Suomalaiset matkabloggaajat Lontoossa

Viime viikko oli mukavalla tavalla vilkas. Ensin lensimme Saksaan ja kun sieltä palasin, reissuleidit Inka ja Laura saapuivat vierailulle Lontooseen.

Olin melkein varma että Inkan ja Lauran Lontoon reissu olisi ollut samaan aikaan kun itse olin Düsseldorfissa, mutta onnekseni muistin väärin ja ehdin viettää torstai-päivän heidän kanssaan. Tapasin tytöt heti aamusta Covent Gardenissa Lyceum Theatren edessä, josta lähdimme kävelemään kohti Camdenia. Päivän suunnitelmana meillä oli kävellä Regent’s Canalia pitkin Camdenista Regent’s Parkiin piknikille ja jos halusimme matkalla poiketa jonnekin, sen teimme. Koska meillä ei ollut kiire yhtään minnekään, päätimme taittaa matkaa ihan rauhassa ja ajan kanssa. Camdenin Whole Foods osui sopivasti reitillemme ja vietimme siellä tovin, oi voi kun siellä voisi joka päivä toimittaa tarvittavat ruokaostokset. Se on kuitenkin liian kaukana nykyisestä kodistamme ja verottaa kukkaroa hieman liikaa jos jokapäiväiset ruoat sieltä meinaisi hankkia. Ostimme sieltä kuitenkin piknikiämme varten itsetehdyn guacamolen, pientä luksusta meidän puistopiknikille.

Regent’s Canalin varrella oli melkoisen vähän liikennettä torstai-iltapäivänä kun sitä kautta suunnistimme kohti Regent’s Parkia. Kanaalin varsin on hyvin rauhoittava paikka (jos kohdallesi ei satu parisuhdekriisiä poteva ranskalainen pariskunta) ja siellä on ihana katsella kauniita asuntoja ja veneitä. Olen suuri asuntojen ystävä ja minusta on ihana kävellä eri asuinalueilla katsomassa miten ihmiset asuvat.

IMG_2750

IMG_2775

IMG_2772

Toimitimme ruokaostokset piknikiä varten St John’s Woodin Tescossa. Tämä toi pienen koukkauksen reitillemme sillä en älynnyt ettei Regent’s Canalin varrella Tescoja tai muita kauppoja taida juuri olla. Toisaalta, mikään kiirehän meillä ei ollut ja tämän pienen koukun jälkeen matka jatkui jälleen kohti Regents Parkia.

Rakastan piknikejä ja oli ihan mahtavaa nauttia keväisestä Lontoosta näiden kahden mimmin kanssa piknikin muodossa!

IMG_2800

IMG_2791

IMG_2783

Piknikin jälkeen suuntasimme kohti Oxford Streetiä sekä Regent Streetiä, jossa seuraamme liittyi Annika. Etsimme hetken paikkaa, jossa voi syödä ja juoda jotain pientä, mutta tämä osoittautui kyseisellä alueella illasta melko hankalaksi jutuksi. Kaikki ravintolat olivat täynnä. Löysimme kuitenkin pienen thai-ravintolan Sohon kaduilta ja jäimme sinne illastamaan. Blogin kautta on tullut tutustuttua ihan huippuihin tyyppeihin, mikä on ehdottomasti yksi tämän palstan pitämisen pitämisen parhaista puolista. Matkabloggaajien kanssa on myös ihan parasta kävellä kaupungilla ja tutustua uusiin paikkoihin, sillä (yletöntä) kuvaamista ei tarvitse hävetä ja kameran voi kaivaa esiin melkeinpä missä tahansa. Varsinkin noita piknik-kuvia tuli otettua vaikka minkänäköisissä asennoissa…

Iso kiitos Annika, Inka ja Laura huipusta päivästä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply satuvw tiistai, kesäkuu 2, 2015 at 07:52

  Ihana päivä teillä ja voi kun täällä Norjassakin olisi jo piknik-kelit! Jostain syystä on kyllä nyt vain vetänyt aika arktiseksi…. No, eiköhän se kesäkin sieltä vielä tule! 🙂

  • Reply lena tiistai, kesäkuu 2, 2015 at 11:18

   Päivä oli kyllä just passeli ja ihan parasta hengailla matkabloggaajien kanssa maailmalla. 🙂 Musta tuntuu että tuo oli yksi ainoista päivistä kun oli hyvä keli, ihan kamala kevät ollut Lontoossa. Varmaan ne säät tulee Englannin yli kohti Norjaa… 😀 Onneksi Pariisiin on luvattu hyvää säätä loppuviikoksi, pitää ottaa siitä kaikki irti.

