Reissaamista saarilla, lähellä ja kaukana

Eilisessä #matkachatissä oli menoa ja meininkiä, kun reissukansa kokoontui Twitterin ääreen jutustelemana reissukokemuksistaan saarilla ympäri maailmaa. Chat oli erittäin vilkas, joten kiitos jokaiselle osallistujalle tätäkin kautta – todella mielenkiintoista ajatusten vaihtoa riitti puolen tunnin verran, ja vähän jopa ylikin!

Omat kokemukseni saarista lomamielessä rajoittuvat lähinnä lämpimille alueille, kuten Kaakkois-Aasian suunnille. Toisaalta, vastauksia miettiessä tuli ymmärtäneeksi, että onhan se Taiwankin saari, kuten myös Japani. Ja onhan sitä tullut Taiwanin lisäksi asuttua toisellakin saarella, nimittäin UK:ssa. Eli saaria on monenlaisia, ja voisi olla hyvä laajentaa omaa reviiriä kylmempiikin kohteisiin. Hyvinä esimerkkeinä esimerkiksi Islanti ja Huippuvuoret kiehtovat ja kiinnostavat.

Alla chatin kohokohtia, mutta pienenä spoilerina paljastan jo tässä vaiheessa itselleni mieleenpainuvimman paljastuksen. Enpä muuten nimittäin tiennyt, että Cookinsaarten jalkapallomaajoukkueessa on suomalaista verta! Lisää aiheesta löytyy alta.

K1: Mikä on kaukaisin tai syrjäisin saari, jolla olet ollut? #matkachat

K2: Mikä on lempisaaresi reissumielessä? #matkachat

K3: Mikä saarielämässä kiehtoo, jos mikään? #matkachat

K4: Millaisia kokemuksia sinulla on saarihyppelystä? #matkachat

K5: Onko jokin saarikohde ollut pettymys?  #matkachat

Muutama kuva vielä tähän loppuun:

 

Ja tuttuun tapaan chat pyörii ensi viikollakin, tervetuloa mukaan! Aiheena häämatkat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply