Caseapp-arvonnan voittaja ja alekoodi jouluostoksille!

Voittaja oratkennut!

Caseapp-kuoriarvonnan voittaja on nyt ratkennut, ja voittajaksi julistetaan random-arvonnan tuloksena nimimerkki Kiira / Lifelong Adventure. Suuret onnittelut voittajalle ja samalla älyttömän iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Muistuttaisin vielä teitä kaikkia Caseappin alekoodista LENA20, jolla saa verkkokaupasta 20% alennuksen 15.12. saakka. Tämä on mitä mainioin keino muistaa joko itseä tai kaveria varmasti mieluisella joululahjalla – itsellä on jo muutama jouluostos mielessä, tiedoksi vaan tutuille siellä ruudun takana. Verkkokauppaan pääsee tästä.

*yhteistyössä Caseapp

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kiira / Lifelong Adventure tiistai, joulukuu 8, 2015 at 16:32

    Kiitoksia vaan! Nyt on laitettu päheet uudet kuoret tilaukseen 🙂

  • Leave a Reply