Lontoo: Baari, jossa ei tarjoilla alkoholia

Lontoo, ravintolat ja baarit on yhdistelmä, joka ei jätä ruoan ja juoman ystävää pulaan. Lontoo on kaupunki, jossa löytyy ravintoloita ja baareja jokaiseen makuun – perinteisistä paikoista niihin hieman eksoottisempiin. Ravintoloita löytyy niin vegaaneille kuin kasvissyöjille, eri uskontokuntien jäsenille sekä vaativammallekin ruokailijalle. Me kävimme eilen testaamassa baarin, jossa ei tarjoilla ollenkaan alkoholia. Listalla on alkoholittomia drinkkejä hyvä määrä, ja onpa paikassa tarjolla herkullista ruokaakin – kaikki ravintolan valikoimissa olevat tuotteet ovat vegaanille sopivia. Se, että minä käyn vegaanipaikassa ruokailemassa ja juomassa, on hyvin harvinaista. Miksi me sitten tähän Notting Hillissä sijaitsevaan Redemption Bariin suuntasimme?

Olemme viime viikkoina syöneet terveellisemmin ja noudattaneet hyvinkin tarkkaa ruokavaliota, terveydellisistä syistä. Katsoimme netistä, että Redemption Barissa on oikein terveellinen ja monipuolinen menu drinkkilistan lisäksi ja se meni siten heti kokeiltavien ravintoloiden listalle. Alkoholiakaan ei tehnyt mieli, joten alkoholittomat drinkit eli mocktailit kuulostivat oikein hyviltä.

IMG_3745IMG_3746

Baari, jossa ei ole alkoholia tarjolla… eikös se ole sama, kuin että ravintolassa ei tarjottaisi ruokaa.

Tuon ylläolevan lausahduksen kuulin kaveriltani, kun kerroin paikasta. Idea siitä, että baarissa ei tarjoilla alkoholia on melko vieras monelle (myös itselleni) ja se oli yksi vaikuttava tekijä, miksi lähdin innolla kokeilemaan paikkaa. Sen takana on melko innovatiivinen liikeidea, joka toimii Lontoossa, jos se on länsimaisessa maailmassa toimiva. Täällä on paljon kuluttajia, jotka ovat vegaaneja ja terveydestään huolehtivia, ja kiinnostusta on usein riittänyt hieman erikoisemmillekin konsepteille. Paikka oli lauantai-iltapäivänä lähes täysi. Redemption Baria mainostetaan baarina, mutta se muistuttaa ehkä kuitenkin enemmän ravintolaa.

IMG_3744IMG_3749

IMG_3748

Redemption Bar on melko kukkaroystävällinen paikka. Ylläolevassa kuvassa olevat ruoat maksoivat kukin noin 5£, drinkit kevensivät kukkaroa noin 4-5£:n verran. Olin yllättynyt etekin tuosta mysliannokseksta, joka oli hintaansa nähden todella iso. Tilasimme ruoat brunssi-menusta, pääruoka-menussa olevat annokset maksoivat pääosin muutaman punnan enemmän -hyvää vastinetta rahalle! Pient miinusta siitä, että jos joku esimerkiksi isomman seurueen jäsenistä sitä alkoholia (esim viiniä) ruokansa kanssa haluaa, niin sitä ei tästä paikasta saa.  Redemption Bar on nauttinut median huomiosta ja paikasta on kirjoittanut mm. Time Out, Metro sekä Sky News. Testiseurueemme, joka koostui kaikesta muista kuin vegaaneista oli positiivisesti yllättynyt siitä, miten vegaaniruokakin voi olla todella maukasta. Mennään uudestaan.

Redemption Bar

6 Chepstow Road,
London
W2 5BH

Metro: Notting Hill, Westbourne Park, Royal Oak

Miltäs alkoholittomia juomia tarjoava vegaanibaari vaikuttaa? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- blogi tiistai, elokuu 25, 2015 at 08:47

  ainakin kuvien puolesta hyvältä ja houkuttelevalta näyttää! Ja hei, hyvintehtynä cocktailitkin maistuvat ilman alkoholiakin. Vähän niinkuin kasvisruoka; itse olen niin armoitettu lihansyöjä kuin olla voi, mutta Intiassa kasvisruoka on yksinkertaisesti niin loistavasti tehtyä ja maustettua, ettei lihaa todellakaan kaipaa! Edes minä 🙂

