Suomen suurin matkablogiyhteisö

Voita Nivean kesätuotteita!

Sain kesäkuussa Suomessa ollessani blogini kautta testiin Nivean kesäpaketin. Kesäpäiviä oli tuon visiitin aikana mahdollisesti kaksi tai kolme, joten Suomen surkeasta kesästä huolimatta pystyin testaamaan paketin tuotteita melkoisen tehokkaasti. Paketti oli mukava juttu, sillä aika usein Tescossa shoppaillessani Niveaa löytyy ostoskoristani, jos perusrasvoille tms on tarvis. Olen kosmetiikan suuri sekakäyttäjä ja ostelen sekaisin halvempia ja kalliimpia tuotteita – Nivea kuuluu niihin edullisimpiin tuotteisiin joita käytän lähes päivittäin (esimerkiksi päivävoide).

IMG_3608Testipakettini sisälsi seuraavat tuotteet: aurinkovoiteen suojakertoimella 30, Labellon Sun Protect-aurinkovoiteen, kosteusvoiteen (spf 15), päivävoiteen, deodorantin, puhdistuspyyhkeitä, kasvoveden sekä suihkunjälkeisen after sun-voiteen. Tuotteet ovat hyvin monikäyttöisiä ja sopivat niin auringolta suojautumiseen kuin ihon puhdistukseen ja huoltoon. Kesäajan huolettomuus kuvailee tuotteita hyvin, ainakin omalla kohdallani joka käyttää meikkiä melko vähän mutta tykkää pitää ihosta huolen (aurinkolasit ja kukka kuvausrekvisiittaa).

Koska tuotepaketti oli kesäinen, on mielestäni tässä yhteydessä hyvä sanoa muutama sana kesällä ja aurinkoon suuntautuvilla reissuilla tapahtuvasta auringonotosta. Itse koen kesäisessä käytössä tärkeäksi aurinkosuojan – olen viime vuosina ottanut enemmän ja enemmän selvää auringon vaaroista ja harvakseltaan enää aurinkoa otan reissussa(kaan), joten aurinkotuotteet ovat aina tervetulleita. Labellon huulirasvassa on aurinkosuoja, kuten myös Nivean päivävoiteessa, joten ne ovat hyvin tehokkaassa käytössä. Palan itse helposti (minulla on perussavolainen ihotyyppi, joka ruskettuu… no, silloin jos olen auringossa kuukauden putkeen) ja suojakertoimen sisältävä päivävoide onkin mainio juttu. Vaikka saatan ruskettua kohtuullisesti esim jaloista ja vatsasta, kasvoni palavat erittäin helposti. Nenä eritoten. Reissuilla saattaa hyvinkin kulua pari purkillista aurinkorasvoja ja mielellään suurellakin (30+) kertoimella, kaukana on ne ajat kun piti mahdollisimman pienellä kertoimella rasvata iho jotta rusketus maksimoituisi.

Vieläkin harmittelen Koh Changilla maaliskuussa vahingossa polttamiani jalkoja, jotka olivat ikävän kipeät melko pitkään. After sunia kului silloin muuten aika monta purkkia, mutta onneksi sellaisia sentään löytyi. Mutta varovainen olen tuon episodin jälkeen ollut.

IMG_3614

IMG_3611

Nyt teidän lukijoiden on mahdollista voittaa kesäinen Nivean tuotepaketti. Osallistuminen on helppoa. Kerro allaolevassa kommenttiboksissa miten sinä suojaudut auringolta niin kotona kuin reissussakin ja osallistut tuotepaketin arvontaan. Osallistumisaikaa on 6.8.2015 klo 20.00 (Suomen aikaa) asti. Tuotteet postitetaan vain Suomeen. Onnea arvontaan!

Ps. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi nimimerkkisi lisäksi, jotta osaan olla yhteydessä oikeaan voittajaan! Sähköpostiosoite ei näy muille kuin minulle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Teija keskiviikko, elokuu 5, 2015 at 11:15

  Normipäivinä käytän BB-voidetta, joka suojaa auringolta ja jos otan aurinkoa, käytän aurinkovoidetta, myös huuleni suojaan auringolta.

