Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pientä luksusta Tahkolla // INSTAGRAM TRAVEL THURSDAY

Muutama viikko sitten vietin ihanaa rinnepäivää ystäväni kanssa Tahkolla. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja lämpömittari oli muutaman asteen plussan puolella – ei kai sitä laskija voi enempää kevätpäivältä toivota.

Paitsi että ehkä sittenkin voi. Nimittäin lasillisen Veuve Cliequetia ja voila, upeasta päivästä tuli hetkessä vieläkin upeampi. Tällaiset pienet arjen luksushetket ovat niitä parhaimpa kaikessa suunnittelamattomuudessaan. Ei täydelliseen rinnepäivään alkoholia tarvita, ei missään nimessä, mutta pieni annos kuplivaa hyvässä seurassa monen vuoden rinnetauon jälkeen piristää kummasti. Vaikkakin ”luksus arjessa” on sanana hyvin kliseinen ja siksi en juurikaan siitä pidä, täytyy todeta että joskus ne kliseetkin kummasti toimivat. Tämä pieni arjen luksus on siitä oikein mainio todiste.

photo 2-27 photo 1-25photo 3-16

Näin matkatorstain kunniaksi matkaamme tänään Ravennaan ja San Marinoon ja suuntaamme sieltä rannikkoa pitkin alas etelään. Näinollen emme matkaakaan kulttuurireissulle Roomaan tai Napoliin pizzaa syömään vaan otamme auton alle ja suuntaamme reittimme toisaalle. Pitkän pohtimisen jälkeen en kaivannut suurkaupungin humuun, siitä saa aivan tarpeeksi Lontoossa. Italian maaseutua ja rannikkoa tulee siis nähtyä huomenna. Happy IGTT everyone!

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet inspiroivat bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera)Kaukokaipuu (Nella)  ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Minut löytää Instagramista nimellä lenal17.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply maisasofia lauantai, huhtikuu 5, 2014 at 15:32

  Kyllä arjessa saakin olla luksusta, ihanalta näyttää Tahkon aurinko! 🙂 Hauskaa reissua 🙂

  • Reply lena sunnuntai, huhtikuu 6, 2014 at 15:27

   Oli niin ihan huippu päivä, ihanaa oli! Talvi ja auringonpaiste <3

 • Reply Veera Bianca lauantai, huhtikuu 5, 2014 at 13:48

  Ihanaa luksustsa lumihangessa <3

  • Reply lena sunnuntai, huhtikuu 6, 2014 at 15:26

   Äläpä muuta! En enää koskaa valita talvesta vaikka Italian aurinkoa tällä hetkellä rakastankin <3

 • Reply Milla - Pingviinimatkat lauantai, huhtikuu 5, 2014 at 11:11

  Kävin itse myös todella pitkäksi venähteen rinnetauon jälkeen mäessä helmikuussa ja ai vitsit, että oli mahtavaa. Kuplia ei juotu, mutta minttukaakao sen sijaan maistui. Toivotaan vähän lumisempaa talvea ensi vuodelle, niin pääsisi täällä etelämpänäkin helpommin mäkeen ja ottamaan niitä lyhyitä irtiottoja ja luksusta arkeen 😀

  • Reply lena sunnuntai, huhtikuu 6, 2014 at 15:25

   Minttukaakao oli myös melko suosittu tuolla, vaikka itse päädyimmekin tuohon kuplivaan.:) Olisi niin ihana jos olisi ollut parempi talvi, olin muutaman kerran talven aikana Suomessa ja joo, ei tosiaan juhlittu lumen kanssa. Onneksi Matteo näki hieman lunta edes 🙂

 • Reply Teea perjantai, huhtikuu 4, 2014 at 06:32

  Heh, tuo sanonta ’luksus ajressa’ ei niin kauheasti miellytä minuakaan, vaikka sitä taidan
  itsekin joskus käyttää :). Ja totta kyllä, joskus sellainen pieni ylimääräinen lisä peruspäivään toimii paremmin kuin hyvin!

  Teidän matkasuunnitelmat Italian kanssa kuulostavat kivalta, hauskaa matkaa!

  • Reply lena sunnuntai, huhtikuu 6, 2014 at 15:18

   Joskus tuo termi tosiaan toimii vaikka kliseinen onkin 😉 Terkkuja Italiasta, täällä on tosi ihanaa ja keväistä. En halua pois!!

 • Reply satuvw torstai, huhtikuu 3, 2014 at 20:26

  Meillä on parhaillaan kotirinteessä juuri tuollaiset kelit, täällä Norjassa tosin tulee harvemmin nautittua kuplivaa rinteessä vaikka se kyllä välillä kruunaisi aurinkoiset laskupäivät, mutta onneksi koti ja parveke ovat kiven heiton päässä joten siellä voi istua ”terassilla”. Ihanaa reissua Italiaan, itse lähden tutkimaan Italian rannikkoa kuun lopulla! 🙂

  • Reply lena sunnuntai, huhtikuu 6, 2014 at 15:16

   Kiitos! Täällä ollaan jo tovi oltu ja mukavaa on:) Teillä on varmaan aivan ihanat kelit kuukauden päästä, nyt on jo oikein mallillaan säät. Ei millään raaskisi palata Englantiin.
   Silti vähän kadehdin kuviasi Norjasta, koti rinteen lähellä kuulostaa aivan ihanalta!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.