Julkkiksia Lontoossa

Lontoo on mainio paikka julkkisten bongaamiseen, eikä ole kovin yllättävää että saarivaltion nuoret kuninkaalliset tykkäävät viettää aikaansa Lontoon ravintoloissa ja muissa mielenkiintoissa paikoissa. Muistan taannoin selailleeni Harper’s Bazaarin sivuja ja silmiini osui artikkeli nuorten kuninkaallisten suosikkipaikoista Lontoossa (klik klik, täältä löytyy!). Samalla mieleen tuli entinen kotikatuni ja sen lähellä sijaitseva ravintola – joka ilokseni löytyi myös jutusta

IMG_5184
IMG_5187

Olen tainnut jossain yhteydessä mainita blogissani kyseisestä ravintolasta, mutta kerta kiellon päälle. The Brown Cow ja Fulhamin alue (Parsons Green etenkin) on oiva vinkki Lontooseen suuntaavalle matkailijalle, joka haluaa vierailla perinteisten turistikohteiden ulkopuolella ja kokea turistivapaata Lontoota. The Brown Cow sopii niin Harry- kuin

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Fulhamin alue on suoraan sanottuna melko posh kauniine vanhoine pientaloineen, ja sieltä löytyy myös ihania pikkukauppoja ravintoloiden ja baarien lisäksi (asuin alueella perus opiskelijana vain koska minua kohtasi aivan uskomaton tuuri – muutoin tuo alue olisi ollut täysin budjettini ulottumattomissa). HB:n artikkelissa sanotaankin, että you can’t swing a cat in this area without hitting the daughter of a Duchess or son of an Earl.

Ilmeisesti en tunne Britannian parempaa luokkaa tarpeeksi tarkasti, sillä julkkiksista olen alueella törmännyt vain Britannian lahjaan maailman naisille, David Gandyyn. Istuin hänen vieressään metrossa, ja silloinkin vieressäni ollut ystäväni joutui minua ystävällisesti informoimaan asiasta, kun en mokomaa tunnistanut.

Tässä vielä linkki artikkeliin, josta voi bongata kuninkaallisten suosikkipaikkoja Lontoossa ja poimia vinkkejä omallekin reissulle: Harper’s Bazaar: Where to Spot Young Royal’s in London

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.