Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vauva

Tämä juttu oli tarkoitus julkaista jo aiemmin tällä viikolla, mutta aprillipäivä ei tuntunut oikein oikealta julkaisuajankohdalta ja eilinen meni muuten vähän harakoille. Eli tänään sitten, keväisen sunnuntain kunniaksi!

Tämä ei ole ollut mikään salaisuus, mutta kun asuu ulkomailla aika kaukana suuresta osasta kavereita ja perhettä, asiasta tietävät vain ne joiden kanssa tulee pidettyä säännöllisesti yhteyttä. Tämä on yksi mullistavimmista jutuista ikinä: meidän perheestä tulee kolmihenkinen kesäkuussa, kun saamme seuraksemme ihanan pienen pojan. <3

Monet teistä saattavat muistaa valitteluni heikosta olosta syystalvella ja blogin hienoisen hiljentymisen – tämä johtuu alkuajan pienestä huonosta olosta ja siitä selviytymisestä. Muuten kaikki mennyt jokseenkin hyvin, vaikka olenkin juossut lääkärissä enemmän kuin varmasti koskaan aiemmin yhteensä. Epäilyt raskausdiabeteksesta, kuumeilu ja alhainen verenpaine ovat veroittaneet voimia – eilen olin pyörtyä metropysäkillä ja huono olo johti vierailuun sairaalan päivystyksessä. Saksalaiselle terveydenhuollolle toiminnasta kymmenen pistettä ja papukaijamerkki, olimme ulkona päivystyksestä 20 minuutissa. Tästä terveydenhuolto-asiasta kirjoittelen varmasti vielä erikseen, siitä riittää aihetta ihan oman jutun verran.

IMG_5682

Vatsa alkaa näkyä! Kuva eiliseltä, jolloin kävelimme puistossa kameran kanssa. Kunnes hupsista.. päässä alkoi heittää ja päädyimme sairaalaan.

Mitään vakavampaa ei kuitenkaan ole löytynyt, diabetesta ei ole ja beibillä kaikki hyvin – se on tietenkin pääasia. Pari kuukautta menee niinsanotusti vaikka päällään seisoen, joten katseet on jo suunnattuna kesään ja uuteen arkeen. Uuden opettelua on varmasti edessä – enhän minä ole pitänyt vauvaa sylissä kuin kerran ja mammamaailma on ihmeellinen ja tuntematon juttu!

IMG_5684

Blogin ei ole tarkoitus muuttua huomattavasti beibin myötä. Mammabloggaaminen ei tunnu omalta jutulta ja on tullut paljon mietittyä myös sitä, miten paljon haluaa pientä pitää esillä tuhansille ihmisille siellä ruudun takana. Olen tullut pitkän harkinnan tuloksena ajatuksiin, etten kovinkaan paljoa.

Eli matkailu- ja ulkosuomalaislinjalla jatketaan, mutta tietysti yleisellä tasolla tulee varmasti pohdittua elämänmuutoksesta johtuvia juttuja, uudesta näkökulmasta. Ja matkailusta beibin kanssa varmasti saatte lukea kokemuksia, sillä saralla suunnitelmia on jo tehty – tosin mitään ei ole vielä varattu. Odotellaan beibin syntymää ensin ja katsotaan millainen kaveri sieltä tulee, sitten voi aloittaa tarkempien matkasuunnitelmien tekemisen. Ainakin Suomea ja Italiaa on jo lyöty lukkoon alustavasti, kauempia kohteita pohdittu vakavasti. Mutta katsotaan, kun asia on ajankohtainen! Seuraavaa asuinpaikkaakin pitää pohtia eri näkövinkkelistä, siltä osin kuin se on meidän päätettävissämme.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

79 Comments

 • Reply Sanna perjantai, 8 huhtikuun, 2016 at 18:20

  Lämpimät onnittelut! 🙂

 • Reply Katariina torstai, 7 huhtikuun, 2016 at 14:24

  Onnittelut! 🙂

 • Reply Susanna keskiviikko, 6 huhtikuun, 2016 at 23:23

  Onnea!