 • Reply sarrrri lauantai, elokuu 22, 2015 at 07:53

  Nam! Kyllä mulle tuollaiset todellakin kelpaisi! 😀 Drinkeissä mulla yleensä on just se ongelma, etten oikein tykkää siitä alkoholin mausta joka sieltä muiden ainesosien makujen välistä tulee esiin. Tuo ratkaisisi sen ongelman… 😉

 • Reply Arna | Cocoa etsimässä -matkablogi perjantai, elokuu 21, 2015 at 09:11

  Mä juon ruoan kanssa joko viiniä, tai jos en halua alkoholia, vettä. Voisin siis hyvin mennä tuohon paikkaan syömään, ja juoda ateriani kanssa vettä, mutta mocktaileja en ruoan kanssa nauttisi.

  Mutta! Kaipaisin tällaisia paikkoja sellaiseen hetkeen, kun haluaisi vaikka kaupungilla kiertelyn lomassa käydä jossain ”lasillisella”. Mä en juo limua enkä mehua enkä kahvia (paitsi kupillisen aamulla) enkä teetä, joten taukojuomavaihtoehdoiksi jää joko alkoholijuoma tai hanasooda, joista tulee sitten yleensä valittua se alkoholijuoma. Yleensä siksi, että satun tykkäämään viinistä ja oluesta, mutta monesti myös siksi, että vaihtoehtoja ei ole. Eli jos olisi tarjolla alkoholiton baari, josta saisi oikeesti hyviä alkoholittomia juomia, menisin sinne ehdottomasti! Oliko tuolla erikseen ns. baarin puoli, vai oliko se puhtaasti ruokaravintola? Kaipauksella välillä muistelen Aasian baareja, joista sai mitä ihanimpia holittomia juomia, kuten inkiväärimehua…

  • Reply lena perjantai, elokuu 21, 2015 at 13:28

   Nyt täytyy kompata sinua aivan täysin. Lomalla on kiva aina joskus juoda taukojuoma, ja usein on kiva ottaa olut tai viini. Mutta ei aina, ja usein tulee otettua se alkollinen vaihtoehto ihan siitä syystä että muuta ei ole tarjolla. Paitsi sitä hanasoodaa ja appelsiinimehua. Tämä paikka on tuollaiseen tarkoitukseen ihan loistava, ja samalla saa jotain pientä purtavaa mukaan. Tuolla baari ja ravintola on samassa tilassa, joten mun on tosi hankala päättää kumpaa se mun mielestä edustaa. 😀 Oi Aasian baarit <3

 • Reply Arja / Haavematkoja perjantai, elokuu 21, 2015 at 06:37

  Laaja alkoholittomien drinkkien valikoima on ehdottomasti positiivinen juttu, ja vaikka alkoholiakin sisältäväiä drinkkejä tykkäänkin nautiskella, minusta tällainen paikka on hyvä kannanotto siihen, että hyvää ja kivaa voi olla ilmankin. Menisin!

  • Reply lena perjantai, elokuu 21, 2015 at 13:25

   Vaikka mä tykkään viiniä siemailla, tämä oli tosi iloinen yllätys. POsitiivinen juttu oli se, että ruoka oli tosi hyvää ja nuo drinkit myös, mainiota. Ainakin mun ennakkoluulot sai kyytiä ja lujaa. 😀

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita torstai, elokuu 20, 2015 at 20:45

  Enpä ole ikinä törmännyt baariin, jossa ei tarjoiltaisi alkoholia. Itse en käytä alkoholia lainkaan ja yleensä kohtaan baarissa vähän yllättyneitä katseita (etenkin Suomessa) kun kyselen alkoholittomien juomien perään. Tämän baarin/ravintolan tähden jo melkein voisin lähteä Lontoossa käymään. 🙂

  • Reply lena perjantai, elokuu 21, 2015 at 13:23

   Suomessa alkoholin juomattomuus aiheuttaa välillä ihmetystä, olet oikeassa! Mä veikkaan että tuo paikka olisi sinulle tosi hyvä, ne alkottomat drinkit oli tosi hyviä ja paikak muutenkin tosi viihtyisä. Känniääliöitäkään ei näkynyt. 😉

