PALVELUT

Hei, olen Leena-Mari Laukkanen, digiyrittäjä ja palkittu matkabloggaaja!

Teen kokopäiväisesti töitä yrittäjänä, somemarkkinoinnin ja sisällöntuotannon saralla. Ylläpidän asiakkaideni sosiaalisen median kanavia, tuotan sisältöjä (teksti/kuvat) ja konsultoin somestrategiaan liittyvissä kysymyksissä.

Teen myös kaupallisia yhteistöitä London and beyond -blogissani, ja sisältöjä projektiluontoisesti yritysten blogeihin ja sosiaalisen median take overeita.

TAUSTA

Olen ollut yrittäjä vuodesta 2016 alkaen. Olen tehnyt kandidaation tutkinnon taloustieteestä (University of Glasgow, 2011) ja maisterin tutkinnon Aasian kaupasta (Royal Holloway, University of London, 2013), ja alan opinnot auttavat ymmärtämään kokonaisvaltaisesti tavoitteellista liiketoimintaa.

Pitkä bloggaajataustani takaa sen, että ymmärrän blogin, somen ja sisällön merkityksen tavoitteellisessa toiminnassa.

 

Teen työtä joustavasti. Osa asiakkaistani on vakitusia, eli teen kuukausisopimuksella, ja osalle asiakkaista teen projektikohtaisia töitä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä [email protected]

 

GALLERIA & TYÖNÄYTTEITÄ

 

 

Kuvia ja sisällöntuotanto Ravintola King’s Crown, Kuopio.

 

BLOGIYHTEISTYÖT

Olen tehnyt blogiyhteistöitä lukuisten tunnettujan yritysten ja toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneihini kuuluvat muun muuassa varustamo Royal Caribbean, jonka kanssa olin tutustumassa neitsytristeilyllä uuteen Symphony of the Seas -laivaan Välimerellä.

8 risteilyvinkkiä ja huomiota ensikertalaiselle

Ensikertalaisen risteilykokemuksia Symphony of the Seas -alukselta

Finavian kanssa olen toteuttanut lasten kanssa matkustamiseen liittyvän yhteistyön, joka sai mukavaa palautetta ja loi linkin Finavian ja lentomatkustajien välille kommenttiboksissa.

Little Airport: näin toimin pienen lapsen kanssa lentoasemalla

(kuva: Veera Bianca)

SISÄLLÖNTUOTANTO YRITYKSILLE

Tuotan sisältöä eri alan yrityksille esimerkiksi nettisivuille ja blogeihin.

Erikoisalaani ovat online-markkinointi, sosiaalinen media ja siellä tavoitteellisesti tuloksen tekeminen ja visuaalisuus, yrittäjyys ja yrittäjäsparraus, tavoitteellinen bloggaaminen (ja somen käyttö) sekä matkailu ja ulkomailla asuminen.

Toimin myös Rantapallon bloggaaja-asiantuntijana, ja julkaisen kuukausittain asiantuntija-artikkelin omalla Rantapallon palstallani tavoitteellisesta bloggaamisesta. Sosiaalisen median take overeita olen toteuttanut yhdessä mm. Ukko.fi:n sekä Rantapallon kanssa Instagram Storiesissa.

Esimerkkejä:

UKKO.FI: Yksinäisyys, yrittäjyyden vähemmän puhuttu puoli

Vuokrakas: asunnon vuokraaminen matkakohteesta

Rantapallon blogiasiantuntija-palsta

#MATKACHAT

Olen yksi Suomen ainoan Twitterissä järjestettävän matkailuaiheisen chatin emännistä. Teemme yritysyhteistöitä aiheeseen sopivien yhteistyökumppaneiden kanssa (Finavia, Ukko.fi, Forenom, Vitabalans, Tallink Silja). Laita viestiä, mikäli paljon matkustavan kohderyhmän tavoittaminen Twitterissä kiinnostaa!

Oma Twitter-tilini: @leena_mari

#matkachat-tili: @matkachat

Yhteydenotto:

[email protected]

Ps. löydät minut ja tyylini Instagramista @londonandbeyondlena