Mikä tekee Espanjasta ihan parhaan matkakohteen?

Voi Espanja!

Espanja on maa, johon olen päässyt tutustumaan jo ihan pienestä pitäen – ja vielä enemmän näin aikuisiällä. En ole nimennyt Espanjaa aina lempikohteekseni, mutta etenkin toissasyksyinen parin kuukauden visiitti Bilbaoon sai minut tykästymään maahan kovasti. Jopa niin paljon, että toivon meidän joskus päätyvän sinne niin ikään työn merkeissä takaisin, olettaen että käytännön asiat järjestyisivät.

Uusi mielenkiintoni kohde on länsirannikolla sijaitseva Vigon kaupunki: olin taannoin sunnuntailounaalla Vigosta olevan henkilön kanssa ja hän sai totaalisesti ”myytyä” kaupungin minulle. Katsotaan mitä tulevan pitää!

Espanja oli aiheena #matkachat’ssa 6.2, ja saimme lukuisia suomalaisia keskustelemaan kanssamme tuosta mielenkiintoisesta maasta. Espanja on yksi suomalaisten suosikkikohteista, ja tälle löytyi monta selitystä. Luonto ja ruoka tuntuvat kiinnostavan kovasti, enkä minäkään tee tässä kohtaa poikkeusta. Rakastan Espanjan viinejä ja tapaksia (ja pohjoisen pintxoja), sekä upeita rantoja ja vuoria.

Alla chatin kohokohtia!

K1: Espanja on yksi suomalaisten ikisuosikeista. Mikä on sinun suosikkikohteesi Espanjassa tai missä haluaisit käydä? #matkachat

K2: Milloin kävit ensimmäisen kerran Espanjassa? Entä milloin olet viimeksi vieraillut maassa? #matkachat

K3: Onko olemassa jokin kohde tai asia Espanjassa, joka ei ole tehnyt sinuun vaikutusta? Tai syy miksi vältät Espanjaa? #matkachat

K4: Mikä on sinun tapasi tutustua Espanjaan? Rantaloma, roadtrip, ruokamatka…? #matkachat

K5: Jaa paras vinkkisi Espanjaan! #matkachat

Ensi viikolla jutellaan sitten romanttisista jutuista ystävänpäivän kunniaksi! Tervetuloa mukaan!

C3_s3LbVMAEIcgz

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply