Lisää oppaita Createtripsille, tällä kertaa vuorossa Taipei

Jokunen viikko sitten kirjoitin tänne blogiin Createtripsille tekemästäni Tallinnan matkaoppaasta, joka on myös esillä lokakuun 2014 Norwegianin in flight-lehdessä.

Kuluneina viikkoina koulutöiden ohella olen puuhannut Createtripsille opasta Taipein mielestäni parhaista ja mielenkiintoisimmista paikoista. Tämä kyseinen opas julkaistiin Createtripsin valikoimissa viime viikolla. Olen listannut oppaaseeni suosikki yömarkkinani, ravintola- sekä shoppailuvinkkejä sekä muutaman idean mitä nähtävyyksiä Taipeissa kannattaa nähdä ja kokea. Nämä vinkit ovat tarkoitettu lähinna henkilölle, joka on kaupungissa ensimmäisiä kertojaan. Taipei on kaupunki, jossa ei varmasti käy aika pitkäksi kun tietää minne mennä ja mitä etsiä. On siis hyvä tietää, mistä aloittaa.

2014-09-19

Taipein oppaan tekeminen oli itsellenikin hauska projekti, sillä olen täällä melko paljon liikkunut ja nähnyt. Suosikkikohteiden esittely ja niiden pohtiminen on aina mieluista juttu, mutta on mukava pohtia näitä juttuja liittyen kaupunkiin, jonne on vasta asettunut. Haluan aina laittaa oppaisiini esille paikat, joissa olen käynyt, eli pystyn seisomaan sanojeni takana. Taipein oppaaseen tuli tarinaa sen verran, että voin olla suosittelemieni paikkojen laatuun tyytyväinen. Hotellit jätin oppaasta ihan suosiolla pois, sillä niistä minulla ei valitettavasti ole juurikaan käsitystä. Mutta muista jutuista on siitäkin edestä asiaa, eli mikäli Taipei kiinnostaa, kannattaa opas ladata puhelimeesi. Mikäli sinulla on Createtripsin applikaatio puhelimessasi, saat sen ladattua ilmaiseksi. Esikatseluun pääset blogin oikealla sivulla olevasta linkistä.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta sunnuntai, marraskuu 2, 2014 at 07:55

  Sitähän ollaan ihan ahkeroitu :). Itselläni on ollut yksi opas keskeneräisenä kesästä asti :/. Mutta nyt aion tehdä Tokion reissusta kunnollisen oppaan/oppaita, koska olen varautunut siihen jo etukäteen, jolloin osaan huomioida tarpeelliset asiat :). Pitää ehdottomasti ladata tämä oppaasi, jos joskus eksyn tuolle alueelle!

  • Reply Lena / london and beyond maanantai, marraskuu 3, 2014 at 12:02

   Noniin, ilmoittelehan mulle kun se sun opas valmistuu 🙂 Tokio kiinnostaa tietysti aina.

   Kannattaa ehdottomasti ladata tuo Taipei-oppaani ja samoin saa toki laittaa viestiä jos oot tänne päin tulossa! vinkkejä löytyy aina.

   Mullakin on noita oppaita keskeneräisin, oli tarkoitus saada kaksi tehtyä mutta kone alkoi temppuilla ja ehdin vain yhden tehdä viime kuussa. No, se seuraava valmistuu hetimiten! 🙂

   • Reply Jerry / Pako Arjesta maanantai, marraskuu 3, 2014 at 14:29

    Will do! Hyvä tietää, kiitos :).
    Oletko jo ehtinyt saamaan rahaa oppaista?

    • Reply Lena / london and beyond tiistai, marraskuu 4, 2014 at 12:03

     En ole ehtinyt, kaikki on toistaiseksi olleet ihan ilmaisia Createtripsin käyttäjille. 🙂 Seuraava minkä teen on jo sitten maksullinen, tosin ihan maltillisesti senkin aion hinnoitella ja katsoa millaisissa latausmäärissä liikutaan. Voin infota kun tiedän lisää!

     • Jerry / Pako Arjesta tiistai, marraskuu 4, 2014 at 12:53

      Kiitos tiedosta :). Mieluusti kuulisin, kun tiedät lisää!

  Leave a Reply