KUKA BLOGGAA?

photo 4

Hei kaikille lukijoilleni ja tervetuloa London and beyond blogiin!

Olen 30-vuotias reissaaja joka muutti ensin Savon maalta opiskelemaan Skotlantiin, ja myöhemmin tie kävi niinikään opintojen vuoksi Lontoon kautta Taipeihin. Tästä Skotlantiin muutosta on aikaa jo huimat seitsemän vuotta ja edelleen etsin sitä kotipaikkaani maailmassa. Tällä hetkellä kulutan aikaani Lontoossa, mutta syksyksi muutan kihlattuni kanssa Bilbaoon ja loppuvuodesta tarkoituksemme on asettua aloillemme Düsseldorfiin.

Mitä blogista löytyy?

Olen kokemusten ja elämysten suuri puolesta puhuja, ja yritänkin parhaani mukaan jakaa niin pieniä kuin suuriakin elämyksiä maailmalta tämän blogin kautta. Elämyksen ei tarvitse olla kallis ollakseen mieleenpainuva. Itse reissaan joskus hyvinkin pienellä budjetilla, joskus sitten vuorostaan suuremmalla. Oli budjetti mikä tahansa, elämykseksi riittää paikallinen ruokatori tai kahvihetki sivukujalla suurkaupungin pikkukadulla. Joskus on puolestaan kiva satsata ja varata vaikkapa parempi hotelli tai illastaa tasokkaasti, ja nauttia tasokkaista puitteista ympärillä. Yritän blogini kautta viestittää lukijoilleni matkailuelämysten voimaa ja kannustaa kaikkia lähtemään rohkeasti maailmalle. Kokemaan asioita ja oppimaan uutta.

Lähdin tosiaan itse maailmalle vuoden 2007 syksyllä, Glasgow’n kaupunkiin suorittamaan taloustieteen opintoja. En sitten palannutkaan Suomeen 2011 niin kuin suunnitelmani kuului vaan jatko-opinnot kutsuivat Lontoossa ja myöhemmin Taipeissa. Toscanasta on tullut toinen kotini sieltä kotoisin olevan kihlattuni myötä. Blogista löytyy paljon ulkosuomalaisuuteenkin liittyviä juttuja reissujuttujen vastapainoksi, sekä ihan sitä normaalia arkea. Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotto

Olen tehnyt yhteistyötä eri tahojen kanssa blogiyhteistyön merkeissä, joten ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää blogiin liittyen tai yhteistyön tiimoilta. Yhteistyöjutuista lisätietoa täällä, medianäkyvyyteeni pääset tutustumaan tästä linkistä.

Autan mielelläni myös reissaamiseen tai ulkomailla asumiseen liittyvissä asioissa. Email: [email protected]

 

2 Comments

  • Reply Vinkkejä ulkomaille muuttavalle | Tarinoita Maailmalta tiistai, huhtikuu 7, 2015 at 01:35

    […] London and Beyond – Vastavalmistunut Lontoossa […]

  • Reply Onnea meille - Matkailublogien top 10-lista julki - TÄMÄ MATKA torstai, tammikuu 29, 2015 at 09:24

    […] London and beyond-logia kirjoittaa Lena, mutta ei suinkaan Lontoosta, vaan Taipeista käsin. Blogi kertoo normaalista ulkosuomalaisen arjesta sekä tietenkin matkoista. Mukana matkassa on usein italialainen Matteo poikaystävä. […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.