Keitä sinä olet tavannut matkoillasi

Kooste(1)

Maailma on täynnä persoonia. Jokaisesta maailmankolkasta löytyy lukuisia ihmisiä, joilla on mielenkiintoisia tarinoita kerrottavanaan, heillä on unelmia, rankkojakin kokemuksia, paljon tarinoita. Kuten kenellä tahansa meistä. Näitä tarinankertojia löytyy niin paikallisista kuin meitä turisteistakin. Näistä me muunmuuassa eilen juttelimme #matkachatissa, reissuilla tapahtuneista mielenpainuvista kohtaamisista. Vastapainoksi kokosimme reissuilla tapahtuneita mahdollisia vaaratilanteita ja vinkkejä siihen, miten reissuilla voi tutustua uusiin ihmisiin.

Tästä artikkelista käy ilmi, millaisia kohtaamisia suomalaisilla matkaajilla on reissuillaan ollut. Onko kaikki sujunut kuin rasvattu, vai onko vaaratilanteita päässyt syntymään? Mikä on ollut se erikoisin kohtaaminen? Entä miten Paavi liittyy suomalaisten reissukohtaamisiin, saati Tinder?

K1: Mikä on erikoisin kohtaamisesi reissun päällä? #matkachat

K2: Ovatko kaikki kohtaamiset olleet miellyttäviä? Oletko kokenut olleesi vaarassa? #matkachat

K3: Mikä kohtaaminen saa hymyn huulillesi? #matkachat

 

 

 

 

K4: Mitä voi tehdä edesauttaakseen uusien ihmisten tapaamista matkoilla? #matkachat

 

 

 

K5: Oletko aktiivinen etsiessäsi kontakteja reissuilta? #matkachat

 

Ensi viikolla jutellaan #matkachat’ssa Afrikasta, tuuthan mukaan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply salaine perjantai, joulukuu 11, 2015 at 10:26

    Ei vaarallisia kohtaamisia…mitä nyt varkaita. 25 vuotta aikaa olimme Kreikassa häämatkalla. Kuinka sattuikaan, että samassa hotellissa oli häämatkalla pariskunta, joka oli vihitty eräässä Varsinais-Suomalaisessa kylässä tuntia ennen meitä. Me emme tienneet toistemme matkaaikeista.

    • Reply lena / london and beyond perjantai, joulukuu 11, 2015 at 15:43

      Eikä! 🙂 Maailma on tosiaan pieni ja yllätyksellinen. Ja välillä tässä maailman pienuudessa tuntuu, että Suomikin on aika pieni, tuttuja löytyy ulkomailta satunnaisista kohteista 🙂

    Leave a Reply