Yksityiskohtia usein eri maiden välillä muuttavan kotoa

IMG_7553

*Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa

Kun muuttaa paljon, vaikuttaa se välttämättä sisutukseen. Etenkin silloin, kun kyseessä ovat kansainväliset muutot. Elämäni eroaa tällä hetkellä siitä ”perinteisestä” kaavasta rivarinpätkineen ja volvoineen kovastikin – en nimittäin tiedä, missä maassa asumme 1,5 vuoden kuluttua, ja lähtö voi tulla nopeastikin. On lähes mahdotonta (tai no, järjetöntä enemmänkin) omistaa kotia, jossa asuu.

En kuitenkaan halua antaa periksi ihan kaikissa sisustusasioissa, vaikka en esimerkiksi designhuonekaluja tällä hetkellä omistakaan. Jos seuraava asuinpaikkamme on Euroopassa, tavarat lähtevät mukaan. Jos lähdemme merta edemmäs kalaan, itään tai läheen, en näe järkevänä viedä kaikkea mukanamme. Siksi olen halunnut hankkia sisustustavaraa, joka mahtuu laukkuihin / kontteihin, piristämään kodin ilmettä, ja varautunut siihen että huonekalut eivät välttämättä lähde mukaan. Kuten olohuonekuvasta näkyy, melko vähän tavaraa meillä on. Nuo verhotkin hankin pakon edessä, silläa asumme kahden kadun kulmassa ja meille näkyy monesta eri suunnasta. Kirjat tosin vievät tilaa, ja eihän niiden hamstraamisessa ole mitään järkeä. Silti niitä tulee aina hankittua.

Olen halunnut pitää kodin tyylin jokseenkin pohjoismaisena. Huomaan makuni kuitenkin muuttuvan nopeastikin, ja tällä erää valitsisin meille enemmän vaaleaa puuta, mustia juttuja ja pastellivärejä.

Jutun kuvituksena yksityiskohtia meiltä kotoa.

IMG_7683

desenio11

Desenio

Sain yhteistyön merkeissä Deseniolta muutaman julisteen, ja valitsin niiden koot meillä kotona olleisiin ylimääräisiin kehyksiin sopiviksi. Palmujuliste lähti tilaukseen koska palmut, ja se oli tarpeeksi simppeli olohuoneen perällä sijaitsevalle hyllylle. Tilasin ylläolevan Yosemite-julisteen sen vuoksi, että haluan joskus lähitulevaisuudessa matkustaa sinne, ja koska siinä oli mukavat värit ja luontoteema. Piristää vaaleaa yleisilmettä.

Vanha viinilaatikko toimii roinalaatikkona, ja siellä on tällä hetkellä muutama aiemmilta matkoilta hankittu isompi juliste odottamassa sopivien kehysten löytymistä. Tekisi mieli kehystää iso Japani-julisteeni toimiston pöydälle taustaksi. Toimistoni on paikka, jossa mikään harvoin pysyy järjestyksessä. Toisaalta, hallittu sekasorto takaa sen, että tiedän itse mistä tavarani löytyvät.

IMG_7580

Halusin jonkin kivan julisteen pikkuisen huoneeseen, ja runsaudenpulasta kärsineenä päädyin tähän ihanaan Batman-julisteeseen. Kun vauvan huoneen sisustus selkeytyy, haluaisin hankkia vielä muutaman julisteen kehystettynä – ne tuovat juuri sopivasti persoonallisuutta ja suloisuutta huoneeseen, kun en halua alkaa maalausurakkaan. Olohuoneemme oli alunperin kirkkaan keltainen, joten sen valkeaksi saamisessa oli jo oma härdellinsä. Batman-taulua oli sopiva kehys jo odottamassa kotona, ja se sai paikkansa pinnasängyn vierestä.

Huomasin muuten näitä kuvia katsellessa, että tuo pistoke taulun oikealla puolella oli jäänyt peittämättä, joten se on nyt turvallinen vauvaa ajatellen. Enpä olisi ennen vauvaa uskonut, millaiseen operaatioon sitä tässä vielä joutuu kun pitää tehdä kodista vauvaturvallinen, peittää pistokkeita ja siirtää huonekaluja. Tosin kaikkialle meillä ei vielä ole vauvalla pääsyä, katsotaan mitä keksitään kun hän saa jalat alleen.

IMG_7577IMG_7666

Tämän yhteistyöjutun myötä Desenio tarjoaa kaikille lukijoilleni verkkokaupassaan -25% julisteista 7-9.3 koodilla leenamari (alennuksen piiriin ei kuulu handpicked-julisteet) ! Inspiroivaa julisteshoppailua!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Wave to Mummy torstai, maaliskuu 9, 2017 at 22:40

  Ha ha toi Batman juliste 😀 Ihan loistava 🙂

  • Reply lena torstai, maaliskuu 16, 2017 at 19:24

   No sanopa muuta! Mä tykkään, ja tekis mieli tilata pari muuta ton kanssa 😀

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta keskiviikko, maaliskuu 8, 2017 at 19:44

  Tosi kivan näköisiä julisteita! Odotan niin innolla, että pääsen joskus tästä muuttamaan uuteen asuntoon, jota voin sisustaa mielin määrin 🙂

  • Reply lena / london and beyond torstai, maaliskuu 9, 2017 at 13:41

   Eiks ookkin! Mä oon tosi ihastunut näihin, tekis mieli tilata lisää (ja porailla vuokraisännän iloksi:D). Ihan samat toiveet meillä, ois ihana muuttaa asuntoon josta ei tarttis koskaan muuttaa, eikö vaan? 😉

  Leave a Reply