 • Reply jerina keskiviikko, 6 huhtikuun, 2016 at 20:13

  Voi, että! Paljon onnea! <3 Tätähän on nyt kovasti liikkeellä Rantapallossa… 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen, toivottavasti menee mukavammin kuin tähän asti!

  • Reply lena / london and beyond lauantai, 9 huhtikuun, 2016 at 08:44

   Kiitos Jerina! <3 oon aina lueskellut sun vauvajuttuja, ihan supermielenkiintoista seurata ja ottaa oppia! Pitä vaihtaa kuulumisia vielä enemmän kun meidänkin beibi on täällä, vertaistuki paras tuki:)

 • Reply Martina tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 07:10

  Onnea vielä, vaikka ehdittiinhän me tästä puhua jo paljon messujen yhteydessä. 🙂 Täällä on ihan samanlaiset ajatukset. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä ja just viime viikolla mietin kaverille ääneen, että uskallankohan edes koskea koko vauvaan, ettei se vaan mene rikki. Matkasuunnitelmiakin on pyöritelty päässä, mutta jotenkin sekin tuntuu niin paljon hankalammalta. Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon vauvan kanssa reissatessa..? No, eiköhän sekin selviä sitten ajallaan. Tsemppiä loppuraskauteen! Katsotaan kumpi meistä poksahtaa ensin. 😀

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:38

   Kiitos Martina, ja samoin sinne <3 Hei mulla on niin samat jutut mielessä, kaikki on tosiaan ihan uutta ja outoa - mutta kai sitä ajan kanssa oppii tähänkin touhuun. 🙂 Mä oon yrittänyt googlailla just tuota vauvan kanssa reissatessa näkökulmaa, ja ainakin varmasti otan mallia Rimmalta ja Lauralta, mimmit on tosiaan jatkaneet hyvin reissaamista. Pitää kysellä heiltä lisätietoja ja toisaalta.. kerran kun lähtee, niin tietää mitä seuraavalla kerralla tulee ottaa huomioon 🙂 Tsempit sinnekin, mä luulen että me ollaan aika samaan aikaan poksahtamassa. 😀

 • Reply Our Osaka Blog tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 00:41

  Oih! Ihania uutisia! Paljon onnea <3

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:36

   Ihania uutisia tottavie, kiitos <3

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 20:40

  Onnea onnea! Taisitkin messuilla tästä jotain sanoa, mutta mä ihan aloin tässä yksi päivä miettimään että kuulinko mä edes oikein sillon ku ei oo täällä mitään kuulunut. Mutta onnea siis vielä ja tsemppiä tulevaisuuteen kaiken suhteen! 🙂 <3

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:36

   Kiitos Meri! 🙂 <3 Joo mä olin "vauvakaapissa" hetken, yritin miettiä miten paljon haluan babyn nettiin ja kaikkea somejuttuja mitä tähän liittyy. Nyt oli hyvä aika!

 • Reply Jenna / With huge passion for life maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 19:26

  Paljon onnea! Ihania uutisia. Toivon, että sun olo loppuraskaudessa on paljon parempi. <3

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:34

   Kiitos Jenna! <3 Eiköhän tää tästä, olo alkaa olla jo parempi ja aika kuluu äkkiä 🙂

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 19:25

  Oi, ihania uutisia! Paljon onnea täältäkin ja tsemppiä loppuraskauteen! 🙂

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:34

   Virpi, iso kiitos täältä meiltä! 🙂

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 19:10

  Hirmuisesti onnea tulevasta perheenlisäyksestä! 🙂

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:33

   Iso kiitos Elina(::

 • Reply Mia / Elämää ja Matkoja maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 19:04

  Wow, ihania uutisia – tuhannesti onnea!
  Pahoinvointi, väsymys, heikotus, säryt – miten tutulta kuulostaakaan… Mutta lopputulos palkitsee ?
  Toivottavasti loppuraskaus menee parempivointisena ja nyt kannattaa levätä mahdollisimman paljon.
  Kaikkea hyvää odotukseen ja uuteen hienoon elämänvaiheeseen!

