Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mitä tehdä Tallinnassa? Katso tekemäni Createtrips Travelbook!

CREATETRIPS OPPAANI: MINI-HOLIDAY IN TALLINN

IMG_7532

Mitä tehdä Tallinnassa? Mitkä ovat Tallinnan parhaat nähtävyydet?

Ylläolevat Tallinna-aiheeseen liittyvät hakusanat ovat niitä suosituimpia, kun katselen Google Analyticsista sitä miten ihmiset blogiini päätyvät. Kuten muutama viikko sitten totesin, Tallinnaan liittyvät jutut ovat blogini luetuimpien juttujen joukossa ja matkavinkit Suomenlahden toiselle puolelle näyttävät toden totta kiinnostavan kansaa.

Koska Tallinna-jutuille on kysyntää, päätin luoda CreateTripsille aiheeseen liittyvän matkaoppaan kun minua pyydettiin mukaan oppaiden luomiseen. CreateTrips on suomalainen, maailmallakin mainetta niittänyt online-matkaoppaisiin keskittynyt startup-yritys. Sen avulla voi tehdä matkasuunnitelmia, sekä ostaa ja ladata virtuaalisia matkaoppaita.

Matkaoppaat ovat paljon matkustaneiden matkabloggaajien kirjoittamia, ja minulla on suuri kunnia olla mukana tässä joukossa. Lisätietoa Createtripsistä voit lukea esimerkiksi tästä Talouselämän artikkelista.

Tallinna-oppaani on nyt ladattavissa Createtripsin sovelluksen kautta (englanniksi), ja se palvelee Tallinnan matkaajia jotka miettivät mitä tuossa Viron viehättävässä pääkaupungissa voi muutaman päivän aikana tehdä. Olen listannut oppaaseen kohteita, joista itse kovasti nautin. Nämä kohteet ovat osin itse löytämiäni, mutta osin myös Tallinnassa asuvan kaverini suosittelemia. Kaverini muunmuuassa vinkkasi meille muutaman hyvän ravintolan, kuten Klaus Kohvikin. Tassa linkki oppaani preview-sivulle.

Tämä kyseinen Travelbookini on myös lyhyesti esillä tämän kuun Norwegianin in-flight lehdessä, sivulla 84. Eli mikäli matkustatte Norwegianin lennolla lähiaikoina, kannattaa ehdottomasti zoomailla tarkemmin tuota sivua!

Mukavia Tallinnan reissuja, toivottavasti oppaasta on hyötyä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Marimente maanantai, 13 lokakuun, 2014 at 15:40

    Ai vitsit että oottelen CreateTrips-sovellusta myös Androidille, jotta pääsen käsiksi näihin jo useamman bloggaajan luomaan oppaaseen! 🙂

  • Reply Veera Bianca / CreateTrips tiistai, 7 lokakuun, 2014 at 07:27

    We love your Tallin guide, keep up the awesome stuff! Looking forward to see a Taipei guide 😉

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.