 • Reply Hukkakukka tiistai, elokuu 4, 2015 at 14:57

  Ihan vaan perus aurinkovoidetta, suojakerroin on tainnut olla yleensä 30 luokkaa. 🙂

 • Reply Jenni M maanantai, elokuu 3, 2015 at 20:40

  Mullekin on ikä tuonut järkeä auringonoton suhteen. Mulla on paljon luomia ja niidenkin vuoksi haluan suojautua hyvin auringolta. Lisäksi ylähuuleni tulee nykyään ärsyttävästi ruskeaa pigmenttiä auringossa, joten spf 50 puikko on ihan pakollinen. Olen huomannut suihkemuotoiset aurinkosuojat käteviksi, mieheni inhoaa tahmeita aurinkorasvoja, joten suihkeet on ainoa, millä saan hänet matkoilla ”pakotettua” suojaamaan ihonsa ?

  • Reply lena maanantai, elokuu 3, 2015 at 20:52

   Luomilta suojautuminen on itsellenikin tärkeää. Tai siis niiden suojaaminen. 🙂 Suihkeet on tosi käteviä ja ne tahmeat on inhottavia. Tosin liian ”rasvainen” suihkekaan ei ole hyvä, eli aika tarkkaa touhua näiden rasvojen kanssa 🙂

 • Reply klaara tiistai, heinäkuu 28, 2015 at 08:18

  Käytän Suomessa ja reissussa suurikertoimisia aurinkovoidetta, sillä palan melko herkästi. Lisäksi aina after sunia.

  • Reply lena tiistai, heinäkuu 28, 2015 at 12:54

   Sama juttu täällä iho palaa erittäin helposti! After sun on tosi tärkeä ja helpottaa oloa jos rasvaaminen on päässyt unohtumaan. 🙂

 • Reply Mimmi77 sunnuntai, heinäkuu 26, 2015 at 20:15

  Erityisesti rasvaan aurinkorasvalla nenän seudun ja tarvittaessa myös kädet, jos on oikein aurinkoinen keli!

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:40

   Nenä, sama juttu minulla, se pitää suojata. Kädet jotenkin aina ”unohtuvat” itseltani, ne kun eivät pala niin herkästi. Ei saisi. 🙂

 • Reply leila sunnuntai, heinäkuu 26, 2015 at 15:38

  Aurinkorasvaa kovilla kertoimilla, koska ikääkin tullut jo reippaasti sekä hattu päähän.

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:39

   Suuret kertoimet on tosi tärkeitä ihon kanssa, kiva huomata kaikkien teidän kommenttien perusteella että samoilla linjoilla ollaan. 🙂 Hattua opettelen itse käyttämään..

 • Reply Sofia / Liikkeellä sunnuntai, heinäkuu 26, 2015 at 13:01

  En pala helposti ( en itseasiassa muista milloin olisin palanut), mutta pidän aurinkosuojaa erittäin tärkeänä kesät talvet. Nyt mun suosikkituote on Dermosilin aurinkosuojapuikko jota on superhelppo levittää esim. nenään ja huuliin. Muutenkin BB-voiteet ja muut rasvat valitsen pitkälti sen perusteella miten ne suojaa 🙂 Nivea on just passeli perusvalinta ja tuoksuu mukavan miedolta!

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:36

   Voi sua onnekasta!:) Mä kärähdän niin helposti, että aurinkoon meno on aina oma operaationsa. Mulla on tuo Nivean rasva, joka suojaa kivasti auringolta ja BB – voide myös, ne toimii tosi hyvin ensihätään ja aika usein ne suojaa ihan täysin. 🙂 Talvihangilla muuten tuo auringovoide on tärkeä, kuten sanoit, se aina jää unohtumaan!

 • Reply Nina sunnuntai, heinäkuu 26, 2015 at 07:54

  Lippiksellä 🙂

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:34

   Mun pitää opetella tuo lippiksen käyttö. Päänahka kärsinyt liikaa auringossa 🙂

 • Reply Maiku lauantai, heinäkuu 25, 2015 at 23:12

  Täällä Suomessa tavallisina päivinä tulee tuota aurinkosuojaa ajateltua liiankin harvoin. Onneksi nykyään useimmissa meikeissä sitä jo on, mutta rannalle lähtiessä sitten pakataan juurikin Niveaa kassiin 10 tai 15 suojakertoimella. Ulkomaille lähtee matkaan sama Nivea vain isommilla kertoimilla. Lisäksi after sun on mukava viilentäjä päivän päätteeksi.
  Useampaa aurinkorasvaa olen harkinnut ja koittanut, mutta tuo Nivean tuttu ja turvallinen tuoksu jo lapsuudesta saa aina kallistumaan siihen.