 • Reply Reetta torstai, elokuu 20, 2015 at 20:43

  Vihdoinkin baarikonsepti, josta oikeasti pidän!! En ole koskaan ollut suuri alkoholin ystävä (varsinkaan en känniääliöiden ystävä 😀 ), joten alkoholin puuttuminen listalta olisi pelkästään positiivinen piirre. Ymmärsin jutustasi, että vaikka paikassa tarjolla on myös ruoka-annoksia, mestan yleisilme oli kuitenkin baari? Minun mielestäni alkohoni ei asiana oikeuta baari-termiin, vaan jos paikka on illanviettopaikaksi tarkoitettu ilman, että siellä oletetaan jokaisen tilaavan lämmin ateria, se menee baari-kategoriaan. Ja olihan tuolla niitä drinkkejä, joita voi sitten kaikessa rauhassa siemailla! Tosi hyvä idea! Ja Lontoo on yksi lempikaupungeistani; täytyy ehdottomasti muistaa tämä ensi kerralla! 🙂

  • Reply lena perjantai, elokuu 21, 2015 at 13:20

   Mä oon vähän kahden vaiheilla tuossa, mikä oli tuon paikan yleisilme. Se oli sekoitus baaria ja ravintolaa, mutta ei varsinaisesti kumpaakaan – baaritiskillä ei tainnut olla istumapaikkoja. Drinkkejä voi ihan rauhassa siemailla, mutta mulle tuli ihan vähän sellainen olo, että ruokaa myös oletettiin tilattavan. Edes vähän. Mutta tää voi olla ihan mun omassa päässäni tämä juttu. 😀 Suosittelen ehdottomasti kokeiltavaksi LOntoon reissuilla!

 • Reply Anna / Tämä matka -blogi torstai, elokuu 20, 2015 at 07:57

  Mä olen jo kuukausia yrittänyt katsoa vähän enemmän mitä suuhuni tungen. Usein ravintoloissa vaan se tarjonta on sellaista, että vaikea saada mitään oikeasti terveellistä tilattua. Just Helsingissä ipanoiden kanssa ollessani kääntelin parissakin ravintolassa ruokalistaa, ja en siis yksinkertaisesti löytänyt niistä mitään tilattavaa suoraan. Pyynnöstä sitten sain itseleni rakennettua sopivan annoksen.

  Olisipa enemmän tämän tyyppisiä paikkoja, jossa voisi tietää, että se suklaakakkukin on toki lihottavaa, mutta silti niin terveelistä, kuin se nyt ylipäätänsä voi olla 😀

  • Reply lena perjantai, elokuu 21, 2015 at 13:14

   Tän paikan motto oli ”Spoil yourself without being spoiled”. 😀 Eli ilmeisen terveellistä kaikin osin, vaikka onhan suklaakakussa aina niitä epäterveellisiäkin osia. Onneksi sait pyynnöstä tilattua ihan omannäköisen annoksen, ilmeisesti ravintoloiden kasvis / terveelliset vaihtoehdot ovat aina paikasta riippuen melko vaatimattomia. Näin olen kuullut tuttujeni sanovan, en itse ole Suomessa kiinnittänyt huomiota. 🙂

 • Reply Saana · Live Now - Dream Later keskiviikko, elokuu 19, 2015 at 10:00

  Muistan ihan hiljattain lukeneeni lontoolaisesta baarista, jossa ei tarjoilla drinkkejä, vaan alkoholi nautitaan jotenkin hengitysilman kautta!? Kaikkea ne keksiikin, ovatko ihmiset tosiaan nykypäivänä niin laiskoja, ettei jakseta enää juodakaan, vaan pöhnään pitää päästä hengittämällä? 😀 No, ehkä tää on myös uusi innovatiivinen liikeidea. Nämä herkut näyttävät tosi hyviltä. Tosin en ole makean ystävä, joten kun menette uudestaan, niin laita ihmeessä kuvia suolaisista herkuista myös! 😉

  • Reply lena keskiviikko, elokuu 19, 2015 at 14:37

   Hahaa, mä näin kans ton jutun. Sitä ihmeteltiin tällä oikein urakalla. 😀 Joku Itä-Lontoon juttu taisi olla haha. Ilmeisesti siinä tulee humalaan yhden oluen verran, eli sitä on säännöstelty ajan ja aineen vahvuuden kanssa. En tosin haluaisi tietää millainen darra siitä voi tulla, jos pidempään siellä viihtyisi. 😀 Mä hei laitan ens kerralla suolapaloja kuviin. Mulla on viime aikoina makean syönti vähentynyt, mutta välillä aina…

 • Reply Pirkko / Meriharakka keskiviikko, elokuu 19, 2015 at 09:59

  Ruuat ainakin kuvissasi näyttävät herkullisilta, enkä tosiaan useimmiten pitäisi alkoholin puuttumista listalta mitenkään pahana puutteena!

