Suomen suurin matkablogiyhteisö

Haasteisiin mukaan sittenkin, teemana positiivisuus

Facebookissa on kiertänyt haaste, jossa pyydetään osallistujia kertomaan viisi positiivista asiaa viiden päivän ajan.

Sain haasteen facebookissa muutama päivä sitten (kiitokset naapuriin!) ja olin mietiskellyt osallistuvani haasteeseen. Hetki sitten Tämä Matka – blogin Anna haastoi bloggaajat samaan ja päätin toteuttaa saamani haasteet täällä blogin puolella. Täten julkaisen viisi positiivista asiaa – en päivittäin mutta sopivin väliajoin. Katsotaan mitä tästä tulee!

Kuten Anna haasteessaan sanoikin, matkablogien kirjoittajien persoonat saattavat hieman jäädä matkajuttujen varjoon. Kuitenkin me kaikki blogien kirjoittajat tiedämme, että persoona on blogissa usein se juttu, vaikkei sisimpäänsä haluaisikaan avata. On mukavampi lukea blogia, kun tietää hieman kirjoittajasta. Näin Annaa kompaten, uskon tällaisen haasteen tuovan persoonaa hieman lisää peliin, ja persoonan lisäksi ehkä kuvioon tulee lisää myös arkikuulumisia.

 

Mikä sitten on tässä lähiaikoina ollut positiivisen huomion arvoista?

1) Sää. Tähän vastaukseen uskon monen meistä päätyvän, mutta käytän sitä kuitenkin. Tottahan se on, että tämä kesäinen Suomen suvi on uskomattoman hieno (nyt lopetan tämän hehkutuksen, lupaan). Kesähelle on ehdottomasti ollut yksi ilon aihe viime päivinä ja toivotaan että siitä saadaan nauttia vielä pitkään. Olin juuri pihalla, otin hetken verran aurinkoa, luin lehtiä sekä suunnittelin blogijuttuja. Hieno iltapäivä siispä.

kuva-5

2) Suomen loma ja kaikki ihmiset täällä. Suomessa käydessä on ihana nähdä kavereita vaikka torikahvilla, golfkentällä sekä oikeastaan ihan missä vain. Käydä vaikka kävelemässä tai istumassa iltaa jonkun luona. Kaikki käy, kunhan seura on hyvää! Aikaa tosin saisi aina olla enemmän.

3) On ollut kiva huomata, että myös italiano viihtyy hyvin Suomessa. Hän tykkää maastamme paljon. Tiedän, että on erittäin epätodennäköistä että koskaan muuttaisimme  Suomeen asumaan, mutta on kiva tietää että tuo toinenkin tulee tänne mielellään esimerkiksi loma-aikoina. Suomeakin opetellaan, mutta se ei ole tietenkään kovin helppo juttu kun asuu pidempiaikaisesti ulkomailla. Toisekseen, suomalaiset puhuvat kohtuullisen hyvä englantia joten on luonnollista että suomen kieltä ei tule käytettyä kovinkaan paljon.

Processed with VSCOcam with f2 preset

4) Pelasin hyvää golfia pitkän tauon jälkeen. En ole juurikaan golfista tänne kirjoitellut, mutta instagramissa minua seuraavat tietänevät minun olevan melko aktiivinen golfaaja. Viime vuosina treenaaminen on jäänyt hieman taka-alalle, mutta muutaman viime päivän aikana olen iloisesti yllättynyt että lyönti kulkee kohtuullisesti ja peli on mukavaa. Välillä on ollut aikoja, jolloin olen uhannut polttaa mailani takassa kierroksen jälkeen ja tullut siihen tulokseen että tasoitukseni pitäisi olla viiden sijasta viisikymmentä. Nyt on taas sellainen olo että toivoa on, ensi viikolla on muutamat kilpailut joten katsotaan miten käy.

Processed with VSCOcam with f2 preset

5) Opin juuri keittämään kahvia. Olkoon tämä vaikka loppukevennys tähän postaukseen, mutta totta on se, etten ole juurikaan kahvia keitellyt. En ole koskaan oppinut juomaan kahvia ja aiemmin sen maku on saanut minut lähinnä voimaan pahoin. Olen kuitenkin huomannut että viime kuukausien aikana olen jostain syystä maistellut kahvia enemmän kuin normaalisti, ja olenpa jopa oppinut tykkäämään sen mausta. Ensimmäisen itsekeittämäni kahvikupillisen join lempimukistani, Emirates-mukista nimittäin.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tämän illan ohjelmassa on grillausta ystäväni luona, joten mukava ilta on tulossa! Lähden tästä vaihtamaan bikinit hieman soveliaampaan asuun, ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Heidi / Auringon alla lauantai, 7 kesäkuun, 2014 at 17:38

  Kesää ja säätä ei voi hehkuttaa yhtään liikaa 😉 Minun koko positiivisuuspostaus oli omistettu kesälle 😀

  • Reply lena sunnuntai, 8 kesäkuun, 2014 at 19:45

   Ihan oikein, juuri näin! 😀 Pitää nauttia tästä ihan täysillä, tämä sää kun on hieman taipuvainen muuttumaan…

 • Reply Jenna lauantai, 7 kesäkuun, 2014 at 03:56

  Positiviinen postaus, indeed! 🙂 Golffille peukku!

  • Reply lena / london and beyond lauantai, 7 kesäkuun, 2014 at 10:24

   Golfille iso peukku! Tosin nyt on niin kuuma etten edes jaksa raahautua kentälle, pysyn mielummin rannalla. 😉

 • Reply Katja perjantai, 6 kesäkuun, 2014 at 20:52

  Täällä Tampereella on viikon verran ollut kyllä ihan ihmeellinen sää! Alkuviikosta piti pyöräillä töihin kuoritakki päällä ja hanskat kädessä xD Jospa se tästä pikkuhiljaa! 🙂

 • Reply Kaukokaipuun Nella perjantai, 6 kesäkuun, 2014 at 18:43

  <3

 • Reply Maarit Johanna perjantai, 6 kesäkuun, 2014 at 16:18

  Hurraa kahvikupille ja komeille keleille! Mullakin on positiivisuuspostaus työn alla 🙂

 • Reply Anna Koskela perjantai, 6 kesäkuun, 2014 at 14:05

  Positiivinen perjantai 🙂

  Minäkin pelailin aikanani golfia kovasti ja hyvin, mutta viimeisiin vuosiin en ole käynyt kuin rangella silloin tällöin. Syy: Puutarhassa möyriminen on mukavampaa.

  • Reply lena / london and beyond lauantai, 7 kesäkuun, 2014 at 10:22

   Oli kyllä oikein positiivinen perjantai! Hauska iltakin vielä.

   En tiedä mistä johtuu, mutta olen kuulllut että monet ovat nykyään vaihtaneet golfin juurikin puutarhanhoitoon! Uusi ilmiö 😉 Mutta siinäkin tosin saa olla ulkona luonnon parissa, hieman eri tavalla tosin..

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.