London & beyond-blogin lukijatapaaminen Taipeissa

Olettekin varmaan jo kyllästymiseen asti lukeneet juttujani aiheesta bloggaaminen ja sen kautta elämääni tulleet ihmiset. Saatte varmasti kuulla aiheesta vielä jatkossakin, sillä se on ehdottomasti yksi tämän harrastuksen hienouksista. Olen onnekas siinä mielessä, että olen päässyt tapaamaan teitä kanssabloggaajia, ihan kasvotusten. Menneellä viikolla koin kuitenkin jotain uutta, sillä minua saapuivat ilahduttamaan blogini lukijat, jotka olivat muutaman päivän reissulla Taipeissa. On mahtavaa, jos blogini pystyy inspiroimaan ihmisiä matkoillaan ja antamaan matkavinkkejä. On myös erittäin mukavaa, että lukijat tahtovat tavata myös livenäkin!

Minusta on ihana antaa matkavinkkejä paikkoihin, jotka tunnen hyvin. Näihin paikkoihin kuuluu niin Kuopio, Lontoo kuin nykyään Taipeikin. Myös Firenzen seudusta opin koko ajan lisää ja Italianolta saa ne parhaat vinkit mikäli niille on tarvetta. On kiva päästä kertomaan muille löytämistään paikoista, sellaisista joihin ei mahdollisesti ilman paikallisopasta pääse.

IMG_0506

Koska vieraani Sirpa ja Pertti eivät olleet olleet aikaisemmin Taipeissa, kiersimme ensin kaupungille tyypillisiä yömarkkinoita jonka jälkeen kävimme tutustumassa yhteen Taipein tärkeimmistä nähtävyyksistä, Chiang Kai-Shek Memorial Halliin (Chiang Kai-Shek on henkilö, joka toi manner-Kiinasta kommunismiä pakoon lähteneet henkilöt Taiwaniin ja täten pääosin asutti tämän saaren). Yömarkkinoita Taipeissa riittää, mutta paikallisten suosimia yömarkkinoita voi olla hankalampi löytää joten vein vieraani ensiksi lähistöllämme sijaitsevalle markkinakadulle. Se on ehdottomasti yksi lempipaikkojani Taipeissa ja siellä on myynnissä oikeastaan kaikkea eläimistä katuruokaan. Markkinoiden jälkeen suuntasimme Chiang Kai-Shek Memorial Hallille katsomaan yövalojen loistoa, joka on aina vaikuttava näky. Harmi vain itse kohteessa oli rakennustyöt käynnissä juuri silloin. Ilta oli kuitenkin todella mukava ja meillä juttua riitti. Matkailijoilla on yleensä paljonkin juttua kerrottavana toisilleen!

Kiitoksia vielä tätäkin kautta vierailleni todella mukavasta illasta ja mitä mahtavinta loppulomaa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Merja perjantai, tammikuu 9, 2015 at 04:56

  Iso peukku tälle, upea juttu! Blogeista saa tänä päivänä (tai tapaamisista) parhaimmat vinkit. Muutama vuosi sitten kun olin lähdössä Peruun, etsin netistä tietoa ja törmäsin Limassa opiskelevan tytön blogiin, josta sain todella hyviä vinkkejä. Blogi oli niin viihdyttävä, että seurasin sitä vielä matkan jälkeenkin.

  • Reply Lena / london and beyond perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:41

   Tää oli kyllä tosi kiva juttu, toivottavasti ei jää viimeiseksi:)

   Olet aivan oikeassa siinä, että blogeista saa nykyään ne parhaat vinkit ja reissuideat. Toki matkaoppaissa on paljon hyvää, mutta blogiesta voi lukea (yleensä) rehelliset arviot ja mielipiteet kustakin kohteesta ja nähtävyydestä. Ja vaikka tavatakin bloggaajia. 🙂 Onko sinulla osoitetta tuohon perulaiseen blogiin? Mielelläni lukisin sieltäkin päin juttua 🙂

 • Reply Pirkko / Meriharakka torstai, tammikuu 8, 2015 at 16:27

  Hienoa, että lukijatapaaminen onnistui! Me tapasimme lukijoitamme ihmeellisten yhteensattumien kautta Ho Chi Minh Cityssä (Saigonissa) jokin aika sitten – ja itse olen aktiivisesti maailmalla liikkuessani etsinyt siellä päin mahdollisesti asuvia bloggaajia ja löytänytkin, esimerkiksi Soulissa ja Tbilisissa.

