Suomen parhaimmat matkablogit Matkabloggaajat.fi:ssä

Matkabloggaajat.fi banneri

Tänä päivänä blogeja on blogisfäärissä paljon, niin ulkomailla kuin Suomessakin. Tämä on hieno asia ja blogivalikoima tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin luettavaa. Blogit lienevät suosituimpia kuin koskaan.

Tämä tuo kuitenkin mukanaan yhden ongelman: Miten seurata niitä kaikkia omia suosikkeja? Tai mistä löytää mielenkiintoisia, tiettyyn aihealueeseen liittyviä blogeja, jotka ovat tasokkaita ja päivittyvät useasti?

Suomessa on blogeja monen aihealueen alla. Matkabloggaajien määrä on nousussa, ja heitä hyödynnetään myös yritysten osalta enenevissä määrin. Matkablogeista kiinnostuneet lukijat voivatkin seurata Suomen tasokkaimpiin kuuluvia matkablogeja vastaperustetulla Matkabloggaajat.fi sivustolla, jonne on valittu hieman vajaat 40 tasokasta ja reissukuumetta nostattavaa blogia. Olen otettu siitä, että London and beyond kuuluu tähän joukkoon. Sivustosta kiitos ja kumarrus Tämä Matkan toimeliaalle Annalle, joka on sivuston laittanut pystyyn.

Tykkään itse lukea blogeja jotka päivittyvät useasti, ovat kiinnostavia (no tietenkin) ja ovat visuaalisesti miellyttäviä silmälle. Blogeissa pitää myös olla persoonaa mukana, että siitä tulee kiinnostava. Se erottaa minulle blogit esimerkiksi perinteisistä lehdistä – blogeissa pääsee seuraamaan mielenkiintoisia bloggaajia ja heidän elämäänsä, ikäänkuin kärpäsenä katossa. Näitä blogeja löytyy Matkabloggaajat.fi:stä lukuisia, ja sieltä on helppo pysyä kärryillä uusista postauksista.

Eli jos hyvät ja tasokkaat matkailuaiheiset blogit kiinnostavat, klikkaa itsesi sivustolle ja nauti reissufiiliksestä!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply säppä keskiviikko, elokuu 27, 2014 at 17:49

    Olet kyllä paikkasi sivustolla ansainnut! 🙂 Täytyykin mennä tuonne heti ajan salliessa kurkkimaan, josko löytyisi jotain uuttakin luettavaa.

    • Reply lena / london and beyond perjantai, elokuu 29, 2014 at 04:30

      Iso kiitos Säppä 🙂 Kannattaa ehdottomasti tsekata mitä siellä on, matkablogit on helposti löydettävissä tuota kautta! Itse käytän sitä paljon.

    Leave a Reply