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:32

   Mia, iso kiitos!! (: Tässä on levätty ja nukuttu, katsottu tv:tä ja rentouduttu. Kohta ei ole oikein mahdollista… 😀 Mutta muutama kuukausi vielä, voiton puolella tässä ollaan jo ja kyllä tämä sitten palkitsee 🙂

 • Reply Kohteena maailma / Rami maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 18:03

  Isot onnittelut myös täältä! Lapset muuttavat toki hieman matkailua, mutta pääpiirteittäin olen reissannut muksujen kanssa mahdollisimman samalla tavalla kuin ilmankin. Varsinkin vauvojen kanssa on helppo matkustaa, jos päikkärit ja välillä iltaunille meno onnistuu matkarattaissa ☺

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:31

   Kiitos Rami! 🙂 Vauvojen kanssa on varmasti helppo liikkua, eri asia sitten kun alkaavat liikkua. Reissujuttuja Karibialta odotellen 🙂

 • Reply Laura R. | RIMMA + LAURA -matkablogi maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 17:49

  Onnea vielä tätäkin kautta! ❤️ Nää pikkutyypit on ihania ?

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:28

   Iso kiitos Laura! <3 Beibit on kyllä ihan mahtavia.:) Oottelen jo reissukuulumisia!

 • Reply Sanna I Siveltimellä maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 17:37

  Onnea vielä kertaalleen 🙂 Ja kaikkea parasta loppu odotukseen!

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:28

   Iso kiitos meiltä Sanna 🙂 Ei oo enää kauaa!

 • Reply Elina U. maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 17:11

  Hurjasti onnea!! <3 Ja rohkaisuna sanon, että varsinkin sylivauvan kanssa matkaaminen on ihan superhelppoa, vähän enemmän vaan tavaraa mukana kuin ennen. (Ne matkailun haasteet alkavatkin vasta sitten kun bebe vähän kasvaa ja pääsee itse liikkeelle 😉

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:26

   Kiitos Elina! <3 Tää on kyllä yksi parhaista vinkeistä, reissata kun beibi ei vielä liiku. Helpottaa varmasti matkantekoa haha. 🙂

 • Reply Terhi maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 14:05

  Onnea! Mielellään luen juttuja vauvan kanssa matkaamisesta! Itse joudui aikoinaan truvautumaan vauva-lehden keskustelupalstaan, kun mistään muualta ei neuvoja ollut löytyä (no go – vinkkinä aullekin tulevaisuutta ajatellen). Päädyin sitten itsekin kirjoittamaan vauvan kanssa matkaamisesta. Itse olen lähes aina ollut vauvan kanssa kahdestaan matkassa, mikä varmasti on tosi monen ulkosuomalaisen lomatodellisuus. Suomeen kun yritetään aina mennä/lähteä vähän ennen puolison loman alkua/sen jälkeen. Sen lisäksi jouduttiin matkaamaan paljon Hampuri-Lontoo väliä, jolla kyllä päästiin usein yhden pienen lentoyhtiön koneeseen, jossa oli vain parikymmentä paikka ja joka lensi Cityyn – matkamukavuus taattu. Matkarattaille yms. kun on yksin matkustaessa ihan eri kriteerit. Kamaakaan ei saa kannetua samaan tyyliin kuin kahdestaan, saati sitten ruumamatkatavaraa, ellei Suomen koti ole Vantaalla 🙂 mutta kaikesta selviää, mutta ennen ekaa reissua tulee etsittyä tietoa aika maanisesti.