  • Reply lena keskiviikko, elokuu 19, 2015 at 14:33

   Alkoholin puuttuminen voi olla jopa ihan virkistävä juttu joskus. 🙂 Herkullinen ruoka on sitä tärkeintä ja sitä tottavie tuolla oli!

 • Reply Kohteena maailma keskiviikko, elokuu 19, 2015 at 08:45

  Varmasti toimiva konsepti jolla on oma asiakaskuntansa. Voisin jopa itse käydä kerran kokeeksi tuolla syömässä.

  Itse kyllä pidän kyseistä paikkaa ravintolana enkä baarina. Sama kun olisi kahvila, mutta ei tarjota kahvia… Onhan sitten tietysti nykyään suurin osa huoltamoista paikkoja missä ei autoa huolleta, mutta ei sotketa sitä tähän ruokajuttuun 😀

  Bahrain on muuten oiva esimerkki siitä, että koskaan ei tiennyt etukäteen tarjoillaanko r a v i n t o l a s s a alkoholia vai ei. Ruokalistan eteen saatuaan tiesi, joudaanko mehua vai jotain muuta. Bahrainissa tämä liittyy tietysti uskontoon ja kyllä siellä asuvat tietävät mistä ravintolasta saa alkoholia ja mistä ei. Ei-paikallisena ei tosiaan edes tiennyt sitä, että yökerhossa saa juoda istuvilteen alkoholia, mutta ei edes selvinpäin jammailla seisallaan tuolin vieressä 😀

  • Reply lena keskiviikko, elokuu 19, 2015 at 14:31

   Uskon myös, että Lontoosta löytyy kyllä asiakkaat tuolle baarille. Erikoistuminen näyttää ainakin isossa kaupungissa toimivan hyvin. Vähän ravintolavibat mulle tuosta paikasta tuli, mutta ”alkoholiton baari” taitaa toimia paremmin markkinoinnissa kuin ravintola heheee…. ihan mun teoria vaan. Bahrain on muuten mielenkiintoinen konsepti, mun kaveri (britti) on asunut siellä lapsuudestaan saakka expat-elämää ja se alkoholi on aina vähän kuulemma outo juttu siellä. Itse lipittelevät viiniä päivittäin expat alueilla… Mutta mitä ihmettä, ei saa jammailla seisaallaan? Tää on ihan uutta mulle. 😀 Bahrain kiinnostaaa ihan älyttömästi. Millon olit siellä?

   • Reply Kohteena maailma torstai, elokuu 20, 2015 at 11:28

    On siitä jo muutama vuosi. Kaverini oli siellä töissä muutaman vuoden niin tuli silloin käytyä sitä moikkaamassa formulakisojen aikaan. Oli oikein mielenkiintoinen paikka, mutta ei välttämättä sellainen että sinne lomaileen lähtisi useammin kuin kerran. Alkoholi on kyllä siellä mielenkiintoinen juttu. Alkokin löytyy, muslimeilta luonnollisesti kielletty. Löytyy varastoalueelta jos tietää tarkalleen missä se on. Alkoholin, tanssin ja muun viihde-elämän suhteen oli sitten kaikennäköisiä säädöksiä muutenkin, mikä tietysti ymmärrettävää onkin. Saudi-Arabiasta porukka tulee ryppään siltaa pitkin sinne, kun omassa maassa se on kiellettyä…

 • Reply Lotta Watia | Unagidon tiistai, elokuu 18, 2015 at 08:25

  Näyttää hyvältä! Söittekö vaan makeeta, kun ei suolaista ainakaan kuvissa näy? 8D Nuo drinksutkin ovat tosi herkullisen näköisiä. Mutta tosiaan outoa kutsua ”baariksi”, jos sieltä ei alkoholia saa. Eikö ”ravintola” olisi silloin parempi?

