Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pieniä hetkiä arjesta

Taipeista olen kirjoittanut aikan paljon, mutta olen myös jakanut instagramin puolella juttuja joita en ole blogin puolella sen koommin sivunnut. Ei siksi, etteikö niistä olisi mitään kerrottavaa, mutta siksi ettei niissä ole tavallaan ollut mitään erikoisempaa. Pieniä, tavallisia hetkiä vain. Mutta hyviä sellaisia.

Ne pienet hetket tekevät kuitenkin arjesta mukavaa ja ihmeellistä. Ja siksi ne päätyvät sinne instagramiin. Niissä ei ole ehkä ainesta omaan blogipostaukseensa jokaista kuvaa kohti, mutta tällaiseen koosteeseen ne käyvät paremmin kuin hyvin. Nyt siis vuorossa katsaus arjen iloihin, instagram-kuviani hyödyntäen.

Onni arjessa voi olla Taipei 101:n näkeminen auringonlaskussa, kun olet matkalla koulusta kotiin. Kyllä, minulla on ihan mukava koulumatka. Ilon asia voi olla myös hyvä katuruoka luentojen jälkeen.

2014-09-19

Toisaalta, hetket kahviloissa kiireen keskellä ovat myös niitä, joissa mieli lepää. Alla kuvat Maokongilla (vuori hieman Taipein ulkopuolella) sijaitsevalta teehuoneelta sekä Taichungin kaupungissa sijaitsevasta kahvilasta, josta saa hieman tavallista poikkeavaa teetä. Se näyttää oluttuopilta ensinäkemältä, mutta on todellisuudessa vihreää teetä jossa on päällä hapankermaa. Pelottavan hyvää!

2014-09-13

Pieniksi, kivoiksi hetkiksi haluan myös laskea esimerkiksi metromatkan Taipein MRT:n Wenhu-linjalla, joka tarjoaa hyvät maisemat sillä matkustaville. Varsinkin silloin, kun matkustaa ensimmäisen vaunun etuosassa. Ilman kuljettajaa kulkevat junat mahdollistavat maisemien katselun aivan eri tavalla, verrattuna normaaliin metrojunaan.

Myöskin LOVE-patsaan bongaaminen Taipei 101:n takaa oli hauska hetki. En tiennyt sen olemassaolosta ennenkuin se tuli minua vastaan, ja tokihan siihen oli pysähdyttävä hetkeksi valokuvia napsimaan.

2014-08-24

Pieniä, arkisia juttua. Niitä on paljon, niitä mainitsemisen arvoisia. Tässä jutussa esille tuli vain muutama, mutta ne ovat itselleni varmastikin niitä mieleenpainuvimpia, olenhan ne kuitenkin internetin kuvapalveluun jakanut.

Arki on tällä hetkellä aika jees!

//Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday-tempausta, jonka ovat Suomeen tuoneet inspiroivat bloggaajat blogien Wanderlust Expert (Veera), Kaukokaipuu (Nella) ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Minut löytää Instagramista nimellä lenal17.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Lotta Watia | Unagidon perjantai, lokakuu 3, 2014 at 17:21

  Maokongin teehuoneet! <3 Jännä tuo oluttuopin näköinen tee. Tuolla ilman kuljettajaa kulkevalla junalla oli kyllä huisia mennä, ihana katsella maisemia!

  Arjen kuvat vieraasta kulttuurista ovat juuri parhaita! Tykkään!

  • Reply Lena / london and beyond lauantai, lokakuu 4, 2014 at 13:08

   Sama juttu, tykkään tosi paljon arkijutuista (: Niitä on kiva lukea ja niissä saa aina paremman kuvan kirjoittajasta ja hänen elämästään, mikä blogeissa kiinnostaakin.

   Ainiin, sä olet täällä käynytkin 🙂 Sitten tosiaan tiedät miten super paikka Maokong on<3

 • Reply Jenna perjantai, lokakuu 3, 2014 at 12:50

  Pienet arkiset asiat ovat elämän ja onnellisuuden suola! 🙂

  • Reply lena perjantai, lokakuu 3, 2014 at 13:32

   Juuri näin 🙂 On kiva huomata että arki on oikeasti kivaa ja siitä nauttii. Reissut on kivoja, mutta eihän reissussa voi koko aikaa olla!

 • Reply Arja / Haavematkoja perjantai, lokakuu 3, 2014 at 10:11

  Minäkin teefriikkinä kiinnitin huomioni ensimmäisenä tuohon erikoiseen hapankermateehen! Voisikohan sitä kokeilla kotona smetanalla?:) Hapanmaitotuotteet on tietysti yleensä joka maassa vähän erilaisia.