  Toinen mistä luen mielellään on mielipiteet saksalaisesta terveydenhuollosta. Itse kävin raskaudenaikaisissa kontrolleissa Saksassa, koska tiesin muuttavani sinne heti kun äitiysvapaa alkaa. Varmuuden vuoksi tein saman Unkarissa, jossa asuin ja olin töissä ja jossa kaikki kaverit suosittelivat yksityisiä lääkäreitä niiden parempien suhteiden takia. Tuli siis monet vinkkelit nähtyä, ja onneksi en poksahtanut ennen aikojaan väärässä maassa.

  Itsekään en ollut kovin kokenut vauvojen kanssa, ja tässä oli oma ja miehen äidit suureksi avuksi, unohtamatta omaa ihanaa hebammeamme. Kai sulla on sellainen jo?

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:23

   Paljon kiitosta Terhi! 🙂 Oijoi, vauva.fi on kyllä aikamoinen paikka neuvojen etsintään. Olen jotain juttuja googlannut ja aika usein google johdattaa Vauva.fi-sivustolle. Välillä tuntuu, että parempi jättää palsta lukematta ja etsiä vaikka blogeista juttuja – jos löytyy. Onneksi nykyään on jo blogitarjontaakin vauvojen kanssa matkaamisesta, mikä on tosi kiva juttu. Mä luulen että aika paljon reissataan beben kanssa myös kahdestaan, ja kun Suomen koti ei tosiaan ole Vantaalla, niin joutuu varmasti tuota kamamäärää miettimään. Ja rattaat pitäisi olla mallia niin pienet, käytännölliset ja kestävät kuin mahdollista, että kulkevat koneessa kätevästi. Mielenkiintoista kuulla kokemuksiasi Saksan / Unkarin terveydenhuollosta, onko sinulla blogijuttua aiheesta? Mä kirjoitan ihan pian oman versioni 🙂 Mulla on ihan paras hebamme, puhuu täydellistä englantia ja on ehkä mukavin ikinä. Onneksi löysin hänet jo alkumetreillä, olisin ollut niin hukassa ilman! Paras tuo hebamme-systeemi!

 • Reply SariKoo.fi maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 13:43

  Onnea nyt vielä tätäkin kautta 🙂 Ihanaa, kun näitä matkustavia äitejä vaan putkahtelee ympärille!! Mä just mietinkin tossa joku päivä, et koskahan tuut vauvakaapista ulos! Toivottavasti olot paranee ja saat nauttia (jos siitä voi nauttia, näin ainakin jotkut naiset sanoo) loppuraskaudesta.

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:13

   Kiitos Sari!!! 🙂 Tää on se ikä kun mammoja alkaa putkahdella, lähipiirissäkin monta. Hauskoja sattumia, voi ainakin matkustaa beibejä ja kavereita tapaamaan. Ja hei vauvakaappi, mikä sana. Paras, menee käyttöön. 😀 Terkut Thaimaahan!

 • Reply Mika / Lähtöportti maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 12:14

  Paljon onnea! Tanti auguri! Matkustaminen onnistuu varmasti lapsenkin kanssa. Esimerkiksi meidän esikoinen oppi aikoinaan konttaamaan Italiassa 🙂 Tsemppiä, ja nauttikaa pitkistä unista vielä kun voitte 🙂

  • Reply lena tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 13:12

   Grazie Mika!! 🙂 Mä luulen, että tuo meidänkin poitsun konttaaan oppiminen Italiassa ei ole ihan tuulesta temmattua! Nyt vielä nukun ja paljon, katson tv:tä niin paljon kuin jaksan ja olen vaan. Kohta ei ole aikaa. 🙂

 • Reply Milla - Pingviinimatkat maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 09:24

  Wau, lämpimät onnisttelut teille molemmille ja tsemppiä paljon loppu odotukseen <3

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:53

   Iso kiitos onnitteluista Milla!! (:

