Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kime 4 Kids – hyväntekeväisyysgolfia sairaiden lasten hyväksi

Kime 4 Kids, Tarinagolfin kentällä Siilinjärvellä järjestettävä hyväntekeväisyysgolf on jokaikesäinen traditio monelle Kuopion seudun golfarille, kuten myös allekirjoittaneelle.

Tapahtuma on paikallisen NHL-tähti Kimmo Timosen organisoima, ja tuotto menee lyhentämättömänä KYSin lasten veri- ja syöpätautien osastolle. Palaan tänään hieman viime viikonloppuun ja sen tapahtumiin, ja kerron lyhyesti millainen tapahtuma onkaan kyseessä. Alkuperäisiin suunnitelmiini ei kuulunut olla Kuopiossa tuolloin viime viikonloppuna, mutta niin ne suunnitelmat vain muuttuvat ja lensin Savoon muutaman päivän ennen kilpailua. Olen jo ehtinyt palata Lontooseen, mutta näin jälkikäteen tätä tapahtumaa on mukava muistella vaikka näin blogin välityksellä.

Paikallaolijoiden ja lahjoittajien voimin Kime 4 Kids – tapahtuma keräsi tänä vuonna 53,400 euroa KYSin syöpäsairaiden lasten osastolle. Summa on ollut nousussa joka vuosi, ja se koostuu molempien, yksityisten henkilöiden sekä yritysten lahjoittamista summista. Tapahtumassa on myös huutokauppa, jossa tänä vuonna oli huutokaupattavana esimerkiksi Teemu Selänteen viime kauden maila, Kimmo Timosen Philadelphia Flyersin pelipaita sekä Minea Blomqvistin wedge. Näin omalla alallaan ansioituneet kantavat kortensa kekoon, antaessaan tavaroitaan huutokaupattavaksi.

photo-338

Tapahtuma kerää usein golfkentälle muitakin kuin golfia pelaavia henkilöitä, nimittäin paikalla on joka vuosi ollut NHL-pelaajia vetämässä yleisöä paikalle ja ottamassa osaa tapahtumaan.

Tänä vuonna paikalla oli pelaajista mm. Tuukka Rask, Ville Leino sekä Pekka Rinne, joista varsinkin tuo jälkimmäinen oli aikamoinen ilo silmälle. Olen itse ehkä maailman huonoin jääkiekon seuraaja ja taisimpa muutama vuosi sitten asiantuntevasti kysyäkin Raskin Tuukalta, onko hän Kalpan maalivahti… no, ei ollut. Pekka Rinteestäkään en ollut kuullut ennen tuota viime lauantaita. Tämä hienoinen tietämättömyyteni asiasta ei kuitenkaan ole yhtenäkään vuonna menoa haitannut, kuten ei nytkään. Kimessä on aina ollut poikkeuksetta mukavaa, eikä vähiten tapahtuman laadun vuoksi. Ihmiset ovat hyvällä tuulella, onhan tapahtumalla positiivinen tarkoitus ja ystäväpiiristäni hyvin moni on aina ollut tuolla mukana. Keräännytään yhteen ja vietetään kivaa iltaa esin Kuopion Henry’s Pubissa (jossa palkintojenjako tapahtuu) jonka jälkeen matka on lähes poikkeuksetta vienyt Kauppakatua pitkin Albatrossiin. Kesäilta ja tällainen tapahtuma, ei siitä Kuopion kesä enää parane!

Lisätietoa tapahtumasta täältä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.