Pakkaaminen on taidetta (#matkachat)

Eilen oli Twitterissä (#matkachat) vilkasta keskustelua aiheesta pakkaaminen. Jokainen matkaaja on tuttu tämän ennen matkaa koittavan operaation kanssa, ja jokaisella on oma lähestymistapansa asiaan. Toinen on hyvinkin järjestäytynyt, toinen pakkaa viime tipassa. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään, pakkaan usein miten sattuu ja edellisenä iltana tai vastaavasti juuri ennen lähtöä. Nostan hattua niille, jotka osaavat hyödyntää listoja ja miettiä asiaa pidemmälle.

Linjoilla oli tuttuun tapaan osallistujia monesta maailmankolkasta, muunmuuassa Bilbaosta, Ottawasta, Tukholmasta, Montenegrosta, Helsingistä, Lahdesta, Vaasasta sekä Viitasaarelta.

K1: Onko sinulle kehittynyt pakkausrutiinia matkalle lähtiessä? Käytätkö listoja? #matkachat

Yksi tämän chatin parhaimmista jutuista oli vuonna 1999 kyhätty pakkauslista, joka toimii käytössä vieläkin. Toiset matkaavat sitten rennommalla, viime hetkeen kohdistuvalla pakkausinnolla. Pakkauskatastrofeja ei ilmennyt.

 

 

 

 

 

K2: Kulkeeko sinulla jokin tietty luottolaukku aina mukana reissuillasi? #matkachat

Luottolaukku kulkee monella mukana. Itselläni kulkee mukana NF:n pinkki duffeli, pidemmillä reissuilla normaali laukku tai rinkka. Reissun luonteesta riippuen. Mikäli uuden laukun hankinta on harkinnassa, tsekkaa allaolevat vinkit!

 

K3: Osaatko pakata kevyesti ja tehokkaasti? Jos osaat, mikä on salaisuutesi? #matkachat

Meistä kaikki toivonevat, että osaisimme pakata kevyesti ja tehokkaasti. Itse osaan pakata kevyesti, tosin tehokkuus on joskus kaukana.

 

 

K4: Mikä on omituisin tai persoonallisin asia, mitä pakkaat aina mukaan? #matkachat

Laukussa kulkee aina mitä ihmeellisimpiä juttuja. Keskusteluissa esiin mielenkiintoisimpina nousivat Playmobil-ukot sekä pieni, kauan sitten ostettu tiikeri. Hyödyllisistä jutuista mainittiin muunmuuassa baby wipesit ja sudokut. Itse vannon sudokujen nimeen pitkillä lennoilla, mahtavaa viihdettä.

 

 

K5: Jaa meille paras pakkausvinkkisi! #matkachat

Vinkit jakoon! Nappaa allaolevista vinkki jos toinenkin. Näitä lukiessa hyvänä opetuksena toimii mitä yksinkertaisin motto: vähälläkin pärjää reissussa. 

 

 

Tähän loppuun vielä muutama huomio:

Ensinnäkin, palautetta on ihan mahtava saada, ihana kuulla että #matkachat tuo inspiraatiota ja vinkkejä matkailijoille!

 

Ensi viikolla chatissa jutellaan risteilyistä, ja mukana on yhteistyössä TallinkSilja. Chat on poikkeuksellisesti 45 minuutin pituinen ja mukana on tunnettu varustamo – kysyä saa jos jokin risteilyjuttu askarruttaa ja luvassa on runsaasti risteilyjuttuja niin Itämereltä kuin kauempaakin! Osallistujille on tarjolla myös TallinkSiljan alekoodeja, joten kannattaa ehdottomasti olla Twitterin äärellä ensi maanantaina klo 20.00. Toivotan kaikki tervetulleiksi jo näin etukäteen!

CRH0hzjWUAArXVk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply lena tiistai, lokakuu 13, 2015 at 19:50

    Totta tämäkin 😉

  • Reply Pirkko / Meriharakka tiistai, lokakuu 13, 2015 at 15:00

    … ei kun tiedettä! 🙂

  • Leave a Reply