  • Reply lena tiistai, elokuu 18, 2015 at 12:50

   Mä luulen, että tuon markkinoinnin takia tuo paikka haluaa olla baari. Baari, jossa ei tarjoilla alkoholia. 😀 Mutta siis olihan siinä baari, mutta myös ruokalista ja ravintolafiilikset. Me syötiin makeaa kaikki, mutta herkullista suolaista oli myös tarjolla. Vähän kalliimmalla tosin, mutta ei mitenkään pahasti- oikein hyviltä näyttivät, om nom:)

 • Reply Terhi / Muru Mou maanantai, elokuu 17, 2015 at 21:41

  Tuonne minäkin menisin! Harvoin tilaan alkoholittomia cocktaileja, koska joskus ne on olleet tyyliin kahta mehua sekaisin ja se ei ihan täytä mun kriteerejä cocktailista 😀 Mutta tällaisessa baarissa niitä uskaltaisikin tilata. Ja jos tietty linja valitaan, niin sitten se pitää pitää loppuun saakka, eikä tehdä poikkeusta edes sen viinin suhteen. Mä voisin juoda sen viinin sitten ruoan jälkeen jossain muualla, ei haittais 🙂

  • Reply lena tiistai, elokuu 18, 2015 at 12:45

   No joo, tuo kaksi mehua sekaisin… kiitos ei. 😀 Sitten ottaa mielummin sen cocktailin! Tää baari oli kyllä kiva, suosittelen ehdottomasti jos matkaat Lontooseen. Kun keskitytään yhteen asiaan, se usein tehdään kunnolla, etenkin kun on tällainen hieman ”harvinaisempi” konsepti kyseessä. Viinin voi hyvin juoda naapurialueen pubeissa, no worries. 😉

 • Reply Jenni / Globe Called Home maanantai, elokuu 17, 2015 at 21:35

  Mulle tuo 4-5 puntaa mocktailista tuntuisi vieläkin vähän liian paljolta. Jotenkin on tottunut siihen, että alkoholista voi maksaa enemmän, mutta alkoholittomat juomat pitäisi olla halpoja. Terkut vaan kahvilasta, jossa valitsin tavallisen jääteen jonkun hienomman sijaan, koska en viitsinyt maksaa $2 enemmän.

  • Reply lena tiistai, elokuu 18, 2015 at 12:40

   Eihän tuo 4-5 puntaa varsinaisesti halpa ole mocktailista, mutta Lontoon hintatasoon nähden mielestäni ihan ok. Cocktailit ovat usein siellä 7 puntaa ylöspäin, ainakin paikoissa joissa olen käynyt. Mutta on nuo molemmat hinnat sinänsä sen verran suolaisia, että siksi en juurikaan noita cocktaileja / mocktaileja juo. 😀 Tässä paikassa halusin kokeilla ja mielelläni hyvin tehdystä juomasta kerran maksoin tuon verran, tosin en olisi montaa alkanut ostamaan. Yksi riitti, vaikka hyvä olikin.

 • Reply Annika | Travelloverblogi maanantai, elokuu 17, 2015 at 18:03

  Yksi suosikkipaikoistani Helsingissä on myös alkoholiton. On kyllä ravintola, ei baari, eikä tarjoile drinkkejä missään muodossa. Mutkattomassa ruokapaikassa alkoholittomuus on ihan jees. Kivan oloinen paikka esittelemäsi on kyllä. Lontoon hintataso huomioiden erinomainen myös sillä osastolla.

  • Reply lena tiistai, elokuu 18, 2015 at 12:37

   Mielenkiintoista, minkä niminen paikka on kyseessä? : ) Hauska olisi kuulla tällaisista vaihtoehdoista Suomessakin! Lontoon hintatasoon nähden minä yllätyin todella positiivisesti – toki edullisempiakin paikkoja on, mutta vegaanipaikat eivät yleensä niitä halvimpia ole. Tosi kiva paikka, suosittelen! 🙂

 • Reply Anne | Metallia Matkassa maanantai, elokuu 17, 2015 at 15:36

  En tiedä, miksi aina pitäisi olla alkoa tarjolla? Mä usein ravintolassa ruoan kanssa tilaan muutenkin jotain alkoholitonta, että se ei ole mikään sellainen pakko. Joskus viikonloppua vasten voi hupsutella ja ottaa ruuan kanssa lasin viiniä. Yleensä kyllä menen sitten kun viini/oluthammasta kolottaa, niin ihan varta vasten johonkin juottolaan hoitamaan asian pois päiväjärjestyksestä.