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:34

   Nivea on kyllä tosi toimiva aurinkorasvoissa, heidän tuotteitaan minulla useimmiten on. 🙂 After sun on myös aika ehdoton, ainakin jos on tullut se iho sitten kuitenkin poltettua. Viilentää kivasti! Se tuoksu on muuten Nivealle tosi ominaista ja voi että, siitä tulee niin aina loma, hiekka ja meri mieleen 🙂

 • Reply Johanna Räty lauantai, heinäkuu 25, 2015 at 21:27

  Kyllä auringossa suojautumiseen pitää olla laadukas aurinkovoide, jossa on hyvät kertoimet, ulkomailla vähintään kerroin 30 ja Suomessa aloitan 30 ja siirryn sitten 15 ja 10, jos on aurinkoinen kesä ? tietty AINA suojaan pään huivilla tai hatulla, ettei auringonpistos vaan yllätä ja aurinkolasit ovat myös must juttu ? ja ehdottomasti huulirasva, missä on myös suojakertoimet, huulet palavat yllättävän helposti. Ja käytän myös AINA auringonoton jälkeen aftersun-tuotteita, että iho saa kaipaamansa kosteutusta auringon oton jälkeen, myös Aloe veraa on mukana, jos kaikesta huolimatta sattuu palamaan, hätätapauksessa kaupasta saatava luonnonjogurtti toimii ensiapuna. Ja tärkeänä auringonoton suojaamisessa pidän myös riittävää veden juontia, se kosteuttaa niin sisäisesti, kuin myös ulkoisesti ?

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:29

   Tosi kiva huomata että moni on samoilla linjolla tuon auringolta suojautumisen kanssa. 🙂 Se on oikeasti tärkeää, olen itse herännyt viime aikoina noihin ihon polttamiseen liittyviin riskeihin ja yrittänyt suojautua parhaani mukaan. Veden juonti on muuten tosi hyvä (ja välttämätön!) juttu auringossa, mutta myös ihan arjessa. Siitäkin on tullut innostuttua viime aikoina:)

 • Reply Henna73 lauantai, heinäkuu 25, 2015 at 20:49

  Aurinkorasva tarpeeksi isolla suojakertoimella ja aurinkolasit

 • Reply Tohveli lauantai, heinäkuu 25, 2015 at 17:25

  Suomessa käytän lähinnä bb-voidetta tai muuta aurinkosuojalla varustettua meikkivoidetta kasvoissa, muuten pärjännyt hyvin ilman aurinkorasvaa.. Ulkomailla sitten tulee käytettyä aurinkorasvaa vähintään 30 spf-kertoimella. Rantalomalla palaa herkemmin kuin Suomessa.

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:15

   Nuo aurinkorasvalla varustetut voiteet on ihan ylivetoja. 🙂 Niitä kun käyttää päivittäin niin ei esimerkiksi kasvojen osalta tarvitse huolehtia suojauksesta erikseen – tällaiselle huolimattomalle käyttäjälle ne ovat pelastus!

 • Reply Minna P lauantai, heinäkuu 25, 2015 at 12:47

  Ihana paketti! Nivea on yksi luottomerkeistäni (mm. aurinkorasva). En viihdy pitkiä aikoja auringossa, en ota varsinaisesti aurinkoa. Käytän vartalolle sk 15-30 ja kasvoille joskus jopa sk 50. Aurinkolasit on must 🙂

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:14

   Mulla on sama, että aurinkorasvat on tosi usein Niveaa. Tuttu ja turvallinen 🙂 Oi aurinkolasit… taisin jättää vahingossa omani eilen Skotlantiin kaverin pöydälle, josko tästä lähtisi ostamaan uusia. Hyvä tekosyy ainakin 😉