  • Reply lena perjantai, lokakuu 3, 2014 at 13:31

   Hmm, tuo smetana saattaisi hyvinkin toimia! Tosin en uskalla luvata, koska tuollaiseen kermaan en ole Suomessa törmännyt… sour cream nimellä kulki täällä. Tiedä sitä mitä se oikeasti oli, tääällä nuo englanniksi tehdyt käännökset ovat mitä ovat. Mutta mielestäni oli hapankerman oloista 🙂

 • Reply Jerry / Pako Arjesta perjantai, lokakuu 3, 2014 at 06:18

  Mikäs sen mahtavampaa kuin mukava arki :)! Siitähän elämän pitäisikin koostua. Pakko myöntää, että mukavalta tuo arki näyttääkin ;). Tokiossakin eräs metrolinja oli tuollainen, jossa ensimmäisestä vaunusta oli mahtavat näköalat Tokionlahtea ylitettäessä yms. :).

  • Reply lena perjantai, lokakuu 3, 2014 at 13:30

   Jerry, olet aivan oikeassa. Arki on se juttu, jonka pitää olla kunnossa niin moni asia on hyvin.

   Mä muistan tuon Tokion metrolinjan! Olin menossa shoppailemaan O Daiban saarelle sillä. 😀

 • Reply satuvw torstai, lokakuu 2, 2014 at 19:15

  Nämä pienet, arkiset jutut ovat minusta melkein parhaita, elämä siellä on kuitenkin NIIN erilaista kuin täällä Pohjolassa, joten on kiva päästä kurkistamaan miltä siellä ihan normipäivät näyttävät!

  • Reply lena / london and beyond perjantai, lokakuu 3, 2014 at 04:56

   Kiva juttu jos kiinnostaa nama pienet jutut, pidetaan mielessa niin voin kirjoitella naista jutuista enemman 🙂 Arki on kuitenkin tosiaan hyvin paljon erilaista taalla kuin siella, molemmissa on hyvat puolensa. Tosin vahan on ikava syksya nyt!

 • Reply Anna / Tämä matka-blogi torstai, lokakuu 2, 2014 at 16:33

  Vihreää teetä jossa on päällä hapankermaa… Siis se on makeutettu, vai ilman sokeria?

  Toisaalta, juodaanhan hopeateetäkin, joten miksi ei 🙂

  • Reply lena / london and beyond perjantai, lokakuu 3, 2014 at 04:55

   Tuo tee oli ilman sokeria, eli ei kovin makea. Janna yhdistelma, tosin taalla juodaan paljon jaateeta johon ei ole lisattua sokeria yhtaan. Se on hyvaa, virkistavaa ja terveellista 🙂

 • Reply Hanna torstai, lokakuu 2, 2014 at 15:56

  Tuollaisissa maisemissa niiden metrojen pitäisikin kulkea, eikä pimeissä maanalaisissa tunneleissa! 😀

  • Reply lena / london and beyond perjantai, lokakuu 3, 2014 at 04:51

   No sanoppa muuta! kiva kulkea ”ylailmoissa” ja katsella eteensa ja sivulle 🙂

 • Reply Maarit Johanna torstai, lokakuu 2, 2014 at 14:02

  Mun postaukseni taisi tulla vähän samanlaisella teemalla ulos 🙂 Taipei 101 voi ehkä olla vähän erikoisempi maisema kuin meidän vuoristot täällä. Katuruuasta olen kyllä kade, ei varmaan ole hinnallakaan pilattua. Tuota teelasia erehdyin myös olueksi luulemaan. 😀

  • Reply lena / london and beyond perjantai, lokakuu 3, 2014 at 04:50

   Joo, sama teema meilla taisi olla! Mutta tykkasin kovasti sun jutusta, naita on kiva lukea!

   Makin vahan olin sita mielta etta oluelta tuo vahvasti nayttaa, muttei sita tosiaan ollut. Erikoinen juoma kylla, mutta hyva sellainen!

 • Reply Laura/My post-University life torstai, lokakuu 2, 2014 at 13:53

  Ihan totta kyllä että harvoin niistä instagrammissa jaetuista arjen kuvista tulee tehtyä kokonaisia postauksia vaikka niidenkin kuvien takaa löytyy todella kivoja tarinoita ja yleensähän juuri ne arjen hetket on parhaita! Kivoja kuvia, näitä olenkin jo ihastellut sun instassa 🙂

  • Reply lena / london and beyond perjantai, lokakuu 3, 2014 at 04:48

   Kiva etta tykkaat kuvista, Laura 🙂

   Ne pikkuhetket on ehdottomasti parhaita, ja instaan aika usein tulee ne paivitettya. Blogiin tulee kirjoitettua enemman isommista kokonaisuuksista, joten nuo jutut jaa varjoon. Valitettavasti!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.