  Kuulostaa kivalta paikalta!

  • Reply lena tiistai, elokuu 18, 2015 at 12:34

   Eipä sitä alkoa pidäkkään olla tarjolla, tosin itse näen sen niin että alkosta on tullut ravintoloissa normi, jota on aina tarjolla. Harvemmin törmää paikkaan, jossa sitä ei ole, kun asiaa alkaa miettimään! Ainaki länsimaisessa maailmassa. Me käydään jonkin verran täällä pubeissa ja tulee se pari otettua, viinikolotukseen… 😀 Mutta esim Taiwanissa sen alkoholin löytäminen ihan pubista oli aika vaikeaa, siellä kun ei alkoa kamalsti käytetä. Miten muuten Japanissa?

   • Reply Reetta torstai, elokuu 20, 2015 at 20:39

    Mä voin vastata tähän Japani-asiaan: Japanissa alkoholia kuluu reippaasti! 😀 En ole toistaiseksi (laajasta paikallisesta ystäväpiiristä) muistaakseni ketään, joka ei joisi alkoholia. Naiset tosin harvemmin kulttuurisyistä vetävät mitään kunnon kännejä, mutta miesten ”kuuluu” nauttia enemmän alkoholia… Perinteisesti valkokaulustyöntekijöiden työpäivä päättyy pomon kanssa ryypiskelyyn useita kertoja viikossa, ja olisi kunnianloukkaus olla osallistumatta. Alkoholia ei myöskään koskaan kaadeta itselle vaan aina muille, ja kun se kippo koko ajan täyttyy, olisi myös loukkaavaa olla sitä juomatta. Mutta eiköhän jostain päin Tokiota löydy alkoholiton baarikin – mitäpä siinä maassa EI olisi! 🙂

 • Reply Helena Arvio maanantai, elokuu 17, 2015 at 10:07

  Kiva juttu, osoittaa et terveellinenki ruoka voi olla maukasta. Ja toi suklaakakku, NAM!

  • Reply lena maanantai, elokuu 17, 2015 at 15:17

   Nyt se on todistettu, terveellinen ruoka voi olla tosi maukasta ja hyvää. Me kaikki tykättiin vaikka kukaan ei ollut vege ja tuo kakku sai kaikilta pisteet kotiin. 🙂 Suosittelen!

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net maanantai, elokuu 17, 2015 at 07:00

  Vaikka nyt ehkä pohjimmiltani olen vähän sitä mieltä että alkoholi kuuluu drinkkeihin ja alkoholittomuus smoothiehin niin nämä kuvat kyllä näyttää erittäin herkulliselta! Kai se sellainen mind-setin muutos alkaa aina jostain, ja tämä ravintola taitaa nyt on se joka aloittaa tällaisen ajatusmaailman muutoksen.

  Ihan killeriä lukea näitä ruokapostauksia kun täällä matkan päällä keliaakikkona ei ihan aina nuo kaikki makuelämykset ole kohdillaan. 😛

  • Reply lena maanantai, elokuu 17, 2015 at 15:17

   Tiiätkö, mun kaveri joka oli mukana sanoi ihan samaa. ALkoholi kuuluu drinkkeihin, mutta kehui silti juomaansa… vaikka olikin ehkä sitä mieltä ettei ehkä uudelleen alkoholittomia drinksuja tilaa. 😀 Tuo keliaakikkona maailmalla meno on varmasti tosi haastavaa, ei voi muuta kuin nostaa hattua. Tuntuu, ettei itse edes ymmärrä ruoka yms. rajoitteita, miten paljon ne tekee esimerkiksi reissaamista haastavammaksi. Miten ruokailu onnistuu Fizillä?

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 21:11

  Jee, kiva kuulla että tykkäsitte vegaaniravintolasta! Ja sen myötä myös kiitos ravintolavinkistä! Lontoon onkin ollut reissulistalla aikas kauan, kun tuo toinen puoliskoni ei ole vielä käynyt. Alkoholiton ravintola kuulostaa mielenkiintoiselta, ihan siis kokeilemisen arvoiselta paikalta!