 • Reply Merja perjantai, heinäkuu 24, 2015 at 14:08

  Reissussa tulee käytettyä aurinkovoidetta, mutta jostain syystä kotimaassa se unohtuu. Turkissa oli alkupäivinä sk 30 käytössä ja kun purkki oli tyhjä siirryin sk 20:een. Thaimaan lomilla olen aloitellut 50 suojilla ja sitten kun alkuväriä on tullut, olen keventänyt kertoimia. Rusketus pysyy pidempään ja kauniinpana kun malttaa aloitella isoilla kertoimilla ja välttää ihon polttamista. Isoissa kertoimissa voiteiden koostumukset vaan ovat niin tuhtia kamaa, että hyvä kun purkista ulos tulevat. Onneksi on suihkeita, ne on käteviä käytössä.

  • Reply Tove B lauantai, heinäkuu 25, 2015 at 12:22

   23-vuotiaana osaa jo varoa aurinkoa. Suomessa päivävoiteen suojakerroin 15 suojaa arkisin, ja lomaillessa aurinkovoidetta ja lippis 🙂 Etelänmatkoilla olen oppinut suojaamaan huomattavasti kasvojen lisäksi dekolteen vahvalla aurinkovoiteella, juuri se alue unohtuu usein! Huulet ovat nuorempana palaneet, eikä siitä ole mukavia muistoja, joten spf 30 huulirasva on jo perusarsenaalia!

   • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:06

    Tove, tuo on totta että näin iän karttuessa aurinkoon suhtautuu ihan eri lailla! Dekoltee on muuten tosi tärkeä, itselläni se aina usein paloi kun iho on sillä kohtaa tosi ohutta. Sitä suojelen nykyään erittäin tarkasti. 🙂

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 11:03

   Merja, mulla oli Thaimaassa myös lomilla tuo 50 suojakerroin käytössä. Sitten siitä siirryin 30 ja se oli jo loppulomasta ihan ok. Piti vain purkkeja ostella lisää paikan päältä koska voiteelle oli tarvetta enemmän kuin luultiinkaan… suihkeet ovat ehdottomia. Muuten ihon päällä on auringossa ”kiva” valkoinen kerros, ainakin omalla kohdallani, nuo vahvemmat rasvat ovat tosiaan sen verran tuhtia tavaraa 🙂

 • Reply Mia perjantai, heinäkuu 24, 2015 at 04:38

  Spf 30 on kova sana, olin sitten missä tahansa 🙂 Huulirasvatkin koitan katsoa kaupasta niin, että mukaan sattuisi sellainen, jossa on aurinkosuoja mukana. Lontoossa ei tullut käytettyä ollenkaan aurinkorasvaa viiden päivän reissulla, kun en sellaista muistanut reissussa ostaa.
  Mä en onneks pala sen kummemmin, mutta joskus muksuna vietin monta päivää rannalla useamman viikon ajan, ja nenästä kuoriutui nahka. Vielä nykyäänkin se on hyvä auringonotto-mittari, sillä kun nenä alkaa punoittaa, tietää saaneensa riittävästi aurinkoa 😀

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 10:59

   Ehdottomasti tuo SPF 30, se on tälle mun pohjoismaalaiselle iholle ihan välttämätön. 🙂 Voi onnekas, kun et pala! Mulla jo auringon näkeminenkin tuo punan kasvoille!

 • Reply Netta perjantai, heinäkuu 24, 2015 at 00:49

  Mitä vanhemmaksi tulen, sitä korkeampia ovat aurinkovoiteeni suojakertoimet (vaikka rusketunkin helposti, enkä juurikaan pala). Harmittaa, että parikymppisenä tuli otettua aurinkoa useastikin ilman minkäänlaista suojaa, koska olin.. noh tyhmä. Aurinkoa ”palvon” edelleen lomilla, mutta suojaudun aina rasvalla ja aurinkolaseilla. Usein pidän myös jonkinlaista päähinettä, mutta huulia en ole tajunnut suojata erikseen sille sopivalla huulirasvalla. Jatkossa sekin kuuluu siis suoja-arsenaaliini 🙂