 • Reply Unelmamaja maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 09:01

  Siis WAU! Ihan mahtavaa! Tuli kyllä aivan täysin puskista, ja tässä huomaakin kuinka vähän sitä nykyään tulee tsättäiltyä vanhojen kuopiolaisten kanssa… En tiedä miksi, mutta tää iski mun mieleen ihan täysiä. Toki, tulihan sitä elettyä isoja vuosia elämästä teininä griinin reunalla yhdessä 🙂 Oon ihan superonnellinen teidän puolesta! Mä oikeasti hieman kyynelehdin täällä työpöydän ääressä. MITÄ?! 😀 Tuhannesti onnea ja toivotaan, että loppuraskauskin menee hyvin!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:50

   Kiitos Sanna onnitteluista<33 Oot niin oikeessa, vanhoihin tuttuihin tulee aina pidettyä liian vähän yhteyttä, välimatkan takia. Harmittaa. Oli kyllä niin parhaita vuosia griinien reunoilla ettei mitään järkeä:) Meidän pitää nähdä kun ollaan seuraavalla kerralla Kuopiossa yhtäaikaa. Ollaan varmaan syksyllä ja jouluna!!

   • Reply Unelmamaja tiistai, 5 huhtikuun, 2016 at 14:26

    Täytyy koodailla, että saadaan treffit järjestettyä 😉 Viimeistään jouluna! Heh.

 • Reply Kthetraveller maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 07:45

  Oh wowoowowowow!!! Mahtavia uutitia ja tsemppiä loppuraskauteen. Ekasta lapsestani olin todella huonovointinen about 20 viikolle ja jouduinkin sairaalaan kolme kertaa tiputukseen. Ei ollut hauskaa se, joten ymmärrän kyllä huonovointisuutesi ja vetämättömyytesi.

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:47

   Iso kiitos K!! Voi kamalaa, tuo 20 viikolle asti huonosti voiminen olisi kyllä ihan painajaismaista. Mulla oli vaan huono olo, mutta pystyin kuitenkin toimimaan lähes normaalisti – ja silti se oli aika karseaa. no, onneksi meni ohi just ennen joulua:)

 • Reply Katja maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 07:04

  Paljon onnea koko perheelle!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:46

   Kiitos Katja!! (:

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 04:21

  Onnea!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:45

   Iso kiitos Sarsa!! 🙂

 • Reply säppä maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 01:16

  Oi, onnea kovasti koko perheelle! 🙂

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:39

   Iso kiitos Säppä 🙂

 • Reply Marimente sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 22:57

  Oi, ihania uutisia! 🙂 Onnea teille kovasti, tanti auguroni! <3

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:39

   Grazie mille Mari! 🙂 Parhaita uutisia ehdottomasti!

 • Reply aNNa sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 22:37

  Onnea teille molemmille 🙂 Jännää!! 🙂

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:38

   Grazie Anna!! (:

 • Reply MatkaMartta sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 21:14

  Paljon onnea odotukseen! Parempaa vointia loppukuukausiin!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:38

   Kiitos! Kyllä tämä tästä kun malttaa ottaa rauhallisesti:)

 • Reply Anu sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 20:50

  Lämpimät onnittelut ja kaikkea hyvää loppuraskauteen! 🙂

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:38

   Paljon kiitoksia Anu:)

 • Reply SannaF sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 20:34

  Aaah ilmankos on reissut nyt hetkeksi reissattu! ;D Onnittelut tuleville vanhemmille <3

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:32

   Kiitos Sanna <3 Joo, syksyyn asti pitää vähän yrittää rauhoittua ja sit taas mennään!

 • Reply Annika - home & away sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 20:27

  Suuret onnittelut koko perheelle ja oikein rentouttavaa loppuraskautta!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:31

   Iso kiitos Annika! 🙂

 • Reply Meriannen sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 20:26

  Aivan upea uutinen, suuronnittelut! Ja meikäläiseltä saa vertaistukea ulkosuomalaiseen äitiyteen… Ja haluat ehkä vilkaista ja liittyä fb-ryhmään ulkosuomalaiset äidit!

