Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hei hei, Saksa!

Blogin puolella ollut hieman hiljaista, täällä ”oikeassa elämässä” ei niinkään.

Nyt on nimittäin aika julkaista asia, jota ollaan jo pitkään järjestelty ja jumpattu. Ehkä vähän rivien välistäkin on tästä voinut lukea. Me nimittäin muutetaan.

Fiilis on samalla todella haikea (vaikka Saksan kanssa minulla olikin vähän takkuinen alku, olen lopulta viihtynyt hyvin), mutta innokkaasti odottava. Aika muutokselle on oikea. Lapsi on kolme, ja hänenkin kannaltaan myös koimme, että nyt on hyvä muuttaa. Koska se muutto tulisi eteen joka tapauksessa lähivuosina, parempi nyt kuin myöhemmin, kun kaveripiiri olisi enemmän vakiintunut.

Muuton järjestely toiseen maahan on aika hurjaa hommaa. Meillä on jo asunto odottamassa Matteon töiden kautta, mutta se on kuitenkin sellainen, joka ei ole pidempiaikainen ratkaisu. Eli stressi tavallaan pois sen osalta, asunto on kiva ja aluekin, mutta pysyvä ratkaisu olisi toki mukava löytää piakkoin. Koska asunto kuitenkin on jo, olen aika vaativa pysyvän asunnon kanssa, joten olemme rajanneet alueen tarkkaan ja muutamia muitakin vaatimuksia on.

Ai niin, minnekäs me oikein sitten muutetaan?

Bilbaoon!

Kaupunkiin, joka on tuttu. Olemme viettäneet sielä parina vuotena muutaman kuukauden pätkän, ja innolla odotan paluuta pidemmäksi aikaa. Bilbaota ei ole ehkä säällä siunattu, mutta kaikkea muuta siellä on meille, sellaista jota jo kaikki odotamme. Ulkoilua, luontoa, ruokaa, kivan kaupungin tunnelma, ranta. Toimiva kaupunki, jossa on hyvä fiilis.

Arvaattekin varmaan, että tulette kuulemaan ihan pian lisää. Muuton aikataulu varmistuu pikkuhiljaa, mutta sanotaan nyt että loppukesä / syksy.

Eli pohjoista Espanjaa luvassa blogissa!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Susanna keskiviikko, 19 kesäkuun, 2019 at 23:33

  Kiva että pääsette jo tuttuun paikkaan ja alue näyttää hienolta!

 • Reply Katriina torstai, 30 toukokuun, 2019 at 17:29

  Hei, hei! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
  Bilbao on varmaan parempi paikka asua kuin Düsseldorf, mutta on hiukan syrjässä. Matka Kuopioon linnuntietä pitenee 1888 km:stä 2941 km:iin.

 • Reply Teija / Lähdetään Taas keskiviikko, 29 toukokuun, 2019 at 07:35

  Oi, Bilbao on ihana ja varmasti mukava paikka asua!
  Tsemppiä muuttopuuhiin ja pysyvän asunnon löytämiseen!

 • Reply Maarit Johanna tiistai, 28 toukokuun, 2019 at 19:11

  Jee upeaa!! Onnea matkaan 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.