  • Reply Lena / london and beyond perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:38

   Kiva kuulla Pirkko, että muillakin on samanlaisia kokemuksia 🙂 käyn tsekkaamassa tuon postauksesi, nämä jutut kiinnostavat aina!

   Itse etsin aina matkoille lähtiessäni blogeista tietoa mutten ole vielä bloggaajia tavannut – ehkä senkin aika vielä on! Suomalaisia bloggaajiakin on paljon maailmalla, joten heiltä saa hyvin vinkkejä, mutta enimmäkseen seuraan englanninkielisiä. Suomalaisia on jotenkin mukavampi aina tosin tavoitella ja pyytää vinkkejä 🙂 Olisi tietysti kiva aina lukea esimerkiksi espanjaksi jne, mutta kielimuuri estää tämän.

 • Reply Sirpa ja Pertti keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 19:49

  Moi!

  Kiitos vielä kerran Leena. Meillä oli tosi mukava ilta sinun ja seurueesi kanssa. Nyt olemme Fidzillä ja täällä on tosi lämmintä. Paikka on niin hieno kuin ennakkoon kuvittelimme. Oli hienoa nähdä kuvamme ihan blogin etusivulla. Tv Sirpa ja Pertti Virroilta

  • Reply lena torstai, tammikuu 8, 2015 at 13:17

   Kiva kuulla teidän kuulumisianne matkan edistymisestä ja mukavaa, kun pääsitte hyvin perille Fidzille. 🙂 Luulen, että minun täytyy Matteon kanssa tässä jossain vaiheessa päästä sinne reissuun ja käydä se Hard Rock Cafekin katsomassa paikan päällä.

   Todella kivaa loppulomaa sinne teille 🙂

 • Reply Elina / Vaihda vapaalle keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 18:15

  Vähänkö ihanaa! 🙂

  • Reply lena torstai, tammikuu 8, 2015 at 13:16

   Ihan tosi kiva tapaaminen oli (:

 • Reply Journey Diary / Jenna keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 18:11

  Huippua!! (: Mikäs sen mukavampaa matkabloggaajalle, kuin näytellä paikkoja ihan livenä paikan päällä!

  • Reply lena torstai, tammikuu 8, 2015 at 13:16

   No juurikin näin! 🙂 Nautin kovasti siitä, että saan jakaa tietouttani paikoista mistä tiedän paljon!

 • Reply Katja keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 15:58

  Ääh, vähänkö ihana tuollainen tapaaminen! :))

  • Reply lena torstai, tammikuu 8, 2015 at 13:15

   On todellakin 🙂 Kiva että ihmiset löytävät blogin ja saavat sitä kautta tietoon uusia paikkoja!

 • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 15:56

  Upea juttu, että olet saanut jo tuollaistakin inspiraatiota aikaan :)!

  • Reply lena keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 15:58

   Ehdottomasti kiva juttu 🙂 On mukava, että lukijoita kiinnostaa Taipei-vinkit jos kaupunki sattuu matkareitin varrelle, mielellään aina jeesaa!

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 15:55

  Oi, miten mukavaa! Varmasti kivoja kun tulee vierailijoita 🙂 Mullakin on taalla Ottawassa pari kertaa tultu nykimaan hiasta ja olin ihan ihmeissani 😀

  • Reply lena keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 15:56

   Oli tosi hauskaa saada vierailijoita 🙂 Vau, sulla Ottawassa siis suomalaiset ovat tulleet nykimään hihasta? Tuo on myös kyllä ihan superhauska juttu! Suomalaisia lukijoita ilmeisesti?

   • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta lauantai, tammikuu 10, 2015 at 18:30

    Joo suomalaisia lukijoita oli ja olin blogissa maininnut missä olin sillon töissä, niin tulivat työpaikalla käymään 😀 Oli aika wau olen julkkis-fiilis haha

 • Reply Kthetraveller keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 15:15

  Wau, tuohan oli mahtava homma ja varmasti ikimuistoinen.

  • Reply lena keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 15:55

   Oli kyllä todella kiva juttu ja mielellään aina lukijoitakin tapaa 🙂

 • Reply Maarit Johanna keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 13:59

  Vähänkö on hei upeaa! :)) Ihan loistavia tuollaiset miitingit ^^

  • Reply lena keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 14:06

   On ehdottomasti! 🙂 Olin tosi otettu ja meillä oli ihan superkiva ilta.

   Muuten, meidänkin pitäs tavata, olis ihan superia!

  Leave a Reply