Jutellaanko vähän Lontoosta?

IMG_2726

IMG_2722

Lontoo.  Kaupunki, jossa asuin kolme vuotta. Glasgow’n vuosien jälkeen Lontoo oli alkuun hyvin jännittävä, iso metropoli, jossa kaikki tuntui uudelta ja ihmeelliseltä. Olin käynyt Lontoossa kerran ennen kaupunkiin muuttamistani, eli tietouteni kaupungista oli tuolloin erittäin vähäistä. Opin ensin rakastamaan Lontoota, sitten vihaamaan sitä ja päädyin lopulta muuttamaan pois. Nykyisin Lontoo on minulle kaupunki, jonne palaan hyvin mielelläni turistina – turistina on ihana kulkea Lontoon kaduilla ja fiilistellä sitä kaikkea mitä kaupunki pitää sisällään. Toisaalta tietäen, ettei tarvitse jäädä. Ei tarvitse harmitella elämisen kalleutta, pitkiä välimatkoja eikä valittaa asunnoista, Saksassa on nyt hyvä. Voin keskittyä reissuillani Lontoon hyviin puoliin, ja niitähän riittää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tästä jutellaan maanantaina Twitterissä #matkachatissa klo 20.00. Jutellaan Lontoosta ja kaikesta mitä kaupungissa voi nähdä, tehdä ja kokea. Jaetaan matkavinkkejä ja fiilistellään. Tutkin Lontoota paljon siellä asuessani, ja minulla on antaa melko paljon suosituksia. Kuten myös jokaisella Lontoossa asuvalla / asuneella, joten lontoolaisten näkökulmia suosikkipaikkoihin kuuntelisi erittäin mielellään! Kuten myös tietenkin kaupunkiin ihastuneiden reissaajan lempipaikkoja, odotettavissa on mielenkiintoinen vinkkicocktail.

26

Ohjeet chatiin osallistumiseen löytyvät täältä, toivottavasti mahdollisimman moni löytää linjoille fiilistelemään Lontoota maanantaina! Tervetuloa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.