Mitä on Lapin taika?

Lappi, tuo Suomen ylpeys maailmalle. Myönnän jo heti alussa, että Lappi on itselleni hävettävän tuntematon kohde, vaikka olenkin siellä melko paljon käynytkin. Paljon olen viettänyt aikaa Levillä, mutta siihen se sitten oikeastaan jääkin – mieli tekisi vielä pohjoisemmaksi tuntureille, Norjan rajalle asti. Usein olen ollut Lapissa talvella, kahdesti kesällä. Matteon kanssa ajelimme eräs juhannus Lappia ristiin rastiin, ja oli muuten Italian poika innoissaan porojen ja tuntureiden keskellä yöttömässä yössä.

#matkachatissa 21.11 keskustelimme suurella osallistujaporukalla Lapista, ja mitä kuvia ja vinkkejä chatissa tulikaan! Osallistujamäärä oli yksi suurimmista pitkään aikaan, ja Lappi sai aikaan todella hyvän keskustelun. Kiitos jo nyt kaikille osallistujille.

Pidemmittä puheitta chatin kohokohtiin. Mitä on Lapin taika matkailijoiden mielestä, muun muuassa se selviää alta!

Chatissa jaettiin upeita kuvia, ja yritin jakaa niistä mahdollisimman monta. Itsellä ei kuvia juurikaan ole, joten sitä suuremmalla syyllä.

K1: Onko Lappi tuttu matkakohteena? #matkachat

K2: Mikä vuodenaika on paras aika matkustaa Lappiin? #matkachat

K3: Mikä Lapissa viehättää? #matkachat

K4: Onko jokin paikka Lapissa ollut pettymys? #matkachat

K5: Jaa paras vinkkisi Lappiin matkaaville! #matkachat

Ja tähän loppuun, arvatkaas mitä! Meiltä pääsee Düsseldorfista kohta Lappiin!

Iso kiitos kaikille osallistujille, ihanaa kun näin paljon on teitä ruudun takana! Erityiskiitos Pää Pilvissä -blogin Maaritille, joka oli mukana chatissa Lappi-tietäjän roolissa. Lappi-juttuja pääset lukemaan lisää Pää Pilvissä -blogista. Ensi viikolla aiheena Kanada!

CyNylMIVQAEiJjy

Kerro sinä, mikä Lapissa viehättää?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marielle sunnuntai, marraskuu 27, 2016 at 17:19

    Kuulostaapa aivan ylivertaisen kauniilta ja mukavalta tuo ”Lapin taika” … olisi todella hauskaa nähdä oma kotimaansa eli Lappi/ Sápmi turistin silmillä.

    • Reply lena sunnuntai, marraskuu 27, 2016 at 18:01

      Lapissa on kyllä jotain ihmeellistä taikaa. Sitä on vaan tosi hankala selittää, siellä on niin oma tunnelmansa ja kaunista. Välillä aina käy kateeksi teitä pohjoisessa asuvia, upea paikka. 🙂

    Leave a Reply