SPONSORED VIDEO: millainen kuluttaja olen netissä

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

*kaupallinen yhteistyö: Klarna

Internet ja verkkokauppojen kasvu on muuttanut kaupan alan pelikenttää hurjasti. Monet ostavat lähes kaiken tarvitsemansa suoraan netistä, toiset vannovat ostokokemuksen ja ihmiskontaktin nimeen. Kuulun itse puoliväliin.

Ostan tietyt tuotteet netistä. Näihin tuotteisiin kuuluvat englanninkieliset kirjat, kodin elektroniikka (viimeisimpinä muun muuassa filmi Instax-kameraan, ilmankostutin ja aktiivisuusranneke) ja tietyt vaatteet. Olen mielestäni melko järkevä kuluttaja, ja kannan huolta ostosten järkevyydestä ja laadusta – mutta pieni heikko kohtani liittyy vaatteisiin. Jos en löydä haluamaani vaatetta kaupasta, tilaan sen netistä, ja saatan käyttää tuotteen metsästämiseen pitkänkin ajan. Joskus ostan jotain spontaanisti esimerkiksi Facebook-mainoksesta innostuneena.

Myös tavarat, joiden perässä en jaksa juosta kaupungilla, löytyvät netistä. Viimeisimpänä tilasin iPhone 4:ään sopivan laturin, sillä vanha, kadoksissa ollut iPadini sellaisen tarvitsee – eikä minulla ollut aikaa lähteä hakuammuntana sellaista etsimään. Eli jos tiedän tarkkaan mitä haluan tai kyseessä on tuote, jonka saatavuus on niin ja näin, ostan sen lähes aina kotikoneelta käsin.

Toisaalta, mikään ei voita vaatteiden hypistelyä kaupoissa tai flea marketeilla. Kengissäkin luotan kokeilun voimaan, sillä kokoni on jotain 38-39 välimaastossa ja istuvuus on luonnollisesti hyvin kenkäkohtaista. Nautin ruokakaupoissa asioinnista, ja lapsen vaatteet ja tavarat haluan nähdä ennen ostopäätöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämä minitarina syntyi, kun Klarna pyysi minua kertomaan kokemuksiani aiheesta.

Sponsored video:

Klarna on helppouteen ja turvallisuuteen pyrkivä maksupalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi netissä. Tällä hetkellä maailmalla Klarnan verkostossa on kansainvälisesti 70,000 kauppaa ja asiakkaita palvelulla on 60 miljoonaa. Sitä käytetään paljon myös Suomessa. Klarna laskulla maksaessasi voit tutustua tuotteisiin ensin, ja maksaa laskun jälkikäteen (maksuaika on yleensä 14 päivää tuotteiden lähetyksestä).

Sponsored video

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.