Mitä kulkuvälineitä olet reissuillasi käyttänyt?

& PADDLES

Jokainen meistä lienee reissuillaan kokeillut jos jonkinmoista kulkuvälinettä. Moneen kohteeseen kuljetaan lentokoneella, laivalla, junalla, bussilla tai vastaavasti omalla autolla. Kohteessa sitten kulkuvälineeksi saattaa päätyä taksi, vene, vaihtoehtoja on kohteesta riippuen vaikka millä mitalla. Siinä missä joku vuokraa skootterin esimerkiksi Thaimaassa, toinen viettää lomaansa Hollannissa pyöräille. Matkailuauto on karavaanareille avain vapauteen, moottoripyörä-harrastajat reissaavat pitkin Eurooppaa (ja joskus kauemmaksikin) rakkailla moottoripyörillään.  Lentokonefriikit saattavat valita kohteensa lentoyhtiön tai konetyypin mukaan.

Tarinoita kulkuvälineistä on niin paljon kun on meitä reissaajiakin. Olen itse lentokoneintoilija, ja matkustan usein lentokoneella. Olen joskus nähnyt aikaa ja vaivaa varatakseni lippuni itselleni uudelta lentoyhtiöltä (Hainan Airlines vei voiton SAS:n lennoista matkalla Kiinasta kotiin joitain vuosia sitten), tai kokeillakseni itselleni uutta konetyyppiä (747 Taipeista Hongkongiin viime talvena).

Kulkuvälineet kiinnostavat, ja siksi olenkin erittäin innoissani tulevan maanantain #matkachatista. Chat nimittäin rakentuu kulkuvälineiden ympärille ja on hyvin mielenkiintoista kuulla, miten te kanssareissaajat olette matkaanne taittaneet! Mitä kulkuvälineitä käytätte useimmiten, vältteletkö jotain tiettyä kulkuvälinettä ja onko sinulla vielä joku kulkuväline haaveissa testata? Oletko käyttänyt eksoottisia kulkuvälineitä matkoillasi? Kuvat ovat chatissa erittäin tervetulleita, joten mainitsemiini kysymyksiin liittyvät kuvat kulkuvälineistä kannattaa ehdottomasti kaivaa esille!

Chatin emäntinä tuttuun tapaan minä, Globe Called Home-blogin Jenni (@globecalledhome) sekä Tarinoita maailmalta-blogin Annika (@annikarautiola). Co-hostina chatissa on mukana Popot Pogoillen-blogin Anna @ananas2g0.

#matkachatista löytyy lisätietoa täältä, jos haluat itsellesi muistutuksen Twitterissä tuntia ennen chatia niin jätä twitter-nimimerkkisi tämän postauksen kommenttiboksiin. Tervetuloa mukaan maanantaina klo 20.00!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta lauantai, syyskuu 5, 2015 at 17:55

    Voi kulkuvälineet, kyllä kai sitä on monenlaista tullut testattua vuosien varrella! Tarkemmat paljastukset panttaan #matkachattiin, mutta pitääkin alkaa kaivelemaan kuvia jo esille 😀 Joskus olisi hauska kokeilla esim kuumailmapalloa, se olisi varmasti aika kokemus.

    • Reply lena / london and beyond maanantai, syyskuu 7, 2015 at 18:54

      Mä kans panttasin vastaukset chatiin 😀 Oli kyllä ihan huippua keskustelu taas!!

    Leave a Reply