Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sponsored video: edullisempia lentoja Norwegian Rewardin avulla

*Artikkeli toteutettu yhteistyössä Norwegian Rewardsin kanssa

Muistatteko jokin aika sitten Norwegian Rewardsin kanssa yhteistyössä tekemäni  Kalifornia-aiheisen kampanjan? Kampanja saa nyt jatkoa samaisen aiheen tiimoilta, ja kerron teille kuinka saat kerrytettyä Norwegian Reward -pisteitä ostoksia tekemällä – ja sitä kautta edullisempia lentomatkoja.

Ajankohta tälle artikkelille on ajankohtainen itseäni ajatellen, sillä Norwegian on viimein löytänyt tiensä Düsseldorfiin. Suomen reittejä saamme vielä odotella, mutta upouudet Espanjan reitit ovat hyvä alku.

Düsseldorf on kaupunki, josta on paljon yhteyksiä eri puolille Eurooppaa ja maailmaa. Lentoyhtiöitä on paljon, ja Norwegian saapuu parantamaan entisestään hyviä yhteyksiä juurikin tuonne Etelä-Euroopan suuntaan. Reittikohteina ovat muun muuassa Barcelona ja Malaga, ja näyttääpä Norwegian tarjoavan Barcelonan kautta edullisia lentoja myös ihanaan Bilbaoon.

Lentoyhtiöillä on erilaisia tapoja palkita matkustajiaan

Omat lentomääräni ovat sen verran korkeat vuosittain, että minun pitäisi ottaa vielä enemmän selvää eri vaihtoehdoista ja siitä, miten saisin maksimoitua pisteiden keräämiseni.

Olen tällä hetkellä muutaman lentoyhtiöallianssin kanta-asiakas, ja tällä hetkellä olen rekisteröitynyt myös Norwegianin omaa Norwegian Reward -palkintojärjestelmää – ja pystyn sitä kautta saamaan etuja esimerkiksi mainitsemillani Düsseldorfin ja Espanjan välisillä lennoilla. Sekä ihan millä tahansa Norwegianin lennoilla. 

Sinun ei tarvitse lentää kerryttääksesi Norwegian Rewardin CashPoint-pisteitä

Norwegian Rewardia ja sen CashPoint -pisteitä voi ajatella Norwegianin omana valuuttana, jota saa kerrytettyä lukuisten eri ostosten yhteydessä. Pisteillä voi maksaa Norwegianin lentoja osittain tai kokonaan, tai ostaa vaikka matkalaukun mukaan lennolle.

Sinun ei tarvitse lentää tienataksesi CashPoint-pisteitä, vaan niitä voit kerryttää monella muullakin tapaa – niin reissun päällä kuin kotonakin. Tämä on omalla kohdallani hyödyllinen juttu, sillä aiemmin usein Lontoon reiteillä käyttämäni Norwegian ei palvele minua yhtä usein täällä Saksassa, mutta voin silti kerryttää saldoani tulevia Norwegianin lentoja silmällä pitäen.

Tarjolla paljon etuja, ja pisteitä voi tienata monelle matkailijalle hyödyllisistä palveluista autonvuokrauksesta hotellivarauksiin. Pisteitä voit kerätä myös matkailuun suoraan liittymättömistä ostoksista, kuten sähkösopimuksista  ja ravintoloiden pöytävarauksista. Norwegianin oma luottokortti kerryttää myös CashPoint-pisteitä jokaisella sillä tehdyllä ostoksella.

Mistä voit saada CashPoint-pisteitä?

CashPoint-pistetä voit kerryttää muun muuassa hotellivarauksia hyödyntäen – Norwegian Rewards -ohjelmassa on hotellinvälityspalvelu Hotels.com. Hotels.comin tuottamasta Norwegian Hotels -palvelun kautta tehdyistä hotellivarauksista kerrytät varauksen loppusummasta  5% CashPoint-saldoasi. Hotellivarauksissa puhutaan usein melko isoista summista etenkin pitkien reissujen osalta, joten etu voi olla hyvinkin huomattava. 

Muita keinoja kerryttää CashPoints-saldoa ovat:

  • Voit saada CashPoint-pisteitä opaspalveluiden yhteydessä
  • Lähtiessäsi lomamatkalle joka vaatii autonvuokrausta, saat kerrytettyä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksen yhteydessä
  • CashPointseja voit saada myös lukuisista lentokenttäloungeista ympäri maailmaa
  • CashPoint-saldoa voit kerryttää myös sähkösopimusten (Kotimaan Energia) ja pöytävarauksia tekemällä (Tableonline.fi).

Lisätietoja yllämainituista esimerkeistä suomeksi Norwegian Rewardin sivuilta.

Onko sinulla kokemusta Norwegian Rewardsin käytöstä?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.