Matkailijan Lontoo: vinkit ja fiilistelyt

Lontoo sai eilen suomalaiset matkailijat netin ääreen kertomaan kokemuksistaan Twitterin #matkachatissa. Vaikka Lontoo ei New York-chatin tasolle vilkkaudessaan yltänytkään, oli tarjolla mukavaa keskustelua sekä mahtavia vinkkejä Lontoo-faneille. Kokoan nyt tuttuun tapaan yhteen keskustelun parhaat palat: Lontoo – vinkit, fiilistelyt sekä kokemukset!

K1: Oletko käynyt Lontoossa, mitä pidit? Onko reissu suunnitteilla, jos et ole käynyt? #matkachat

Moni oli käynyt Lontoossa. Osa rakasti Lontoota ja kaupungissa oli käyty useita kertoja, toisia se ei sytyttänyt.

 

 

 

K2: Mikä Lontoossa kiehtoo erityisesti, jos mikään? #matkachat

Pubit, brittikulttuuri, maailmankuulut nähtävyydet, rajattomat mahdollisuudet, kaupunki joka ei nuku…. nämä vetävät matkailijoita Lontooseen.  

 

K3: Mikä on paras aika matkustaa Lontooseen? Entä paras pituus reissulle? #matkachat

Talvi ei ole se suosikkiaika matkustaa Lontooseen, mutta paremman puutteessa sekin taitaa käydä. Ajaksi valikoitui mikä tahansa pitkää viikonloppua pidempi aika – niinhän se on, että Lontoossa saisi kulumaan kuukausia jos kaupunkia haluaisi perusteellisemmin tutkia.  

 

K4: Lontoo on täynnä nähtävyyksiä. Jos pitäisi valita vain yksi, niin mikä se olisi? #matkachat

Näistä kannattaa aloittaa vinkkien poimiminen seuraavaa reissua varten…  

 

K5: Jaa paras Lontoo-vinkkisi! Ravintoloita, hotelleita, tekemistä, näkemistä…? #matkachat

…. ja pistää nämä kohteet ja vinkit myös ylös. Sisältää niin lontoolaisten kuin matkailijoidenkin vinkkejä, mikä on kiva yhdistelmä must-juttuja ja paikallisten suosituksia.  

 

 

Tässä mielestäni yksi chatin parhaista lausahduksista. Lontoo on aina hyvä!

 

Ensi viikolla aiheena ulkomailla asuminen ja opiskelu. Tervetuloa!

lPthqOyO

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Laura R. / Laura let's go -matkablogi keskiviikko, lokakuu 28, 2015 at 18:49

  Hitsi mä en en ehtinyt osallistua tähän, ja ois ollut vielä tuoreahkoja vinkkejä jaettavana! Mut tuli vähän muut jutut tielle ja yllärireppureissaaja sohvalle yöksi 🙂 Mutta onneks tää kooste oli hyvä, niin näki mitä siellä on jubailtu!

  Hei, sulle on mun blogissa pienimuotoinen haaste, johon mulla kiinnostais kuulla sun vastine, jos ehdit vaan kirjoitella ja aihe inspiroi! Ei vastauspakkoa ^_^

  • Reply lena / london and beyond maanantai, marraskuu 2, 2015 at 16:11

   Reppureissaaja sohvalla on aivan hyvä syy elää hetkessä, chateja tulee uusiakin:) KOosteet on aina hauskoja, itsellä menee niin paljon aina chatista ohi että koosteet tulee ihan tarpeeseen. Aamuisin lueskelen chatien jälkeen myös hashtagin takaa edellispäivän juttuja, ja jatkan joskus keskustelua… ei millään ehdi kaikkeen puolituntisen aikana 😀 Ps. Kiitos haasteesta, tallessa on! 🙂

 • Reply Merja keskiviikko, lokakuu 28, 2015 at 15:50

  Kiitos Leena koosteesta! Huomaa, että maanantain parhaalla puolituntisella ei sisälukutaito ole parhaimmillaan. Nyt kun ajatuksen kanssa näitä lukee, niin huomaa löytävänsä ihan uutta sisältöä twiiteistä 😉 Even twiitissä esimerkiksi selvästi mainitaan hanasiideri, mutta maanantaina luin sen hanaolueksi. Samalla muistin juuri, että joinhan minäkin hanasiidereitä viime syksyn Lontoon reissulla ja hyvin maistuivat 🙂

  • Reply lena / london and beyond maanantai, marraskuu 2, 2015 at 16:05

   Kiitos itsellesi Merja aktiivisesta osallistumisesta! 🙂 Mä luen aina chatin kysymyksiä ja vastauksia jälkikäteen, illalla ja seuraavana aamuna aamuteen kanssa… huomaa, että ohi mennyt ihan älyttömästi kaikkea. Koosteista sitten saa hyvän kokonaiskuvan ja aina kun itse näitä vääntää niin tulee tutustuttua keskusteluun ihan uudella tavalla jälkikäteen. Ps. Hanasiiderit <3 En ole siiderin ystävä, mutta Englannissa nekin toimivat!

  Leave a Reply