 • Reply Annika / Britannika maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 20:45

  Oli hauska nähdä! Ja tosta oon kyllä samaa mieltä että bloggaamisen parhaita puolia on päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, tosin se on kieltämättä aina outo fiilis kun tapaa muita bloggaajia ja vaikka tapaaminen olisi ensimmäinen niin silti tuntuu siltä että olisi tuntenut jo pidempään kun on lukenut blogia ja nähnyt niin paljon kuvia 😀

  • Reply lena tiistai, kesäkuu 2, 2015 at 11:16

   Oli tosi kiva nähdä! 🙂 Ehdottomasti bloggaamisen mukana tulleet tuttavuudet on sitä parasta, en mä voinut kuvitellakaan että näin moneen tutustuisin blogin aloittamisen myötä. Tuntuu kyllä siltä, ettei tapaisi henkilöä ensimmäistä kertaa kun on blogia lukenut jo pitkään, hassu fiilis! 🙂

 • Reply Laura R. / Laura let's go -matkablogi maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 20:40

  Oli ihan mahtavaa kun osuit samaan aikaan meidän kanssa Lontooseen! Oli niin kiva päivä ^_^ Joskus uusiksi! 🙂

  • Reply lena tiistai, kesäkuu 2, 2015 at 11:15

   Oli ihan superia nähä!! Uudestaan ehdottomasti, vaikka Helsingissä tai no… ihan missä vaan! 😀

 • Reply Katja maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 19:00

  Voi ihana, että olit Inkan ja Lauran kanssa samaan aikaan paikalla kaupungissa! Tutustuminen blogin kautta ihmisiin on ollut kyllä parasta! Jospas mekin vielä joku päivä nähdään : )

  • Reply lena / london and beyond maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 19:22

   Onneksi muistin väärin ja tytöt tulivat Lontooseen just samaan aikaan mun kanssa. 🙂 Mä niin oon iloisesti yllättynyt bloggaamisen tuomista uusista ihmisistä elämääni ihan parasta! Meidänkin pitää ehdottomasti yrittää tavata, tuossa Maaritille sanoinkin että ollaan kesä-heinäkuussa Suomessa.. saa nähdä ehditäänkö miten paljon reissata mutta olis hauska päästä jonnekin käymään. 🙂

 • Reply Sanna I Siveltimellä maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 18:00

  Tuttuja tyttöjä Lontoossa 🙂 Ihanan rennosti näytti teidän päivä kuluneen siellä! Piknikit on parhautta 🙂

  • Reply lena / london and beyond maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 19:20

   Mä niiiin rakastan piknikejä. 🙂 Ulkomailla ne on ihan parhautta ja niitä tulee tosi paljon kylä harrastettua. Siks oli tosi kiva piipahtaa Inkan ja Lauran kanssa piknikillä myös!

 • Reply Miia Ezen maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 17:32

  Ooh! Kuulostaa ihanalta päivältä! 🙂 On kyllä ihan mieletöntä, että blogin kautta voi tosiaan tutustua ihaniin ihmisiin.

  • Reply lena / london and beyond maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 19:11

   Me todettiin tosi moneen kertaan just tuo, että blogin kautta tutustuu niin mainiosti uusiin, samanhenkisiin ihmisiin 🙂 Parasta tässä palstan pidossa ehdottomasti. Seura kruunasi toki päivän, mutta oli ihana olla piknikillä keskellä Lontoota ja nauttia keväästä!

 • Reply Maarit Johanna maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 15:46

  Näyttää ihanalta ja vitsi mikä sää teille osui kohdalle! Mulla on ollut onni, että molemmilla Lontoon visiiteillä on ollut ihan huippuhyvä sää ajatellen vuoden aikaa.
  Kivaa että saitte tapaamisen järkättyä, ehkäpä itsekin joskus taas eksyis sellaisille kulmille, jotta voisi törmäillä muihin bloggaajiin 🙂

  • Reply lena / london and beyond maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 19:09

   Ihana kevätsää oli kyllä, vaikka aurinko oli välillä vähän piilossa. 🙂 Lontoon sää on mitä on joten sulla on kyllä käynyt tuuri! Tuntuu ainakin että viime aikoina on ollut tuulista ja kylmää. Mä oon aina paitsiossa kans näistä miiteistä joten ihan superkivaa että Lontooseen tulee muita bloggaajia. Ja hei, meidän pitää ehdottomasti tavata jossain vaiheessa. Ollaan Kuopiossa kesäkuun lopussa ja heinäkuun alussa. 😀

 • Reply Saana / Always Abroad maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 11:33

  O-ou, ou nou. Mun sydäntä kerta kaikkiaan särkee katsoa kuvia entisiltä kotikulmilta ja vielä noin kauniiissa säässä :'( Ollapa takasin Lontoossa!

  • Reply lena / london and beyond maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 19:05

   Sää oli oikein mainio ja seura tietysti. 🙂 Lontoo on kyllä ihanin keväällä ja kesällä kun luonto herää eloon!

 • Reply Pirkko / Meriharakka maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 11:16

  Teitähän osuikin sitten monta samaan aikaan samaan paikkaan.
  Minä olen onnistunut tapaamaan yhden suomalaisen (matka)bloggaajan Tbilisissä ja yhden Soulissa, mutta tällaista ryhmätapaamista suomen ulkopuolella ei todellakaan ole osunut kohdalle!

  • Reply lena / london and beyond maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 19:04

   Lontoo on ehdottomasti paikka, jossa paljon bloggaajia käy ja siten heitä on helppo tavata. 🙂 Mutta Tbilisi? Tuossa on jo eksotiikkaa! Mun pitääkin alkaa bongaamaan matkabloggaajia maailmalla jos heitä löytyisi, olisi aina hauska tavata reissujen varjolla!

  Leave a Reply