henkilökunta saattaa tarvita. Hiljaisissa lepotiloissa voi ottaa nokoset odotellessa. Taukohuoneessa syödään eväitä ja vaihdetaan kuulumisia kollegoiden kanssa. Tarjolla on runsaasti latauspaikkoja kännyköille ja muille elektronisille laitteille.

Henkilökunnan tiloissa on käytössä tietokoneita, joiden kautta työntekijät voivat seurata omia työvuorojaan tai suorittaa vuosittaisia lisäkoulutuksia ja testejä.

Katso kuvat kaupan henkilökunnan loungesta täältä tai tuolta!