  Onnea onnea onnea vielä!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:31

   Kiitos <3 Sun blogia mä oon seurannut tosi ahkerasti ja mielenkiinnolla! Yritin etsiä tuota ryhmää, sitä ei ainakaan fb-haulla löytynyt. Luuletko, että voit lähettää kutsun? Olisi tosi hauska liittyä ja vaihtaa siellä ajatuksia:)

 • Reply anna milano sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 20:21

  Paljon onnea ja rauhallista loppuodotusta.

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:25

   Paljon kiitoksia Anna ja terkut Milanoon 🙂

 • Reply Pirkko / Meriharakka sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 19:56

  Onneksi olkoon!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:24

   Iso kiitos Pirkko:)

 • Reply Laura / Laura's Itinerary sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 19:49

  Hei onnea vielä tätäkin kautta 🙂 kaikkea hyvää loppuraskauteen! ❤️

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:24

   Kiitos Laura:) Olis kiva nähdä taas pian!

 • Reply Martta / Martan Matkassa sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 19:49

  Paljon onnea ja ihanaa odotusta! Mitenkäs on tuon hemoglobiinin laita? Itselläni oli todella surkea molemmilla kerroilla…

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:24

   Paljon kiitosta Martta 🙂 Tuo hemoglobiini on tosi hyvä pointti, se luultavasti testataan keskiviikkona. Mulla on pikku epäilys että se ei oo ihan kodillaan, on ollut tosi alarajoilla koko ajan. Toivottavasti rauta auttaisi, jos siitä kyse.

 • Reply Heli sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 19:19

  Auguri! Ei huolta, en minäkään ollut pitänyt vauvaa sylissäni ennen esikoista ja ihan ehjinä ne säilyi ja kelpo ihmisiä niistä tuli. Ja kaikkien vauvojen ja taaperoiden vanhempia oon neuvonut matkustamaan ihan h-vetisti. Se on nimittäin niiden kanssa niin helppoa, toisin ku teinien 😉 Etenkin vauvojen, ku ruokakin on aina mukana.

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:23

   Kiitos Heli! 🙂 Ihan kuulla kommentteja samasta tilanteesta. Kaikkea uutta tässä saa opetella. 😀 Ja varmasti me lähdetään reissuun, nää kaksi kotimaata ensin ja sitten kauemmaksi. <3

 • Reply Laura/My post-University life sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 19:18

  Paljon onnea teille molemmille! Toivottavasti loppuraskaus sujuu parempivointisena!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:16

   Iso kiitos Laura!! Kyllä tämä tästä vaikka välillä koettelee:)

 • Reply Tiia/ReiseReise sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 19:07

  Oih, tämä oli kyllä yllätys! Hyvä, ettei uutinen tullut aprillipäivänä, en varmaan olisi uskonut. Olen ajatellut, että blogi on ollut hiljaisempi uuden pestin myötä. Voi että, hurjasti onnea!

  • Reply lena maanantai, 4 huhtikuun, 2016 at 10:14

   Kiitos Tiia! 🙂 Mä mietin tosiaan tuota aprillipäivää mutta koska en suuremmin aprillipiloista pidä, ja tämä ei onneksi ole pila, niin päätin myöhäistää asian julkaisua. Hyvä näin!

 • Reply Terhi / Muru Mou sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 18:49

  Ihana uutinen!!! Paljon onnea teille molemmille! 🙂 Ikävä kuulla, että olet ollut kipeä ja huonovointinen, mutta hyvä, että mitään vakavampaa ei ole löytynyt. Paljon tsemppiä loppuraskauteen! <3

  • Reply lena sunnuntai, 3 huhtikuun, 2016 at 18:59

   Kiitos Terhi! <3 Kaikkea pientä tässä on ollut, mutta lopulta päästy aika vähällä kuitekin. Kolotusta ja väsymystä, mutta niinhän se taitaa asiaa kuulua 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.