  • Reply lena maanantai, elokuu 17, 2015 at 15:14

   TOsi hyvä oli ja suureksi yllätykseksi tuo ruoka oli oikeasti tosi hyvää – aina on ollut jotenkin ”ennakkoluuloinen” vegejuttujen kanssa. Ihan turhaan!! Voi menkää ehdottomasti Lontooseen ja voin laittaa teille kasan vinkkejä jos tuutte. Ja piipahtakaa samalla esim Dusseldorfissa 😉

 • Reply Reason for a Season sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 20:12

  Olen ajatellut vielä tänä vuonna käväistä Lontoossa ja tämä paikka kuulostaa kivalta. En ole ihan varma miksi tätä kutsutaan baariksi, mutta mikäs siinä. Alkoholittomuus ei kyllä itseäni yhtään haittaa ja vegesafka kuulostaa myös erittäin hyvältä. Olenkin totta puhuen toivonut, että saisin jotain mielenkiintoisia vinkkejä Lontoota varten, joten kiitos tästä :)!!

  • Reply lena maanantai, elokuu 17, 2015 at 15:13

   Tämä paikka kannattaa ehdottomasti ottaa Lontoon reissun ohjelmaan jos tuontyylinen filosofia kiehtoo 🙂 Mä tykkäsin kovasti vaikken vegaani olekaan! Ja oli myös kukkaroystävällinen, mistä pidin kovasti. Mä annan mielelläni vinkkejä Lontooseen jos niitä haluat, laita vaan viestiä blogissa tai vaikka FB niin jeesaan 🙂

 • Reply Heidi sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 16:12

  Hyvältä näytti teidän herkut, ja vaikka viini sopiikin tosi monen ruoan kanssa ja tekee ruokailusta jotenkin juhlavamman, ei sitä aina (ja varsinkaan kaikkien ruokien kanssa) mieli tee. Hyvin voisin siis tuonnekin suunnistaa, jos siis Lontooseen asti joskus ehtisin.

  • Reply lena maanantai, elokuu 17, 2015 at 15:11

   Tuota minä aina mietin myös, että viini sopii aika usein hyvin ruoan kanssa. Mutta tosin tuolla sitä ei jotenkin tullut edes ajatelleeksi, varmaan paikan fiilis vei mut mukanaan sen verran tehokkaasti. Jos Lontooseen tulet, niin tsekkaa ehdottomasti 🙂

 • Reply Heidi / Heidi's Little Black Book sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 15:58

  Kuulostaapa hauskalta! Voisin myös vieda raskaana olevan kaverini tonne seuraavan kerran, kun hän on käymässä. Vannoutuneena lihansyöjänä olen myös aina halunnut vakuuttua, että vegaaniruokakin voi olla hyvää. Pitääpä testata! 🙂 Tosi hieno toi kakkukuva muuten!

  • Reply lena maanantai, elokuu 17, 2015 at 15:10

   Olen myös itse luokitellut itseni lihansyöjäksi mutta nyt on alkanut tilanne vähän muuttua kun olen innostunut kasvisruoista ja näistä ravintoloista. 🙂 Kannattaa ehdottomasti testata ja ainaa paikalle mahdollisuus! Kiitos kuvakehuista, kakku oli muuten tosi mainio:)

 • Reply Sanna / From London sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 15:12

  Oi, tämä kuulostaa hyvältä! Kiitos vinkistä. 🙂

  • Reply lena sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 15:13

   Ole hyvä Sanna! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, kerrohan mitä tykkäsit jos käyt tuolla: )

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 15:00

  Ollaan melko todennäköisesti menossa joulun jälkeen viikoksi Lontooseen ja mietiskelin juuri mitä kaikkea halutaan nähdä. Ollaan kuitenkin molemmat tsekattu jo ne perusnähtävyydet, joten just jotain tällaista vois olla hauska kokeilla! Saas vaan nähdä miten meidän britti työkaveri suhtautuu ideaan ja tuleeko meidän matkaan tuonne 😀

  • Reply lena sunnuntai, elokuu 16, 2015 at 15:09

   Suosittelen teille ehdottomasti tätä paikkaa, etenkin jos alkoholin juonti ei ole reissun ykkösprioriteetti… mikä ilmeisesti teillä ei ole:) Ja sano britille, että jopa yksi italiano joka on aika niuho ruoan ja juoman kanssa tykkäsi, joten ihan taattua tavaraa pitäs olla! Ja jos haluat Lontoo-vinkkejä, niin mielelläni jeesaan ja jaan niitä paikkoja turistikohteiden ulkopuolella!

  Leave a Reply