  • Reply lena / london and beyond maanantai, heinäkuu 27, 2015 at 10:58

   Sama juttu mulla silloin parikymppisenä… en vain tajunnut että sitä ruskettuukin paremmin kun ei ensin pala ja on tasainen pohjarusketus jo alla. 🙂 Mulla ei ole päähinettä, en ole oikein niitä oppinut käyttämään… ennenkuin Matteo osti kivan lippiksen ja innoistuin siitä. Pitäää ehdottomasti ostaa kunnollinen! 🙂

 • Reply Sara torstai, heinäkuu 23, 2015 at 20:19

  Yksinkertaisesti hyvä aurinkovoide tarpeeksi suurin suojakertoimin ja sen levittäminen tasaisesti joka paikkaan! Päänahka, silmäluomet, jalkapöytä – esim nämä usein unohtuvat kohdat palaa helposti. Huuliin joku suojakerroin on myös ihan välttämätön. Ja arskan jälkeen laitan aina puhdasta aloe veraa 🙂

  • Reply lena torstai, heinäkuu 23, 2015 at 20:54

   Olet ihan oikeassa Sara siinä, että jotkut kohdat totta tosiaan jää vähemmälle huomiolle. Juurikin tuo jalkapöytä, se palaa usein. Päänahka myös, kuten tuossa alla totesin, en valitettavasti ole hattua juurikaan oppinut käyttämään. 🙁 Ahh aloe vera, se pelasti mut Thaimaassa tuon palamisepisodin jälkeen.

 • Reply Matkalla Helen torstai, heinäkuu 23, 2015 at 20:06

  Ruskettuminen ei kiehdo minua, joten suojaudun pysyttelemällä varjossa, mutta eihän se jatkuvasti onnistu – eikä tarvitsekaan onnistua. 🙂 Käytän 30-50-kertoimista aurinkorasvaa, koska uv-säteily vaikuttaa varjoisassakin paikassa. Hellepäivän jälkeen hellin ihoa suihkulla ja after sun -voiteella.

  • Reply lena torstai, heinäkuu 23, 2015 at 20:52

   Samoilla kertoimilla mennään tääälläkin, 30-50 suojaa tämän suomalaisen ihon hyvin. UV-säteily tosiaan vaikuttaa vaikkei se aurinko näyttäytyisikään, joten sen kanssa kyllä kannattaa olla myös tarkkana. Itseltä valitettavasti unohtuu usein. 🙁

 • Reply Jenniliini torstai, heinäkuu 23, 2015 at 19:58

  Käytän aurinkoisella säällä aina vähintään SPF 20 suojakerrointa, hattua, aurinkolaseja ja vaatteilla suojaudun myös 🙂

  • Reply lena torstai, heinäkuu 23, 2015 at 20:51

   Minulla on myös aurinkolasit aina käytössä, tosin hattua en ole vielä oppinut käyttämään. 🙂 pitäisi ehdottomasti opetella ja suojata päänahka sillä!

 • Reply Lotta Watia | Unagidon torstai, heinäkuu 23, 2015 at 19:52

  Mä laitan aurinkorasvaa aina, vaikka näyttäiskin vähän pilviseltä. Palan ihan älyttömän helposti, eikä se ole kivaa. Päässä on hattu/huivi, jos aion olla pitkään ulkona auringossa.

  Tänä kesänä ostin tola Labellon huulivoidetta heti, kun sen näin kaupassa. Poltin nimittäin viime kesänä huuleni! Alahuuli turposi ihan järkyttävän kokoiseksi. Se jos mikä sattu.

  Naamassa monesti riittää BB-voide, sillä korealaiset ja japanilaiset sellaiset ovat monesti about SPF 30. Vartaloon yleensä SPF 50 aurinkovoidesuihke. Taannoisella Yhdysvaltojen reissulla löysin hyllystä SPF 100 -suihkeen, joka oli pakko ottaa testiin! Vähän liioitellun paksu limakerros siitä tuli kyllä päälle, lol.

  • Reply lena torstai, heinäkuu 23, 2015 at 20:50

   Tuo spf 100 on mielenkiintoinen, aikamosta mönjaa varmaankin mutta hei… eipä ainakaan pala 😀 Mulla tuuppaa kans palamaan huulet joten ehdottomasti yritän nekin suojata muun vartalon ohella parhaani mukaan. VIeläkin kauhulla mietin niitä Thaimaassa polttamiani jalkoja, hyi että. Ei enää toivottavasti koskaan. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.