Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tultiin Tallinnasta!

Tallinnan pikareissu on nyt ohi, ja erittäin hyvillä mielin palailimme sieltä kotiin eilisiltana.

Tallinna on oikeasti aivan ihana kaupunki ja siellä riittää vaikka minkälaista tekemistä moneksi päiväksi. Kuten sunnuntaina kirjoitinkin, reissu oli hyvin pikaisella aikataululla varattu:  sain matkaliput sähköpostiin sunnuntaina illalla ja maanantaina olimme jo aamukuudelta lentokoneessa matkalla kohti Helsinkiä josta otimme iltapäivällä lautan Tallinnaan. Tästä syystä en ehtinyt juurikaan valmistautua eiliseen IG Travel Thursday – kampanjaan, joten se jäi tällä viikolla minulta väliin. Ensi viikolla olen sitten suuremmalla syyllä mukana, entistä energisempänä!

IMG_7531

Tallinnassa tapasimme Matteon ystävän, kiertelimme vanhassakaupungissa, nautimme Kalamajan ihanasta tunnelmasta, söimme erittäin hyvin sekä tutustuimme hylättyyn virolaiseen vankilaan (oli muuten aikamoinen paikka..). Ja tietysti nautimme hyvistä drinkeistä Radisson Blun 24:ssä kerroksessa, jonka näköala on varmasti yksi Tallinnan parhaimpia.

IMG_7595
IMG_7630

Vaikka Tallinnasta ei ole kovinkaan pitkä matka Kuopioon maantieteellisesti, on se silti melko hankalan matkan päässä liikenneyhteyksiä ajatellen. Tästä johtuen paluumatkamme kesti noin kahdeksan tuntia, ja eilen oli aivan ihana mennä omaan sänkyyn nukkumaan matkaväsymystä pois. Tai väsymystä ja väsymystä, mutta on se paikasta toiseen liikkuminen aina hieman raskasta varsinkin edellisyön jäädessä hieman lyhyeksi.

Tänään illalla suuntaamme Tahkolle iltaa viettämään, autoillen kylläkin, ja palaamme Kuopioon illaksi. Suunnitelmissa on rento ilta urheilun ja hyvän ruoan merkeissä, Tallinna-juttuja alkaa ilmestyä blogiin pikkuhiljaa joten mikäli aihe kiinnostaa kannattaa pysyä kanavalla.

IMG_7866

Vielä kerran iso kiitos kaikille edelliseen Tallinna-postaukseen vinkkejä antaneille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katja sunnuntai, 15 kesäkuun, 2014 at 07:37

  Oli aivan pakko kaivaa oma kuva esiin:
  http://instagram.com/p/XkIPNQS7IZ/

  Onkohan sama lokki kyseessä? x)

  Tampereelta tulee kaikkien säätämisten kanssa ehkäpä 3 tuntia ekstraa matkustusaikaan kun Tallinnaan menee. Kyllä sitä silti ajattelee, että kuinka näpsäkkää Helsinkiläisillä on vain hypätä laivaan ja kahdessa tunnissa olla jo perillä!

  • Reply lena maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 08:58

   Haha, tuo lokki 😀 Voi hyvinkin olla sama, oli aika sosiaalinen tapaus tuo ja kärtti ruokaa turisteilta! 😉

   Mutta helsinkiläisillä on tässä iso etu, helppo lähteä vaikka työpäivän jälkeen sinne Tallinnaan. Täältä siihen pitää varata koko päivä. Lontoostakin on yhtä helppo (ja joskus jopa samanhintainen!) matkustaa Tallinnaan, tajusin tämän matkoja varatessani. 😀

 • Reply Katja lauantai, 14 kesäkuun, 2014 at 17:43

  Kiinnostaa ehdottomasti Tallinna, sillä mekin näin tarjouksen tullessa vastaan varasimme juuri päiväristeilyn Tallinnaan päivälle ennen reissua, mikä piti viettää Helsingissä. 😀

  Tallinna on myös täältä Oulusta katsottuna vaikean matkan päässä, joten ei kyllä tule kovin usein käytyä. Tallinna on kyllä niin hurmaava kaupunki ja kauniita kuvia olet ottanut. Hauska tuo poseerava lokki. 😀

  • Reply lena maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 08:56

   Kiitos Katja 🙂 Sama juttu tuon Kuopion kanssa, ei ole helppo homma päästä Tallinnaan. Ja samalla ”vaivalla” pääsee moneen muuhunkin paikkaan…

   Tallinna on tosiaan ihan huippu juttu, ja päiväristeilylläkin saa varmasti siitä paljon irti. Myönnän ihan rehellisesti että Tallinna on mun mielestä paljon kiinnostavampi kuin Helsinki, joten olisin varmasti päätynyt samaan ratkaisuun. En tiedä oletko aiemmin Tallinnassa käynyt, mutta kannattaa perusnähtävyyksien lisäksi katsastaa tuo mainitsemani hylätty vankila. Aika paikka oli. 😀 Laitan siitä lisää lähipäivinä.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.